Silik bir çizgi var gibi canım inşallah vardırOldu sanirim bi bakin nolur sizce ne
Oldu sanirim bi bakin nolur sizce ne
Insallah canim Rabbim hepimize nasip etsin insallahSilik bir çizgi var gibi canım inşallah vardır
Ekran resmini al oyle dene bide canimAtmaya calisiyorum ama boyut buyuk diye yukleyemedim
Cok teseekur ederim canim en kisazamanda yaptiricamBence gebelik var cnm ama kan testi yaptırmak en iyisi hayırlı olsun şimdiden
Az once attim canim yuklendi bu defaEkran resmini al oyle dene bide canim
Hayalet cizgi var gercektende canim.bi kan yaptr bence hemen.bazen belli olmuyor bana cok oldu kanda cikmadi.garanti olsun.ki cizgi hemen ciktiysa buyuk ihtimalle vardir.benim yarim saat sonra falan cikiyorduOldu sanirim bi bakin nolur sizce ne
Yaa çok güzeel inşallah vardır canım tebrikler :) bende zor turuyorum kendimi :))
Ya benim adetin 8. Gunu yani yani adet bittikten 3 gun sonra uzayan akinti geldi ama 1 kere yakaladm onu..
Bugun takvime gore yumurtlama gunum ama o gunden beri krem gibi akintm var uzayan falan yok. Bn o gun mu yumurtladmkafayi yiyorum bn iyice ya
Benim bildiğim yumurtlama günü tek gün değil testlerde 24-48 saat içerisinde birliktelik olmalı diyor ama. Yanıltmakta istememYa benim adetin 8. Gunu yani yani adet bittikten 3 gun sonra uzayan akinti geldi ama 1 kere yakaladm onu..
Bugun takvime gore yumurtlama gunum ama o gunden beri krem gibi akintm var uzayan falan yok. Bn o gun mu yumurtladmkafayi yiyorum bn iyice ya
Benim su gibi akintim 4 5 gun suruyor ama 5 6 cm uzayan akintimi 1 gun gozlemliyorum.ogun 2 3 kere bikerek uzuyormu diye bakiyorum ve o uzama gununun ertesi gunu kivami tamamen deisiyor kremsi oluyor.anliyrm yumurtladigimiKizlar bisey sorucm hepiniz yasiyosnz arastrdm arastrdm bulamadm bi bakin lutfennnn
Yumurtlama gunu butun gunmu uzayan akinti geliyo 1 keremi geliyo ne olur cevaaaaaaap lutfnnnnnnnn
Hayirli olsun cnm rabbm sagliklica almayi nasib etsin sana masallah Rabbim sizi korusnSelam kızlar bir süredir üye olmadan takip ediyordum mutlu haberimi alınca sizlerle paylaşmak istedim. Adetim 1 inde olacaktı zar zor bekleyip test yaptım pozitif çıktı Çarşamba dr a gideceğim inşallah
@hapsuu 1 Kasım
@Siyahsever_devrimci_ 1 Kasım
@hiranur3419 2 Kasım
@Elifsami 2 Kasım
@yenigelinim 2 Kasım
@tutaconam 3 Kasım
Canlar gününüz gecmis güzel haberler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?