2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım senin de mi aynı durumlar bende de negatif çıktı ve gezikmem var nedenini bilmediğim kist yok bende de ama neden gecikti ki o kadar da umutlanmıştım hala var umudum ya

canım bende trabzonluyum.dr un adı ne?

bende emindim canım birşey demedi ki sabah.ağrım var ara ara gelen ama henüz birşey yok.gecikmem de hiç olmazdı ne bileyim adet gelene kadar umudum var aslında ya yine umutluyum napacağımı da bilmiyorum
Canim gelene kadar umut var sen yine de Dikkat et kendine beslenmene

Ya ama hani akinti var adet olamiyorum sikinti bari olsamda tekrar devam etsem bide bu ayin 27 si 1 yilimiz tanistigimizdan beri ilk yilimiz doluyo guzel bi surpriz yapicaktim bebek olsaydi
Anliyorum canim uzme kendini. bende cok ugrastim evlilik yil donumumuzde supriz olsun diye 3 sene ama olmadi kismet degilmis hayirlisi Allah tan.

Haziranda vermişti doktor ama ben düzenli 2 ay içtim. 2.ay da oldu zaten. Hepinizden güzel haberler bekliyorum inşallah

merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyordum yaklasık 1 yıldır cocuk ıstıyoruz heray sonuc hüsran okadar cok takıyorum kı anlatamam sanki hiç cocuğum olmayacakmıs gıbı gelıyor üstelık artık bu evlılığımede yansımaya basladı sürekli gergınım süreklı esımle tartısıyorum kendımı hep cocuga adapte etmekten evlılıkten bıle soğudum. gecen ay cok umutluydum hemde cok sebebı ıse sureklı düzenli olan regl tarıhım ılk defa 5 gun gecmıstı ama 5. gunun sonunda ve yıne ılk def agrısız (normalde cok agrılı gecer) adet donemı gecırdım. tekrar yumurtlama donemınde calısmalar vs 7 kasım regl gunum ben yıne belırtılere takıldım 2 gun once baslayan yorgunluk gohus agrısı bas agrısı ve hafıf ara ara gelen mıde bulantım bugun ıse adetmısım gıbı karın sancılarım sanırım bu ayda hüsran. Rabbim isten herkese nasıp etsın cok ıstedıgım ıcın belkıde Rabbım benı bununla sınıyor. inşallah bende isteyen herkeste bi gun annelık duygusu tadarız. uzun yazfdıgım ıcın k bakmayın

benim gibi ne kadar çok insan var sayfada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…