2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Etmem mi canim Allah kimsenin kucagini bos brkmasin yasayan bilir hastanede herkesn bebegi kucaginda bnmki yogun bakimda tum bebekler annesyle bnmki annesnde uzakta vala cok zor gunlerdi dun gecede yasadklarim bir bir aklma gldi agldim
Ya kiyamam sna aglma eminim senn durumun daha zordur bn 10 haftalik olmasina ragmen aylarca onun acisini yasadm hala da unutamiyrm yasayan bilir ama senn icn hersy dha zor yuzunu gordun sen rabbm sabrini veriyo iste aglma bak hamileysen bebisinde hisseder uzulme boyle. Ne zaman kaybettn melegini.

Olsun cnm olur demekki cocugun oluomus hic olmasa naprdin saglikli gelsinde acele etme dogru zamanda Rabbim nasip eder tum bizim gibilere
Tabi oyle cnm sukur bu gunlerede bugn bakalm catlatma ignesi attrdm sonuc 15 gun snra belli olur ama yine uzulmekten korkuyrm

22temmuzda kaybettim canim ... Hep diodum bayramda bi cocugum olsun kucagimda yanimda olsun dio geldi ramazan bayraminin ilk gunu dogdu bukadar mi hssder cokta guzeldi cok saglikli gorunuodu ama kalp iste tesekr ederim ilgin icin canm Rabbim seninde gonlune gore verir insallh dua edicem hep sana

Basin sağolsun canım seni çok iyi anlıyorum ben de nisanda ikizlerimi kaybettim .rabbim isteyen herkese bidaha nasip etsin inş.

Basin sağolsun canım seni çok iyi anlıyorum ben de nisanda ikizlerimi kaybettim .rabbim isteyen herkese bidaha nasip etsin inş.
Allah razi olsun canim sninde basin saolsun rabbim en kisa zamanda tekrar bi melek verir insallh bizlere sefeatcimiz oldular obur dunyada hep bebek olarak kalicklar ve biz milyonlarca sonsuz bi mutlulukta orda evlat sevgisi tadicaz bunlari dusundukce icime birazda olsa su serpilio o mahser gununde kavrulan sicakta bizlere buz gbi su getrckler cocuklarimiz ve Rabbime yalvarick aglicklar annmle babamida cennetine al die oyy kurban oldgum benmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…