2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar bisey sorucm hepiniz yasiyosnz arastrdm arastrdm bulamadm bi bakin lutfennnn
Yumurtlama gunu butun gunmu uzayan akinti geliyo 1 keremi geliyo ne olur cevaaaaaaap lutfnnnnnnnn

Ya benim adetin 8. Gunu yani yani adet bittikten 3 gun sonra uzayan akinti geldi ama 1 kere yakaladm onu..
Bugun takvime gore yumurtlama gunum ama o gunden beri krem gibi akintm var uzayan falan yok. Bn o gun mu yumurtladm kafayi yiyorum bn iyice ya

Ya benim adetin 8. Gunu yani yani adet bittikten 3 gun sonra uzayan akinti geldi ama 1 kere yakaladm onu..
Bugun takvime gore yumurtlama gunum ama o gunden beri krem gibi akintm var uzayan falan yok. Bn o gun mu yumurtladm kafayi yiyorum bn iyice ya
????????????????????????????????????????????????????????????
Hepimizn yasadigi bi durum yokmu cvap

Benim bildiğim yumurtlama günü tek gün değil testlerde 24-48 saat içerisinde birliktelik olmalı diyor ama. Yanıltmakta istemem

Kizlar bisey sorucm hepiniz yasiyosnz arastrdm arastrdm bulamadm bi bakin lutfennnn
Yumurtlama gunu butun gunmu uzayan akinti geliyo 1 keremi geliyo ne olur cevaaaaaaap lutfnnnnnnnn
Benim su gibi akintim 4 5 gun suruyor ama 5 6 cm uzayan akintimi 1 gun gozlemliyorum.ogun 2 3 kere bikerek uzuyormu diye bakiyorum ve o uzama gununun ertesi gunu kivami tamamen deisiyor kremsi oluyor.anliyrm yumurtladigimi

Selam kızlar bir süredir üye olmadan takip ediyordum mutlu haberimi alınca sizlerle paylaşmak istedim. Adetim 1 inde olacaktı zar zor bekleyip test yaptım pozitif çıktı Çarşamba dr a gideceğim inşallah
Hayirli olsun cnm rabbm sagliklica almayi nasib etsin sana masallah Rabbim sizi korusn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…