2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

cinselllikten bile soğudum şu son aylarda hanımlar... son aylarda gebeliği çok takıyorum sanırım kafama. meryem suresini okuayacağım hastalık bitince. en güzeli ibadete dönmek sanırım...
offf aynı bende yaa inan diyorum ki hamile kalayım bi uzun bir süreee yapmayacagım diyorum. bende meryeme başlamak isitoyrum birlikte başlasak canım ya her gün okumak gerek 41 gün. okurken bile hamile kalanları okumustum

olur vallahi... ama ben bugün adetimin birinci günü..

belirti olmasa gerçekten bu kadar heves etmezdim sanırım iş yerindeyim bende ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.ama hayırlısı demekten başka yapacak hiçbirşey yok

Canım ya ciddininin ama sende umutluyum ben çok belirtiler vardı .. ne oluyor bize kızlar üzülme diyecem ama biliyorsun benimde kendime hayrım yok ..

Kizlar bu buharlasma cizgisi mi? dun aksam yapmistim bugun boyle gordum biliyorum gecersiz test:) ama diger yaptigim testlerde bekleyince boyle cizgi olusmadi. resmi yakinlastirinca gorebilirsiniz sanirim cizgiyi :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-03-13-03-00.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 56
Yuppi ben bu ilacla ilgili hep hamilelik duyuyorum suan kalbim kıpır kıpır insallah ya allahım saglıkla kucağina aldırsın tesekkur ederim moral oldun nasıl heycanlıyım ben ayın 6 sında baslayacam 10 gun sabah aksam kullanacakmısım belki bu ay gelir regli onumizdeki ay gelmez ama umutluyum belki bi sonraki ay ama umudumu yerine getiren herkese çook tesekkurler. kaç ay kullandın canım bu arada

Kizlar bu buharlasma cizgisi mi? dun aksam yapmistim bugun boyle gordum biliyorum gecersiz test:) ama diger yaptigim testlerde bekleyince boyle cizgi olusmadi. resmi yakinlastirinca gorebilirsiniz sanirim cizgiyi :)

Bekleyince hep boyle cikiyor.belki gebesindir ama bu test gebe oldugunu gosteren test degil daha sonra tekrar dene ben kendimden ve arkadasmdan biliyorum bekleyen testler hep boyle oluyor belli bir markada.kac kez hayal kirikligina ugradim

Bekleyince hep boyle cikiyor.belki gebesindir ama bu test gebe oldugunu gosteren test degil daha sonra tekrar dene ben kendimden ve arkadasmdan biliyorum bekleyen testler hep boyle oluyor belli bir markada.kac kez hayal kirikligina ugradim
üzülerek söylüyorum ben de bu ay testin acizliğine uğradım galiba bişey oldu ama noldu bilmiyorum. böyle yaptım akşam bu şekil çıkınca sabah yaptım o hafif çok hafif silik çıktı zor belli oluyordu sonrakiler negatif ve bugün ader oldum ah bu testle ryok mu resmen travma yaşattı bana

çok üzüldüm ben de geçen sene bu zamanda yaşadım aynı şeyi çok üzgünüm senin adına ben henüz hamile kalamadım umarım sen en kısa sürede tekrar hamile kalırsın ...

Sagol canim basin sagolsun seninde Allah hepimizin gonlune gore verir insallah Allah sanada nasip etsin en kisa zamanda

Bende de bundan çıktı testi yaptıktan bi süre sonra canım ve bugün âdetim gelmeye başladı. Bu çizgiler insana boş ümit veriyor

Ne ilacı ya bende baktım baktım önceki sayfalara bulamadım Allah ihtiyaç göstermesin de bende de adet düzensizliği var kullandığım birşey mi diye merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…