- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
Ay inşallah olmazsın yaa canımbat bugün tatlım ağrı oluyor bir kaç gündür kasıklarımda bugünde ara ara gelip gidiyor ağrılar ama olmadım henüz bakalım umutluyum aslında
anladım canım idrarda çıkmayabilir ama kan da belki belli olur benimde kasık ağrım var adetime 10 gün kala başladı bugün de ara ara geliyor ağrı ama olmadım henüz benim de bugün bat test yapmayı düşünüyorum bakalım akşam da olmazsam ya da kan versem diyorum karar veremedim8kasım. Ama benım 10 ekımde adetım bitti ve bir hafta sonra hemen yapıskan akıntı vd yumurtlama belirtilerim basladı bıkac gun sonra degerlendırmeye başladık ve o zamandan bu yana akıntım kesılmedı suan bıle bir hafta var adet oldum sanıp lavobya gıdıyorum hemen
sağol canım inşallah olmam akşam test mi alsam diyorum olmazsam ya da kan mı versemAy inşallah olmazsın yaa canım
Kan ıcın gıdemem canım oglanı bırakacak kımse yok ama en ıyısı bıraz daha bekleyıp evde yapmak testıanladım canım idrarda çıkmayabilir ama kan da belki belli olur benimde kasık ağrım var adetime 10 gün kala başladı bugün de ara ara geliyor ağrı ama olmadım henüz benim de bugün bat test yapmayı düşünüyorum bakalım akşam da olmazsam ya da kan versem diyorum karar veremedim
inşallah aynısı olur canım ve bir tane daha meleğin gelirKızlar sızce ısaret olabilir mi bu. 3 yıl once de ogluma hamıle kalmadan once 7ekımde adet oldum 10 ekımde bitti ve o ay hamile kaldım hemen. Simdide aynısı olabılır mı cok heyecanlandım
Üstün görmemi acaba canım o az oluyomuş ya adete göreKızlar sızce ısaret olabilir mi bu. 3 yıl once de ogluma hamıle kalmadan once 7ekımde adet oldum 10 ekımde bitti ve o ay hamile kaldım hemen. Simdide aynısı olabılır mı cok heyecanlandım
Alsanda sabah yap canım daha sağlıklı sonuç veriyormuş ozamansağol canım inşallah olmam akşam test mi alsam diyorum olmazsam ya da kan mı versem
ben gidebilirim hastaneye aslında ama işte acilde yaparlar onda da 10 tane soru sorarlar yok hamile misin acil olanları alıyoruz falan diye önce kendim yapsam daha iyi olacak sanırım inşallah çıkar idrar testiyleKan ıcın gıdemem canım oglanı bırakacak kımse yok ama en ıyısı bıraz daha bekleyıp evde yapmak testı
aynen zaten gece de gelme ihtimali olursa diye sabah yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısıAlsanda sabah yap canım daha sağlıklı sonuç veriyormuş ozaman
Bilmiyorum canım da sanmıyorum oyle olsa bulantılar falN olurdu bıraz da olsa. Ama bu arada 1 kg aldım gecen aya goreÜstün görmemi acaba canım o az oluyomuş ya adete göre
Bekle bakalm cNm ınsalöah gorursun pozitifiben gidebilirim hastaneye aslında ama işte acilde yaparlar onda da 10 tane soru sorarlar yok hamile misin acil olanları alıyoruz falan diye önce kendim yapsam daha iyi olacak sanırım inşallah çıkar idrar testiyle
inşAllah canım sende görürsün ve bütün umutla bekleyenlerde...bu ay bizim ayımız olsun inşaAllahBilmiyorum canım da sanmıyorum oyle olsa bulantılar falN olurdu bıraz da olsa. Ama bu arada 1 kg aldım gecen aya gore
Bekle bakalm cNm ınsalöah gorursun pozitifi
2 gün kaldı bendede dün pembe sarı gibi akınti oldu kesildi. Akınti var şimdi bende umitsizmKızlarrrr selammm ben kırmızı kartı yedim. Belliydi zaten bidahaki aya inşallah
migrenim var ağrıdan duramıyorum ilaç kullanmam lazım ama korkuyorum bakıverin kanda de canım bakıyor acillerdeben gidebilirim hastaneye aslında ama işte acilde yaparlar onda da 10 tane soru sorarlar yok hamile misin acil olanları alıyoruz falan diye önce kendim yapsam daha iyi olacak sanırım inşallah çıkar idrar testiyle
Canim beni eklemismiydin kasim 10@aysntrk 14 Ekim
@melekistiyorum 15 Ekim
@ayllllliiiin35 17 Ekim
@Karpatyam 18 Ekim
@Ayla ak 20 Ekim
@ilkemmmmm 20 Ekim
@sukrancemal 22 Ekim
@Gamzecannn 23 Ekim
@ay__060 27 Ekim
@Emineeemm 28 Ekim
@derya6129 28 Ekim
@Ozlmugr 29 Ekim
@ALYALAL 29 Ekim
@Ellydncr 29 Ekim
@ayavuz18 29 Ekim
@Sarisinbebek 29 Ekim
@Busra ozsoy34 30 Ekim
@glmserser 30 Ekim
@ayca152012 30 Ekim
@Asimisa 31 Ekim
@friendly8584 31 Ekim
@Kardelen1510 31 Ekim
Canlar güzel haberleri olan var mı yoksa da üzülmek pes etmek yok kirmizilari gormeden umut hep var ki gorulse bile devam elbet bir gün bizde anne olacağız ömrumuz yeterse kaderimizde varsa
bakalım bir deneyeyim canım işten çıkınca acil kadın doğum var bizim ordaki hastanede oradaki hemşirelere söyliyeyim bakalım olursa daha iyi olur aslında varsa çıkar yoksa ümitlenmemmigrenim var ağrıdan duramıyorum ilaç kullanmam lazım ama korkuyorum bakıverin kanda de canım bakıyor acillerde
Rabbim nasip ettiyse olur inşallah. Zamanı gelsin artıksen yazınca bende yazayım dedimbelirti gözlemlemiyorum bu ay ama 2-3 gündür hem sol kasığımda hemde göğüsümde batmalar var hatta dikkat ettim kasığımda batma olduğunda aynı anda göğüsümde de batma oluyor... benimde bat 15 kasım daha çok erken inşallah yumurtamızın döllenmesinin belirtisidir anlaşılmaz derler ama belli mi olur belki anlıyoruzdur
Hamd olsun canım Allahim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin minnagin Allaha emanet ol iyi haberler olsun insaAllah dikkat et kendineSagol cnm benim ben kac gündür giremiyorum net yok burada 1 haftadir kesik netler...benim tehlikem var cnm düşük ve gecenkininde kalbi attiktan sonra durmustu diye sık sik doktor kontrole çağırıyor ignelerle suan idare ediyorum ...sen nasilsin cmm
insaAllah bebis vardir canım umutsuzluk yok stres yapma akisina bırak beklecanımmm benim de daha gelmedi, ama dün test yaptım negatiiffff çok mutsuzum çok
Sağlık olsun canım yeni bat kac hic gelmesin insaAllah bebisin gelsinKızlarrrr selammm ben kırmızı kartı yedim. Belliydi zaten bidahaki aya inşallah
insaAllah bebis vardir canım güzel haberler olsunBen kan verdim öğleden sonra belli olacak adet olmadım hala 30 ekimdi
Sağlık olsun canım yeni batin kac hic gelmesin insaAllah güzel haberler olsunkizlar ben kirmizi karti yedim buayda gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?