Anladım canim afedersin yanlış anlamisim. Umarım sağlıkla güzel haberleri alırsınCanim bnm bebegim vefat etti oyuzden ikincyi istioz
Insallh canim insalhAnladım canim afedersin yanlış anlamisim. Umarım sağlıkla güzel haberleri alırsın
Öyle düşünme bence günler önemli değil olumlu düşünInsallh cnm ya:) yarin pazar ben pazar gununden korkuom cnku benim hep adetlerim pazar gunu olur ne alakaysa:)
Hayrlisi cnm ya :)Öyle düşünme bence günler önemli değil olumlu düşün
Yapsana canım 3gün geçmişKızlar bat 26 sıydı test yapmaya korkuyorum
Bnde korkuom valla hak veriom sana bnde aksama kndimi tutamzsam yapcmKızlar bat 26 sıydı test yapmaya korkuyorum
Ya kiyamam sna aglma eminim senn durumun daha zordur bn 10 haftalik olmasina ragmen aylarca onun acisini yasadm hala da unutamiyrm yasayan bilir ama senn icn hersy dha zor yuzunu gordun sen rabbm sabrini veriyo iste aglma bak hamileysen bebisinde hisseder uzulme boyle. Ne zaman kaybettn melegini.Etmem mi canim Allah kimsenin kucagini bos brkmasin yasayan bilir hastanede herkesn bebegi kucaginda bnmki yogun bakimda tum bebekler annesyle bnmki annesnde uzakta vala cok zor gunlerdi dun gecede yasadklarim bir bir aklma gldi agldim
AminnnSelam kızlar bat lar yaklasıyor umarım hepimiz güzel haberler veririz.
Tabi oyle cnm sukur bu gunlerede bugn bakalm catlatma ignesi attrdm sonuc 15 gun snra belli olur ama yine uzulmekten korkuyrmOlsun cnm olur demekki cocugun oluomus hic olmasa naprdinsaglikli gelsinde acele etme dogru zamanda Rabbim nasip eder tum bizim gibilere
22temmuzda kaybettim canim ... Hep diodum bayramda bi cocugum olsun kucagimda yanimda olsun dio geldi ramazan bayraminin ilk gunu dogdu bukadar mi hssder cokta guzeldi cok saglikli gorunuodu ama kalp isteYa kiyamam sna aglma eminim senn durumun daha zordur bn 10 haftalik olmasina ragmen aylarca onun acisini yasadm hala da unutamiyrm yasayan bilir ama senn icn hersy dha zor yuzunu gordun sen rabbm sabrini veriyo iste aglma bak hamileysen bebisinde hisseder uzulme boyle. Ne zaman kaybettn melegini.
Uzulme canim olumlu seyler dusun elbet zamank bellidir melegin once rahmine sonra gogsune duser insallhTabi oyle cnm sukur bu gunlerede bugn bakalm catlatma ignesi attrdm sonuc 15 gun snra belli olur ama yine uzulmekten korkuyrm
Basin sağolsun canım seni çok iyi anlıyorum ben de nisanda ikizlerimi kaybettim .rabbim isteyen herkese bidaha nasip etsin inş.22temmuzda kaybettim canim ... Hep diodum bayramda bi cocugum olsun kucagimda yanimda olsun dio geldi ramazan bayraminin ilk gunu dogdu bukadar mi hssder cokta guzeldi cok saglikli gorunuodu ama kalp istetesekr ederim ilgin icin canm Rabbim seninde gonlune gore verir insallh dua edicem hep sana
Ben de yarın sabah yapayım diyorum bakalımBnde korkuom valla hak veriom sana bnde aksama kndimi tutamzsam yapcm
Benzer durumlar bizde ocaktan beri denioruz. Her ay malum belirtiler ama sonradan kirmizi kartı yemeler... ama pes etmek yok bencé bi şansını dene 10 gün az değil yaniiiiAyy ne bileyim 10 aydır deniyoruz
Allah razi olsun canim sninde basin saolsun rabbim en kisa zamanda tekrar bi melek verir insallh bizlere sefeatcimiz oldular obur dunyada hep bebek olarak kalicklar ve biz milyonlarca sonsuz bi mutlulukta orda evlat sevgisi tadicaz bunlari dusundukce icime birazda olsa su serpilio o mahser gununde kavrulan sicakta bizlere buz gbi su getrckler cocuklarimiz ve Rabbime yalvarick aglicklar annmle babamida cennetine al die oyy kurban oldgum benmmm..Basin sağolsun canım seni çok iyi anlıyorum ben de nisanda ikizlerimi kaybettim .rabbim isteyen herkese bidaha nasip etsin inş.
3 gün canım ams o da az değil tabii..Benzer durumlar bizde ocaktan beri denioruz. Her ay malum belirtiler ama sonradan kirmizi kartı yemeler... ama pes etmek yok bencé bi şansını dene 10 gün az değil yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?