Son bi testim daha var farkli markanin benimde niyetim yarin ilk idrarla onu yapmak :) bu ilk 5 dkda boyle oldu cok beklemedim bakalim sabahki nasil olacak artikSabah ilk idrarla yap canim bence..dedigim gibi cizgi hemen olustuysa vardir
canim bar bence sabah ilk idrarla daha koyu olur benimde oyleydiSon bi testim daha var farkli markanin benimde niyetim yarin ilk idrarla onu yapmak :) bu ilk 5 dkda boyle oldu cok beklemedim bakalim sabahki nasil olacak artik
Son bi testim daha var farkli markanin benimde niyetim yarin ilk idrarla onu yapmak :) bu ilk 5 dkda boyle oldu cok beklemedim bakalim sabahki nasil olacak artik
Insallah canimcanim bar bence sabah ilk idrarla daha koyu olur benimde oyleydi
Valla hala tik yokBen göremedim yazılarını canım test yapmıştın hastaneye gidecektin anladığım kadarıyla üzücü haberKıyamam canım üzülme sıkma kendini kasım ayı var daha iyi değerlendirirsin psikolojini düzetmeye çalış psikolojik gelmediği de oluyor
aminnn aminnnn inşallah....herkesler hamile kalır ve saglikla alırız kucagimizaYaa ne güzel her gün hamiş haberi alıyoruzRabbim tez zamanda herkese nasip etsin inşallah
Bigün kazanan pehlivan biz olucaz canim sabırla:)bende o yenilmeye doymayan güreşçilerdenim canım ama biliyorum her bir adım beni ona yaklaştırıyor inşallah bi gün ben yenicem
ben konyadayım canım :)
Bigün kazanan pehlivan biz olucaz canim sabırla:)
Ben de oyle diyorum her adet 1 adım daha yaklastiriyor bizi bebegimize. senin klomende kacinci ayin ikimiydi?
Ben de o serüvene şubatta başlamıştım canım. 3 kez klomen kullandım, 2 aşılama oldu, şimdi de tüp bebek işte. Senin hemen olur inşallah
Cooook sağol kuzum su kan testide ciksa bi rahatlicam vallaF Findikkiran bebeegiiiimmmmmm coooook mutlu oldum testini gorunce super ya Allah tamamina erdirsin. Saglicakla gelsin dunyaya insallah cooook mutlu oldum senin icin tahmin edemezsin.
Tebrik ederim
Saat kacta verdin canim. niye cikmadi ki simdiye kadar eee hadi meraktan oldum burda 9 dogurcam :)Cooook sağol kuzum su kan testide ciksa bi rahatlicam valla
Saat 8 de verdim diger sonuçlar hep cikmis evden kontrol ediyorum sonuçları bi gebelik testi ckmamis aradim hastaneyi adam yarim saat icinde ckmazsa yine ara dediSaat kacta verdin canim. niye cikmadi ki simdiye kadar eee hadi meraktan oldum burda 9 dogurcam :)
Tebrikler canimmmElim ayagim titriyo test yaptm gebelik pozitif cikti Allahimm inanamıyorum su an
Cikmistir o zaman bence canim 2 saat olmus olacakSaat 8 de verdim diger sonuçlar hep cikmis evden kontrol ediyorum sonuçları bi gebelik testi ckmamis aradim hastaneyi adam yarim saat icinde ckmazsa yine ara dedi
Kuzum bakiyorum ama yok ckmamis off catlicam yaaCikmistir o zaman bence canim 2 saat olmus olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?