2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar gunaydin dun catlatma ignemi vuruldm 20 ml ve 10 ml yumurtam olusmus 10 mlmden umudum yok ama insallah 20 ml tutarda hamis kalirim dua edin bana lutfen bu arada daha once catlatma ignesi olan varmi aramizda bana birde progesteron jel verdi

canım günaydın.benimde adet ağrılarım başladı artık hiç ümidim kalmadı bile Soğan kürünü bende yapmıştım ama hamileliğe bir faydasını göremedim.rahmi temizlemişse orasını bilmiyorum.İnşallah bu ay bebeğin seninledir de gerek kalmaz hiç o araştırmalara işlemlere

canım benim de bat a 6 gün önceden başladı adet ağrılarım.hayırlısı olsun

Canım adet sancısı belirti değil üzme kendini boşa.. bekle günün gelsin..

Kızlaaaarrr günaydın :)

Bugün Bat günü, sabah test yaptım negatif. Akşam kahve akıntılar da gelemye başladı zaten, hevesim kursağımda kaldı resmen
Yeni BAT henüz veremiyorum. Daha tam anlamıyla regl olmadım.

Öpüyorum hepiniziiiiii

S selifor

Kizlar bu vajinanin asidik ortaminin alkali olmasi spermin yasayacagi ortama donusmasi konusunda neler biliyorsunuz? Biz birkac aydir deniyoruz ve olmuyorda
Birseyleri eksik veya yanlis mi yapiyoruz diye merak ediyorum..

Kizlar gunaydin dun catlatma ignemi vuruldm 20 ml ve 10 ml yumurtam olusmus 10 mlmden umudum yok ama insallah 20 ml tutarda hamis kalirim dua edin bana lutfen bu arada daha once catlatma ignesi olan varmi aramizda bana birde progesteron jel verdi
canım bende 25 ekim de çatlatma iğnesi oldum.bugün 11.günüm beklemedeyim hala.inşallah hepimizin tutar bu ay bebişleri

İnsallah vardır canimmm

inşallah bebiş vardır

Kızlar teşekkür ederim iyi temennileriniz için ama artık bu ay benim için umut kalmadı, hayırlısı artık :) Kendimi iyi biliyorum çünkü :) bu kahverengi akıntılar geldi mi benim regl olmam yakındır İnşallah siz güzel haberler veririsiniz bu ay için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…