2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar bugün 16. gün ama yumurtlamaya dair hiçbir belirti yok neden oluyo acaba
Her ay aynı gün yumurtalanacak diye bir şey yok canım. Vücudumuz değişken olabiliyor. Sonraki günleri mutalaka takip et Ovu tesityle takip ediyorsun sanırım değil mi?

hepinize günaydın hanımlar ben dünün şokunu biraz daha atlattım sanırım.sarı akıntım var.ağrılarım hala var ama adet olmadım sabah biraz baş ağrısıyla uyandım ya üzüldüğümden ya da adet olabilirim 1 2 güne bakalım ne olacak?

canım bende 25 ekim de çatlatma iğnesi oldum.bugün 11.günüm beklemedeyim hala.inşallah hepimizin tutar bu ay bebişleri
Bende 25 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum. Beraber güzel haber alırız inşallah canım. Ne zaman test yapsak ki geçmesini beklemek en iyisi galiba da merak

Günaydın hanımlar. Dün akşama kadar sadece kasık ağrı m vardı dün kvye oturmaya gittik mutfak bulaşık dolu ihale bana kaldı biraz ayakta fazla durdum çeşme de çok geride ydi hafif sündüm mecburen akşamdan beri bel ağrısıyla kıvranıyorum o an sinirden aklıma bile gelmedi sünme mek zaten kadın istemiyor çocuğum olsun bir oglum var cinsiyet öğrendiğimiz gün başka çocuk yapmayın yeter demişti sinir bozucu. İnşallah varsa birşey olmamıştır dua edin olur mu?

İnsallah canım bir şey yoktur kendine dikkat et

Bende 25 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum. Beraber güzel haber alırız inşallah canım. Ne zaman test yapsak ki geçmesini beklemek en iyisi galiba da merak
ayyy aynı zamanda olmuşuz.dediğin gibi inşallah beraber alırız güzel haberleri canım ben meraktan dün ve bu sabah test yaptım.ikiside silik çizgi çıktı.ama daha çok erken bunu da biliyorum.offf beklemek çok zor.

nasıl ya onun istemesine göreöi çocuk yapacakmışsınız terbiyesiz kadın.. millet erkek torun ister bu kız mı istiyormuş gerçi evladın cinsiyeti olmaz evlat evlattır ama... sen dikkat et şimdi evdeysen yat dinlen mümkünse iş falan da yapma dinlen

aynı zamanlarda başlamışız :) klomen tedavisi duymadın daha önce. ne için öyle bir tedavi alıyorsun tatlım

Eşim e telefonda direk dedi yeter başkasını yapmayın diye ya daha cinsiyet öğrendik der demez. Sağlıklı olsun derken biz şok olmuştuk. Şükür oglum çeşitli imtihanlarla doğdu ve iyi şükür. Erkek oldu mu yetermiş kıza ne gerek demeye getirdi de keşke de çocuğumu şimdi sevse içim yanmaz gerçi sevmesi de umrumda değil de sözleri sinir bozucu. Öyle yapmaya çalışıyorum canım. İnşallah vardır ve birşey olmaz

Günaydın canım yani ben bile soktayim hala nasıl negatif çıktı bide rahim kalınlaşması da var. Dualarım seninle. İsteyen bekleyen herkes için dua ediyorum.

Aynen beklemek zor. Benim ilk çocuk da öyle çatlatma iğnesiyle olmuştu yumurta çatlamıyor bir sene gitmişti öyle Rabbim verdi şükür. Darısı başına inşallah ve bu ay ikimize çok istiyorum oglum 3buçuk yaşında daha fazla arası olsun istemiyorum ama tabi ol deyince olacak Yaradan a duamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…