2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ayy hadi hayirlisi insallah mujdeli haber alirsin gecen ay iki gun gecikmeli oldu bnmde umutlanmistim ama prolaktin yuksekmis.bu ay ilac kullaniyorum ama belirti benzerlgnden dolayi hic yoktan umutlandim simdi : )
Hadi hayrlisi bakalim insallh guzel haberler aliriz ikimizde:) ben bu aksam yada yarin sabah test yapcm sonucu yazarm buraya:)

Cnm bu arada anladgm kadaryla adetin 2 gun gecms benm ilk gebeligmde 2 gun gectktn snra test yapmstm cok net cikti ama tabi 10. Haftada birakti bizi. :-( sizinde bi kaybiniz var galba basiniz sagolsn neyi vardi
Saol cnm seninde basn saolsun benim bebegimn kalbinde sorun vardi 5 aylikken belli oldu gebeligi sonlandrmadim allah verdi allah alsin dedim cnni ben kiyamadim ameliyat ettrdik ama yasamla bagdsmayan bi soruni vardi hipoplastik sol kalp sendromuydu yani kalbinin sol tarafi calismiyodu tek pompa calisiodu ya iste bole

Kiyamam sna sagl cnm iste yeni bi gebelik umut olck bize ama 7 aydir da olmadi :-( bnm bebegimde de anensefali vardi beyni olusmadi hic.

Kiyamam sna sagl cnm iste yeni bi gebelik umut olck bize ama 7 aydir da olmadi :-( bnm bebegimde de anensefali vardi beyni olusmadi hic.
Insallh saglikli evlatlarimiz olur cnm esim cok istio pskolojisi bozuldu bebek gordukce dsarda kotu oluo eger ki hamileysem dunyalar onun olcak

Insallah hamilesndr sen hamilr olda bizede dua et kabul olur insallah..iyi dusunelim iyi olsn.
Etmem mi canim Allah kimsenin kucagini bos brkmasin yasayan bilir hastanede herkesn bebegi kucaginda bnmki yogun bakimda tum bebekler annesyle bnmki annesnde uzakta vala cok zor gunlerdi dun gecede yasadklarim bir bir aklma gldi agldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…