- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
günaydınn canımm hadi hayırlısın olsun inşallah senin içinnGunaydin mutlu sabahlar hanimlarbugun yumurtlama takibi icin ilk randevum var. hadi rast gele
canım günaydın.benimde adet ağrılarım başladı artık hiç ümidim kalmadı bileEvet canım Ovitrelle kullanmıştım yaklaşık 2 ay kadar önce ama bu ay doktora gitmedim bile. Geçen ay soğan kürünü yaptım. Bu ay da bata kaldı 7-8 gün, bakalım ne olacak? Eğer yine olmazsa histereskopi için dr ve hastane araştıracağım.
canım benim de bat a 6 gün önceden başladı adet ağrılarım.hayırlısı olsunKızlar benim adetime 8 gün var ama bugün ilk defa adet sancısı gibi sancım var. Sol kasığımdan bacağıma vuruyor, bir de belim ağrıyor. Hayırdır inşallah. Her ay umutlanıyorum gerçi böyle de ama.
Canım adet sancısı belirti değil üzme kendini boşa.. bekle günün gelsin..canım günaydın.benimde adet ağrılarım başladı artık hiç ümidim kalmadı bileSoğan kürünü bende yapmıştım ama hamileliğe bir faydasını göremedim.rahmi temizlemişse orasını bilmiyorum.İnşallah bu ay bebeğin seninledir de gerek kalmaz hiç o araştırmalara işlemlere
Gunaydin mutlu sabahlar hanimlarbugun yumurtlama takibi icin ilk randevum var. hadi rast gele
Amin inşallahInşallah canım Allah büyüktür hayirlisi deyip sabir edecegiz inşallah Allah kimsenin kucagini bos birakmasin
canım bende 25 ekim de çatlatma iğnesi oldum.bugün 11.günüm beklemedeyim hala.inşallah hepimizin tutar bu ay bebişleriKizlar gunaydin dun catlatma ignemi vuruldm 20 ml ve 10 ml yumurtam olusmus 10 mlmden umudum yok ama insallah 20 ml tutarda hamis kalirim dua edin bana lutfen bu arada daha once catlatma ignesi olan varmi aramizda bana birde progesteron jel verdi
inşallah kuzum ya nefret ediyorum her dakika geldi mi gelmedi mi düşüncesinden.iyice sinirlerim bozulduCanım adet sancısı belirti değil üzme kendini boşa.. bekle günün gelsin..
İnsallah vardır canimmm
inşallah bebiş vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?