2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bilmiyorum su testleri yapmaynca iyiyimde testleri yapinca kafa gidiyr bnde iyice ya bitek beta hcgden mi anladiyo millet farkli testlerdede gebelik ihtimali anlasiliyo dyo bnm sadece beta bakmislar bn anlamyrm zatn cins bi doktr adet gunu olursun 3 gun kalms net yok dedi hic umut baglama bosu bosuna olsa cikardi bu saatten sonra degismez dyor
Allah hayırlısını versin canım sonucunu gördüm Rabbim hayr etsin

ROSE-MOON ROSE-MOON canım o kadar canım sıkılmıştı ki sana cevap yazmayı unutmusum. Rabbim İnşallah tüp bebek sürecine kadar bırakmaz da hayırlısıyla sağlıklı bir hamileliği görürsün çocuğunu kucağın a alırsın canım

Amiiiiiiin :KK68::KK68: hepimize nasip olsun inşallah Allah büyük...

Selam canım, İncir ve havuç kürünü birlikte mi yapıyorsun? ben 8 gündür soğan kürü yapıyorum arkasından incir ve havuç kürü yapıcam. Benim üç aşılama oldu malesef rahim filmi 3 cü denemeden sonra kontrol etti ve tıkalı imiş. 3 ocakta daha kapsamlı rahim filmi çekilecek ve orada kanallar açılacak. o nedenle bitkisel kürleri yapıyorum belki işe yarar.
rahim filmi cekildikten sonra 2 3 ay icnde cektirenlerin yarisi hamile kaliyor bunu biliyor muydunuz :)
evet cekimi zahmetli ve rahatszlk verici sonrasi toparlanmak zor olabiliyor.
Ama cekim sirasnda tum tikanikliklar aclp olu dokular temizlendigi icin. Akabindeki 2 3 ay rahim temiz ve gebelige son derece hazir oluyor.

Canım bu ara tuhafım ya midem bulanacak da bulanmıyor vücut alışmaya çalışıyor sanırım iştahım Yok ama yiyorum yine anlamadım çok kilo aldım şimdiden ne yapıcam bilmiyorum
Zamanla düzelir tatlım hamilelik kolay mı vücut resmen sıfırlanıyo hormonlar değişiyo onun yerleşmesiydi vs falan çok iş var Allah kolay hamilelik yaşatıp hayırlıca doğurmayı nasip etsin kaç haftalık oldu

Hayirlisi olsun artik gercekten umrumda degil cabalamicam ugrasmcm olursa olur olmazsa kendimi yirtsamda olmuyor olmuyor uste ya napim bn daha duami iletirim Rabbime o bilir isini
saçmalığa bak regl günü kanda negatif çıkan sonra pozitif olan bi sürü insanın yazılarını okuduk burda belki geç döllenme olmuştur belli mi olur
bizim yaptığımız hata çok tez canlıyız ya bat geçmeden olağan haline bırakmamız gerekiyor
mantığım devreye girince böyle düşünüyorum
ama regl yaklaşınca duygusallık tavan yapıyor bir an önce öğrenme hevesine giriyoruz sonrası hayal kırıklığı olarak kalıyor işte :işsiz:

Allah razi olsun canım. Evet pek masum ilaçlar değil zaten bu ay ilaç kullanmadan sadece incir yaparım büyürse büyümezse artık yapacak birşey yok diyordum doktor da böyle deyince iğne vurulmadan çatlamaz diye denemeye de korkar oldum bilmiyorum ya kafam çok karıştı bir mesaj atayım tekrar da bakayım ne diyecek
naptın canım mesaj attın mı?

Hayirlisi olsun artik gercekten umrumda degil cabalamicam ugrasmcm olursa olur olmazsa kendimi yirtsamda olmuyor olmuyor uste ya napim bn daha duami iletirim Rabbime o bilir isini
saçmalığa bak regl günü kanda negatif çıkan sonra pozitif olan bi sürü insanın yazılarını okuduk burda belki geç döllenme olmuştur belli mi olur
bizim yaptığımız hata çok tez canlıyız ya bat geçmeden olağan haline bırakmamız gerekiyor
mantığım devreye girince böyle düşünüyorum
ama regl yaklaşınca duygusallık tavan yapıyor bir an önce öğrenme hevesine giriyoruz sonrası hayal kırıklığı olarak kalıyor işte :işsiz:

Allah razi olsun canım. Evet pek masum ilaçlar değil zaten bu ay ilaç kullanmadan sadece incir yaparım büyürse büyümezse artık yapacak birşey yok diyordum doktor da böyle deyince iğne vurulmadan çatlamaz diye denemeye de korkar oldum bilmiyorum ya kafam çok karıştı bir mesaj atayım tekrar da bakayım ne diyecek

İğne vurunmadan çatlamaz diye bişey yok ben geçen ay doktora biraz geç gittim niye erken gelmedin yumurtan büyüdüyse çatlatma iğnesi verecektim dedi. Gel bi bakalm dedi ultrasonda baktı gerek kalmamış zaten çatlamış dedi. O ay ki sancılarıma göre bırakta çatlasın patlasın yumurtalar. Bu ay hiç ağrım yok iğneden sonra çatlamış mı diye kontrole de gitmedim. Umutsuzum yani. Bence sen ilaca evet ara ver ama kendin tedaviye devam et mutlaka incir kürü iç yumurtlama döneminde havuç kürüyle karıştır iç, incir kaliteli yumurta yapıyo havuç yumurta çatlatıyo. Mesela adetinin ikinci günü bal tarçın çötekotu kürüne başla bugun ikinci günün sanırım. Onu yumurtlama gününe kadar ye doktora git bakalım ne diyecek. Oda kaliteli yumurta için çokkkkk faydalı Allahın izniyle. Ay çok konuştum inşallah faydalı olabilirim.

Kızlar ilişki günlük mü yoksa 2 günde bir mi yaşanırsa daha iyi olur nasıl kolay şekilde Hamile kalınabilir?? Birde bişey daha sormak istiyorum soğan kürü mü incir kürü mü daha iyi olur pco var :KK43: şuan reglym o yüzden bitince ona göre yol izlcm
Canım bende de pko var, Saraçoğlu pkolulara soğan kürü öneriyor. Ardından incir kürüyle devam edin diyor.

İşte burdaki minnacık gördüğüm şey benim umudum:dua::KK22:
Canım o idrar damlattınya
Selam canım, İncir ve havuç kürünü birlikte mi yapıyorsun? ben 8 gündür soğan kürü yapıyorum arkasından incir ve havuç kürü yapıcam. Benim üç aşılama oldu malesef rahim filmi 3 cü denemeden sonra kontrol etti ve tıkalı imiş. 3 ocakta daha kapsamlı rahim filmi çekilecek ve orada kanallar açılacak. o nedenle bitkisel kürleri yapıyorum belki işe yarar.
Tüpteki tıkanıklık için, süt maydanoz buharı çok iyiymiş. Adetten sonra üç gece o buhara oturuyosun kadınlar kulübünde çok okudum öyle. Sade süt buharı yapan var, sadr maydanoz. Mesela civanperçemi buharı vs. Ben adet olunca yapcm bunları süt maydanoz buharını bu ay yapmıştım iltihapa falan da iyi geliyomuş Allah şifanı versin canım

rahim filmi cekildikten sonra 2 3 ay icnde cektirenlerin yarisi hamile kaliyor bunu biliyor muydunuz :)
evet cekimi zahmetli ve rahatszlk verici sonrasi toparlanmak zor olabiliyor.
Ama cekim sirasnda tum tikanikliklar aclp olu dokular temizlendigi icin. Akabindeki 2 3 ay rahim temiz ve gebelige son derece hazir oluyor.
Benim çektirdiğim ilk ay nasip oldu

Kızlar bugün yumurtlama günüm bitiyo. Eşim sabah karakol görevine gitti ,bir hafta sonra gelecek. Bir hafta yalnızım yani :( çok üzülmüştüm ama şükür ki yumurtlama dönemine denk gelmedi. Eşim geldikten sonra zaten kan testi yaptrcam bu aylık çalışma bu kadarmış dün geceye kadar hergün ilişki oldu gün aşırı vs uğraşmadım. İnşallah işe yarar. Tutsun diye belimde yastıkla uyudum. Belimi sapıtmışım :)) bel ağrısı çekiyorum şimdi. Aah ah. Allah hayırlısı neyse onu versin.

Kızlar bugün yumurtlama günüm bitiyo. Eşim sabah karakol görevine gitti ,bir hafta sonra gelecek. Bir hafta yalnızım yani :KK43: çok üzülmüştüm ama şükür ki yumurtlama dönemine denk gelmedi. Eşim geldikten sonra zaten kan testi yaptrcam bu aylık çalışma bu kadarmış dün geceye kadar hergün ilişki oldu gün aşırı vs uğraşmadım. İnşallah işe yarar. Tutsun diye belimde yastıkla uyudum. Belimi sapıtmışım :)) bel ağrısı çekiyorum şimdi. Aah ah. Allah hayırlısı neyse onu versin.
İnşallah hayırlı sonuç alırsın canım

İğne vurunmadan çatlamaz diye bişey yok ben geçen ay doktora biraz geç gittim niye erken gelmedin yumurtan büyüdüyse çatlatma iğnesi verecektim dedi. Gel bi bakalm dedi ultrasonda baktı gerek kalmamış zaten çatlamış dedi. O ay ki sancılarıma göre bırakta çatlasın patlasın yumurtalar. Bu ay hiç ağrım yok iğneden sonra çatlamış mı diye kontrole de gitmedim. Umutsuzum yani. Bence sen ilaca evet ara ver ama kendin tedaviye devam et mutlaka incir kürü iç yumurtlama döneminde havuç kürüyle karıştır iç, incir kaliteli yumurta yapıyo havuç yumurta çatlatıyo. Mesela adetinin ikinci günü bal tarçın çötekotu kürüne başla bugun ikinci günün sanırım. Onu yumurtlama gününe kadar ye doktora git bakalım ne diyecek. Oda kaliteli yumurta için çokkkkk faydalı Allahın izniyle. Ay çok konuştum inşallah faydalı olabilirim.
Sağ ol canım faydalı bilgilerin için büyümüyor canım yumurtalar o yüzden çatlamıyor yeterince olgun olmuyor yani. Hayırlısı bakalım biraz salim kafayla düşünmek istiyorum ne olur bilmem sizden de fikir almak iyi geliyor

Canım o idrar damlattınya

Tüpteki tıkanıklık için, süt maydanoz buharı çok iyiymiş. Adetten sonra üç gece o buhara oturuyosun kadınlar kulübünde çok okudum öyle. Sade süt buharı yapan var, sadr maydanoz. Mesela civanperçemi buharı vs. Ben adet olunca yapcm bunları süt maydanoz buharını bu ay yapmıştım iltihapa falan da iyi geliyomuş Allah şifanı versin canım
Aaaa hiç duymadım ama kesin araştırıcam ve denicem. ben almanyada yaşıyorum dolayısıyla burada aktar bulmak zor her malzeme yok. süt maydanozu araştırıcam. illallah geldi doktora gitmekten. Çok teşekkür ederim canım.

Sağ ol canım faydalı bilgilerin için büyümüyor canım yumurtalar o yüzden çatlamıyor yeterince olgun olmuyor yani. Hayırlısı bakalım biraz salim kafayla düşünmek istiyorum ne olur bilmem sizden de fikir almak iyi geliyor
O yumoşunu alır tereyağda pişiririm ha büyüyecek olgunlaşacak bozma moralini. Doktora da bakma sen ya pat pat konuşuyolar alışmışlar akşama kadar sen ben gibi yüzlercesini görüyo. O yüzden birazda biz kendi kendimizin doktoru olalım. Bu kürler çok faydalı inşallah bizde faydasını görürüz.. Ama o suratını asık görmeyim valla yazdığn msjdan görebiliyorum tipini resmen :)) bebişler nazlı yahu biz napalımmm

Back
X