- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben süt , maydonoz buhar kürüne baktım yapılması doğru degilmiş. sıcak rahimde iltihap oluşmasına neden olabilirmiş .Canım o idrar damlattınya
Tüpteki tıkanıklık için, süt maydanoz buharı çok iyiymiş. Adetten sonra üç gece o buhara oturuyosun kadınlar kulübünde çok okudum öyle. Sade süt buharı yapan var, sadr maydanoz. Mesela civanperçemi buharı vs. Ben adet olunca yapcm bunları süt maydanoz buharını bu ay yapmıştım iltihapa falan da iyi geliyomuş Allah şifanı versin canım
yerleşmeden sonra canım bende öyle olduBu bebek yerlesmeden snrami hcg salgiliyr yoksa dollenmeden sonrami
Tamamdır ama unutturma bana.sabah mı yapalımAnlastik canim 25 aralik pazar test gunumuz bize katilacak arkadaslarda olacaktir muhakkak hep birlikte yapariz
2o aralıkta eşimle nişanlandığımız tarihAnlastik canim 25 aralik pazar test gunumuz bize katilacak arkadaslarda olacaktir muhakkak hep birlikte yapariz
Sen herseyin pahalisinin devlette oldugunu mu soyluyorsun sezeryanda bicak ip gibi seyler unutuo dojtorlar.pahali olsa unutmazlar emin olInegol devlet suan tek kisilik odalarda ve tek kisilik dogum salonlarinda dogum yaptryor.aritmi gorunuste evet cihangire gire cok iyi ama devlet hastanesindeki gibi 1. sinif malzemeler kullanilmiyoralesef.ticaret boyutunu dusundukleri icin herseyin ucuzu ozellerde..ama a sinifi haric.oralardada dogum 5 binden basliyor
Aynen devam et canim iyi ne guzel yakaladiysan..ins tutarCanim ilginctirki sana yazdiktan sonra afedersin idrarimdan sonra sildigim tuvalet kagidinda akinti vardı iki parmagim arasinda uzuyodu. Bu gecede iliski oldu umutluyum bu aydan. Haftasonu dahil iliskiye devam etmeyi dusunuyorum.
O devletin ozel ilgi olmayisindan.ama emin ol ben biliyorum hangi dezenfektan hamgi sinif hastanelerde var..ozellerde teftis zamani siparis ediliyordu zorunlu dezenfektanlar.onun harici bikdigin ev malzemelriyle siliniyordu dogumhanede yatak kollari kapi kollari yerler falanSen herseyin pahalisinin devlette oldugunu mu soyluyorsun sezeryanda bicak ip gibi seyler unutuo dojtorlar.pahali olsa unutmazlar emin ol
Ne alakası var o kişinin şansına kalmış birsey bütün özel hastahaneler büyük vakaları Ameliyatları devlet hastahanesine yönlendiriyor ayrıca hata yapmanın özeti devleti mi olurSen herseyin pahalisinin devlette oldugunu mu soyluyorsun sezeryanda bicak ip gibi seyler unutuo dojtorlar.pahali olsa unutmazlar emin ol
Yerlesince salinmaya basliyor canim.6. gunden sonraBu bebek yerlesmeden snrami hcg salgiliyr yoksa dollenmeden sonrami
Tamam canim ben sabah ilk idrarla yapiyorum. Yine ayni yapalim canim ilk idrar olmasi onemli.Tamamdır ama unutturma bana.sabah mı yapalım
Tabi risk almak istemezler.benim gorup bildigim dewlet hastanesindeki doktorlar ezbere bastansavma is yapiolar.bu benim gorusum tatlim.Ne alakası var o kişinin şansına kalmış birsey bütün özel hastahaneler büyük vakaları Ameliyatları devlet hastahanesine yönlendiriyor ayrıca hata yapmanın özeti devleti mi olur
pahali veya ucuz oldgndan degil de karsilarndaki sadece basit bir hasta oldgndan unutuluyor!Sen herseyin pahalisinin devlette oldugunu mu soyluyorsun sezeryanda bicak ip gibi seyler unutuo dojtorlar.pahali olsa unutmazlar emin ol
hastane bazinda fiyat ogreneblrsenz yazarmsnzBen yapmadimda calistim yerde suan binlira civariymis normal dogum.bursada ortalama 2 2.5 bin..kalite arttikca fiyatta artiyor tabi 15 bine kadar yapan yerler var
Tamam yapalım sabırsızlıkla bekliyorum.buay bal tarçın çörekotu yedim eşimede keçiboynuzu kaynattım.rabbim inşallah hepimize buay hayırlı sağlıklı evlatlar nasipederTamam canim ben sabah ilk idrarla yapiyorum. Yine ayni yapalim canim ilk idrar olmasi onemli.
Ah canim ozelde sirf ozel oldugu icin ne yanlislarin uzeri ortuluyor hasta bilmeyince..aritmide 4 cocugun yüzü kesildi sezeryan sirasinda.hepsinin ailesini susuz kalmis icerde kendini cizmis dediler.zavallim hepsi yuttu..kac hasta hastane enfeksiyonu kapti..yarana iyi bakmamissin dediler..herseye bi kiliflari var.bilmeden buladar emin olma bence.cok iyi olsa kendi calistigim yer bize ucretsiz di hersey.kendim orda baktrirdim kendimi.ama ona ramen hic bizaman orda muayene olmadim ben.bikre tahlil yaotim onlar bile abuk subuk cikti yok troidim varmis yok sekerim varmis.sonra kac hastanede tekrar baktirdim hepsi normal cikti.okadar guvenme 1 milyara 2 milyara digum yaptran yerlere. 4 5 milyar aliyorsa neysepahali veya ucuz oldgndan degil de karsilarndaki sadece basit bir hasta oldgndan unutuluyor!
musteri olunca memnuniyeti var cnku. Oyle bir vaka ozelde olsa bir davaya bakar milyarlarca tazminat oderler o parada ekipmani unutan dikkatsiz doktordan cikar. Bunu bilen doktor umursar, dikkat eder, ozen gosterir.
Devlet hast. hatalarin sebebi cogu zaman bulunmuyor, raporla is kapanabiliyor. Hasta tazminat aldgnsa bile doktorun madd3n manen cani yanmiyor,tazminati saglik bakanlgi veya hastanenin doner sermayesi oduyor. dolayisiyla da bu memleket kendilerinin zannedp suistimal edebiliyorlar.
Insallah vesilen olur btç kürü. Ben ovu test haricinde ozel bisey yapmadim bu ay. 25 aralik gelmek bilmez simdi:)Tamam yapalım sabırsızlıkla bekliyorum.buay bal tarçın çörekotu yedim eşimede keçiboynuzu kaynattım.rabbim inşallah hepimize buay hayırlı sağlıklı evlatlar nasipeder