2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar dun degil ondan onceki gun gelen o yumurtlama akintisindan sonra bugun sag kasigim ve goguslerim sizliyor acaba bu gunude degerlendrsemmi yumurtam yenimi catliydr o yuzdn olurmu hogus sizlamasi
Değerlendir zaten yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişki olsun muhakkak bu aksamida değerlendir sen.

kızlar adetıme 5 gun var bı baksanızya pkolu oldugumu ogrenmıstım var gıbı geldı var mı sizcede

Eklentiler

• 15824563_10210551706242245_1500741522_o.webp
    15824563_10210551706242245_1500741522_o.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 70
Bence dene belki skdmi yumurtluyosun bence adetine 10 gün kala her günü degerlrdnr ben öyle uapcam ama halen iki çizgi görmedim daha var yums galiba
Kizlar dun degil ondan onceki gun gelen o yumurtlama akintisindan sonra bugun sag kasigim ve goguslerim sizliyor acaba bu gunude degerlendrsemmi yumurtam yenimi catliydr o yuzdn olurmu hogus sizlamasi

Değerlendir tabi canım. Yarın boş geçersiniz. Pazar günü tekrar. Bu yumurtaları boş bırakmaya gelmiyor :KK48:

teşekkür ederim kızlar gıttım verdım kızlar ızın aldım iş yerinden 56,09 cıkmıs az mı yaaa ne düşünsem allahım benım gıbı bekleyenlere nasip etsin canı gönulden dılıyorum
Pazar günü tekrar kan testi yaptır canım. Önemli olan düzenli artış olması. Zaten adetine 5 gün varmış. Benim 4 gün geçmişti 28 çıkmıştı. Hayırlı uğurlu olsun canım

Pazar günü tekrar kan testi yaptır canım. Önemli olan düzenli artış olması. Zaten adetine 5 gün varmış. Benim 4 gün geçmişti 28 çıkmıştı. Hayırlı uğurlu olsun canım
SAGOL CANIM BENIM INAN NE DÜŞÜNSEM BILEMEDİM İNŞALLAH ARTARRR KALP ATIŞLARINI DUYARIM HAMILESIN BENIM İÇİN DUA ET OLURMU

Değerlendir zaten yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişki olsun muhakkak bu aksamida değerlendir sen.
Degerlendrcm cnm zatn cunku ilk defa yum. Donemim boyle geciyo bel agrisi kasik ve gogus agrisi umarim iyiye isarettr ve bu geceki calismam tutar cnm

Bence dene belki skdmi yumurtluyosun bence adetine 10 gün kala her günü degerlrdnr ben öyle uapcam ama halen iki çizgi görmedim daha var yums galiba
Arkadasada yazdm cnm zatn degerlndrcm ama soyle diyim kasik agrisi gecmiyor ve bel ile gogus agrisida var hani adet olcak gbym ilk defa yumurtlama donmmde boyle oldu insallah tutar cnm ya bu agrilar ne zmn gecick peki yumurta catlyncmi

teşekkür ederim kızlar gıttım verdım kızlar ızın aldım iş yerinden 56,09 cıkmıs az mı yaaa ne düşünsem allahım benım gıbı bekleyenlere nasip etsin canı gönulden dılıyorum

ayyy maşallah hayırlı olsun canım ... sağlıklı ve hayırlı hamilelik geçirirsin inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin çook mutlu oldum :)

Değerlendir tabi canım. Yarın boş geçersiniz. Pazar günü tekrar. Bu yumurtaları boş bırakmaya gelmiyor :KK48:
Aynn oyle zaten pazar gunu adam gidiyo takvime gore yum. Tarihim 1 ocakti degerlndrmyrm diye dusunydm ama cok siddetli hissedyrm yum. Ilk defa bel kasik ve gogusten insallah yumurtlamadr altindan kotu bisey cikmasinda

Canım kasıl ağrısı ve göğüs sızlaması yumurta çatlamadan oluyor genelde bende çarlayınca ağrı bıçak gibi kesiliyordu değerlendir derim

Süper çıkmış canım gözün aydın hayırlı olsun değerin gayet güzel

Arkadasada yazdm cnm zatn degerlndrcm ama soyle diyim kasik agrisi gecmiyor ve bel ile gogus agrisida var hani adet olcak gbym ilk defa yumurtlama donmmde boyle oldu insallah tutar cnm ya bu agrilar ne zmn gecick peki yumurta catlyncmi
Catlayincaya kadar agrilaein olur buyuyo hem yumurtalar bu dönemlerde catkayinca bir iki gün hafif agri olur sonra döllenme olduysa zaten beden ona gore değişiyor kasik agrisi felan sonra bjnalr baslar göğüs büyümesi felan ama iste bata yakin ve battan sonra bunlar olur

Degerlendrcm cnm zatn cunku ilk defa yum. Donemim boyle geciyo bel agrisi kasik ve gogus agrisi umarim iyiye isarettr ve bu geceki calismam tutar cnm
Aynen akintnda var inşallah tutar bu ay canm sna nacizane bir düsüncem ilişkiye girerken çocuk yapmk için diye aklından geçirme rahat ol olur Allah in izniyle tek sıkıntımız bu kafalarimiz belkide

Back
X