Amin çok teşekkür ederimHayirli olsun cnm rabbm sagliklica almayi nasib etsin sana masallah Rabbim sizi korusn
Attm kuzumm::)) yazan herkese cook teşekkür ederim tek tek yazamadim kan sonucumda onaylansin belirtileri yazcaam bir bir :)Gercekten mi ay cok sevindim canim tebrik ederim keske foto atsaydin
Iste bnmki adet bittiktn 3. Gun sonra uzayan akinti geldi o gundn bu gune de hep krem gibi yani erkn yumurtladm belkide dimi sagol cvp verdgn icin btnmmmmmmBenim su gibi akintim 4 5 gun suruyor ama 5 6 cm uzayan akintimi 1 gun gozlemliyorum.ogun 2 3 kere bikerek uzuyormu diye bakiyorum ve o uzama gununun ertesi gunu kivami tamamen deisiyor kremsi oluyor.anliyrm yumurtladigimi
Allah yüzünü güldürsün tez zamanda canım2.deneme Süpppermiş :) çok beklememişsin şükür :) Hayırlısı canım sağol. Bu ay benim 9.denemeydi ama akşam regl belirtileri baş gösterdi, diğer aya artık
Oda olabilir ama bazen hormonalde olabiliyor.mesela benim bugun ovu testim pozitif cikti ama akintim yok..gecen ayda adet gunune kadar su gibi akintim oldu son hafta..yani sen yine tedbiri elden birakma iliskiye cok ara verme canimIste bnmki adet bittiktn 3. Gun sonra uzayan akinti geldi o gundn bu gune de hep krem gibi yani erkn yumurtladm belkide dimi sagol cvp verdgn icin btnmmmmmm
Aminnn saolasın canım :)Tebrikler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim çoğunlukla sabah 1 kez geliyor öyle anlıyorum yumurtlamayı CanmKizlar bisey sorucm hepiniz yasiyosnz arastrdm arastrdm bulamadm bi bakin lutfennnn
Yumurtlama gunu butun gunmu uzayan akinti geliyo 1 keremi geliyo ne olur cevaaaaaaap lutfnnnnnnnn
Cok tesekkur ederim canim benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneligi iclerinde bizleredeMissyiru cnm tebrk ederim insallah vardr ve saglikli bi hayatnz olur
Benim yumurtlama gunu tum gun geliyo canimKizlar bisey sorucm hepiniz yasiyosnz arastrdm arastrdm bulamadm bi bakin lutfennnn
Yumurtlama gunu butun gunmu uzayan akinti geliyo 1 keremi geliyo ne olur cevaaaaaaap lutfnnnnnnnn
Cok tesekkur ederim canim insallah vardir bende cok umitlendirmiyorum kendimi simdilik 1-2 gun gecsinde tekrar bakicamYaa çok güzeel inşallah vardır canım tebrikler :) bende zor turuyorum kendimi :))
hadi gözün aydın canimmmm...inşallah kan degeride pozitif cikarAglamakta.n yazamiyorum kikan vermeye gidiyorum hemen smdi
TMam Can'ım deneyeceğim bunuda hangisi işe yarar bilinmez biri denk gelir umarımHazir su olarak aldim ben canim.yarim cay bardagi ondan dokuyorum uzerini suyla tamamlayip veriyorum
evet canım genelde gebelik oluyorKizlar hayaletcizgi gebelik mi oluyo
Bende cok umitlendirmemeye calisiyorum simdilik canim esime bile soylemedim belki yoktur diye, ilk size soyledim:) yarin bat gunu, hic gecikmez, kazasiz atlatirsam bi test daha yapicam sonrada kan veririm olmazsaHayalet cizgi var gercektende canim.bi kan yaptr bence hemen.bazen belli olmuyor bana cok oldu kanda cikmadi.garanti olsun.ki cizgi hemen ciktiysa buyuk ihtimalle vardir.benim yarim saat sonra falan cikiyordu
hadi seninde gozun aydin canim...yarın birde kan yaptir
Canım 24 saat diye biliyorum.bence bugünü degerlendirKizlar bisey sorucm hepiniz yasiyosnz arastrdm arastrdm bulamadm bi bakin lutfennnn
Cok tesekkur ederim canim :)hadi seninde gozun aydin canim...yarın birde kan yaptir
Sabah ilk idrarla yap canim bence..dedigim gibi cizgi hemen olustuysa vardirBende cok umitlendirmemeye calisiyorum simdilik canim esime bile soylemedim belki yoktur diye, ilk size soyledim:) yarin bat gunu, hic gecikmez, kazasiz atlatirsam bi test daha yapicam sonrada kan veririm olmazsa
İnşallah cinimmmCok tesekkur ederim canim insallah vardir bende cok umitlendirmiyorum kendimi simdilik 1-2 gun gecsinde tekrar bakicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?