Haklisin canm korkcak bse yok aslnda oldgu kadar olmadgi kaderBende korktum canim ama oyle hamileymis gibi dusunmek daha kotu.hem olnadigini ogrwnince rahatlarsin adetin gelir.yoluna devam edersin.hem sen soyledin dikislerin yeniymis .sagligini dusun.
Hadi hayrlisi bakalim insallh guzel haberler aliriz ikimizde:) ben bu aksam yada yarin sabah test yapcm sonucu yazarm buraya:)ayy hadi hayirlisi insallah mujdeli haber alirsin gecen ay iki gun gecikmeli oldu bnmde umutlanmistim ama prolaktin yuksekmis.bu ay ilac kullaniyorum ama belirti benzerlgnden dolayi hic yoktan umutlandim simdi : )
Aminn insallah cnm bizde goruruz cift cizgiyi artk hayrlisyla.Amin cnm tum isteyenlerin basina bende aksama test yaparim belki:)
Hayrlisi cnmm saglikla gelsinde nezman glrse glsinAminn insallah cnm bizde goruruz cift cizgiyi artk hayrlisyla.
ayyyy yapın valla bende heycanlandım inşallah vardırrrSuperr:) ya catlicam sabaha kadar nasil bklicm bilmiom:)
Cnm bu arada anladgm kadaryla adetin 2 gun gecms benm ilk gebeligmde 2 gun gectktn snra test yapmstm cok net cikti ama tabi 10. Haftada birakti bizi. :-( sizinde bi kaybiniz var galba basiniz sagolsn neyi vardiHayrlisi cnmm saglikla gelsinde nezman glrse glsin
Saol cnm seninde basn saolsun benim bebegimn kalbinde sorun vardi 5 aylikken belli oldu gebeligi sonlandrmadim allah verdi allah alsin dedim cnni ben kiyamadim ameliyat ettrdik ama yasamla bagdsmayan bi soruni vardi hipoplastik sol kalp sendromuydu yani kalbinin sol tarafi calismiyodu tek pompa calisiodu ya iste boleCnm bu arada anladgm kadaryla adetin 2 gun gecms benm ilk gebeligmde 2 gun gectktn snra test yapmstm cok net cikti ama tabi 10. Haftada birakti bizi. :-( sizinde bi kaybiniz var galba basiniz sagolsn neyi vardi
Insallh cnm ya:) yarin pazar ben pazar gununden korkuom cnku benim hep adetlerim pazar gunu olur ne alakaysa:)A
ayyyy yapın valla bende heycanlandım inşallah vardırrr
Kiyamam sna sagl cnm iste yeni bi gebelik umut olck bize ama 7 aydir da olmadi :-( bnm bebegimde de anensefali vardi beyni olusmadi hic.Saol cnm seninde basn saolsun benim bebegimn kalbinde sorun vardi 5 aylikken belli oldu gebeligi sonlandrmadim allah verdi allah alsin dedim cnni ben kiyamadim ameliyat ettrdik ama yasamla bagdsmayan bi soruni vardi hipoplastik sol kalp sendromuydu yani kalbinin sol tarafi calismiyodu tek pompa calisiodu ya iste bole
Insallh saglikli evlatlarimiz olur cnm esim cok istio pskolojisi bozuldu bebek gordukce dsarda kotu oluo eger ki hamileysem dunyalar onun olcakKiyamam sna sagl cnm iste yeni bi gebelik umut olck bize ama 7 aydir da olmadi :-( bnm bebegimde de anensefali vardi beyni olusmadi hic.
Kiyamam sna sagl cnm iste yeni bi gebelik umut olck bize ama 7 aydir da olmadi :-( bnm bebegimde de anensefali vardi beyni olusmadi hic.[/QU
Folik asit al canim mutlaka gebelikten once saglikli bebislerimiz olsun ben 1bucuk aydir aliorum snde kullniyon mu
Insallah hamilesndr sen hamilr olda bizede dua et kabul olur insallah..iyi dusunelim iyi olsn.Insallh saglikli evlatlarimiz olur cnm esim cok istio pskolojisi bozuldu bebek gordukce dsarda kotu oluo eger ki hamileysem dunyalar onun olcak
Etmem mi canim Allah kimsenin kucagini bos brkmasin yasayan bilir hastanede herkesn bebegi kucaginda bnmki yogun bakimda tum bebekler annesyle bnmki annesnde uzakta vala cok zor gunlerdi dun gecede yasadklarim bir bir aklma gldi agldimInsallah hamilesndr sen hamilr olda bizede dua et kabul olur insallah..iyi dusunelim iyi olsn.
Olsun cnm olur demekki cocugun oluomus hic olmasa naprdinKullaniyorm tabi inofolic kullaniyorm hemde 7 aydir yinede bisy olmadi :-(
Canim bnm bebegim vefat etti oyuzden ikincyi istiozSen 2.yi mi istiyorsunAy-hal
InsallahhhhhHaydi hayirlisi canım calismalara baslayacagin zaman hic stres yapmadan ve zevkini cikararak yaptiginda ve yumutlama zamanini iyi degerlendirdiginde cabucak hamile kalirsin inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?