2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım çok başlayan var kist vs. Bu şekilde atıldığını söylüyorlar. Ardından çok hamile kalanda var. Bende bu kaç gün içtim ama midem bulandi devam edemedim:)) kist yoktu ama bende olesine icmeye çalıştım
Teşekkürler canım cvbın için ozaman başlarım akşamdan.bu arada bende folikül yumurta kistimidir nedir tam bilmiyorum o tarz kist bir iki defa olmuştu 2-3 yıl önce.sorun olmamasına rağmen bebek olmaması beni bir hayli yıprattı ve aklıma geldi 2 aydır bu şekilde regl bitince falan 2-3 gün siyaha dönük lekelenme tarzında geliyor.Bakalım soğan kürünün faydasından yararlanabilecekmiyim

hadi bismillah canım ben daha önce klomen kullanmıştım düşüklerden sonra gonal f ye geçtik bakalım. göbekten iğne vurunmayı da öğrendim. ilerde kan sulandırıcı iğne kullanacaz ya inşallah nasip olur da :KK66:
Aynen bn korkuyorum nasıl vurulacaz ya zor olmaz mı :KK17: klomen iki kere denedm gecn sene birinde günü kacirdik birindede olmadı malesf inslh bu kez olur hamile kalırız ve bu kez devamıda gelir inslh kucağımiza alırız sağ saglim

Teşekkürler canım cvbın için ozaman başlarım akşamdan.bu arada bende folikül yumurta kistimidir nedir tam bilmiyorum o tarz kist bir iki defa olmuştu 2-3 yıl önce.sorun olmamasına rağmen bebek olmaması beni bir hayli yıprattı ve aklıma geldi 2 aydır bu şekilde regl bitince falan 2-3 gün siyaha dönük lekelenme tarzında geliyor.Bakalım soğan kürünün faydasından yararlanabilecekmiyim
İnşaallah şifa olur :))))

Kizlar doktordan geldim az önce. Çok sukur tekrar duydum kalp atışlarını. Ense kalınlığının normal olduğunu söyledi doktorum. Kan verdim 1 hafta sonra çıkınca tekrar doktora gostericem. Iğne batması şeklinde ağrılarım oluyordu rahmime ve gobegimin alt tarafına. Ama normal olduğunu söyledi. Folikasit ve coraspini biraktirdi. Decavit ve gynoferro sanol verdi. Veeeeee cinsiyet tahmininde bulundu. Muhtemelen erkek dedi kizlaarrr. 1 ay sonra netlesir dedi ama erkek derken ki o emin hali bana %100 erkek hissini verdi. Sanırım oglusum oluyor kizlaarrr :KK46::KK46: doktor bebegimin secde pozisyonunda olduğunu söyledi. Çok ilginç değil mi? Maşallah benim yavruma:nazar::nazar:

Kizlar doktordan geldim az önce. Çok sukur tekrar duydum kalp atışlarını. Ense kalınlığının normal olduğunu söyledi doktorum. Kan verdim 1 hafta sonra çıkınca tekrar doktora gostericem. Iğne batması şeklinde ağrılarım oluyordu rahmime ve gobegimin alt tarafına. Ama normal olduğunu söyledi. Folikasit ve coraspini biraktirdi. Decavit ve gynoferro sanol verdi. Veeeeee cinsiyet tahmininde bulundu. Muhtemelen erkek dedi kizlaarrr. 1 ay sonra netlesir dedi ama erkek derken ki o emin hali bana %100 erkek hissini verdi. Sanırım oglusum oluyor kizlaarrr :KK46::KK46: doktor bebegimin secde pozisyonunda olduğunu söyledi. Çok ilginç değil mi? Maşallah benim yavruma:nazar::nazar:
Maasallah canimmmmm çok gzl . Erkek annesi olacaksın demek :)))) sağlıklı devamını nasip etsin Allah

Maasallah canim Allah nazarlardan saklasin ne guzel duygular

Canım ben genel bi tedavi istedim bebek olmaması için herhangi bir sorun olup olmadığını öğrenmek için sırayla bütün testler uygulanıyor işte.once hormonlara bakıldı şimdide 21.gunu smear testi yapacagz dedi öle iste[/QUOTE

Üzülme o zman canım benim bende öyle oldu ama bana hepsine o gün bakıldığı için diye sordum çok sıkma canını akışına bırakıcaz artık . Kalplerimiz bir bizim :anneadayı::KK200:

Aynen bn korkuyorum nasıl vurulacaz ya zor olmaz mı :KK17: klomen iki kere denedm gecn sene birinde günü kacirdik birindede olmadı malesf inslh bu kez olur hamile kalırız ve bu kez devamıda gelir inslh kucağımiza alırız sağ saglim

İnşallah kucağımiza alana kadar elimden gelen herşeyi yapacam rabbim dualarimizj duyuyordur canım bakalım kısmet ;)

Kızlar reglim 5 gün geçti, bugün tekrar kan verdim değerim 4294 çıktı. 6gün önce ilk değerim 360 idi. Yarın dr randevum var. Bu değerde karından görünür mü kese sizce? Bir de değer biraz fazla geldi hesaplamama göre sizce normal mi
Canim benimde 2 gün arayla yaptığım 3 testte 35.12 64.86 277.. çıktı ilk ikisi tam saatin de olmadigindan az düşük gibi 3.de normalden fazla ama doktor % 77 ye kadar artış gösterebilir dedi bana cuma günü Benim ki kaç oldu acaba

Kızlar selam benim bi sorun olucak yardimci olursaniz sevinirim 8 haftalik gebeligim var suan 5. Haftada lekelenmem oldu progestan basladi doktorum sonra geçen haftalarda pruluton depot diye bi iğne yazdı haftada 1 kez yaptir dedi iğneyi yaptırın ca biraz kendime geldim ara lekelenmem olmadı o iğneyi yaptırın ayrıca 1 dusugum var bunun oncesinde için rahat etsin madem diye corasprin verdi bana günde 1 tane içiyordum ayrıca kese arkasında kanama alanı görüldü bende içim rahat etmedi bi profosör e gittim corasprin ve iğneyi bırakmami söyledi ayrıca bu ilaçlar % 100 düşügü onledugini bilmiyoruz dedi ultrasonda bakildi yine o kanama alanı gözlendi ama rahim boşluğu da olabilir dedi şimdi size sorum corasprin i bıraktığım iyi oldumu devam etmeli miyim böyle bi problemle karşılaşan var mı ? Ayrıca iğneyi yine haftada 1 Yapturmayi düşünüyorum çünkü iğne beni rahatlattı o hafta boyunca ara lekelenme yaşamadim ta ki yilbasi gecesi azcık bi pembemsi oldu sonra hemen progestan koydum. Napayım sizce
Ben 5 haftalığım. Kanamalarım ve kahverengi lekelenmelerim var. Aynı iğneyi bugün oldum. Umarım işe yarar bende de. Doktorum da aynı şeyi söyledi düşecek bir gebeliği hiç bir ilaç önlemez ama gebelik devam edecekse yardımcı olur dedi. Kanamalar insanı psikolojik olarak çok etkiliyor ben devam ederdim yerinde olsam. Düşecek olanı zaten tutmuyor bi ümit belki bizimkilere fayda eder canım. Allah büyüktür.

Insanin en olmaz dediği zamanlarda oluyor arkadaşlar ben iki ay once kesin var diye eşime surpriz için patik bile aldım o kadar inanmistim ki olacagina birliktelikte ona göre düzenli olmuştu kan testini aldım şok oldum yok bebek falan paniği attım koltuğun arkasına bu ay cikolatadan gıda zehirlenmesi oldum diye gittim doktora ilacli serum verdi bana annem sakin ilaç içme olurya demişti aklımda kaldi. Dedim bi yapım o kadar eminimki yok testin sonunu beklemedim çıktım lavabodan geldim salonda taktirdim serumu eltim dedi ben bakiyim teste çöpe atmistim ki koşup geldi hızla serumu çıkardı bebek var diyo yok diyorum şok oldum.Meger varmış inanin bana tamamen streste etkiliyor.ustune en yakın arkadaşım da 2 senedir evli korunmadan ilişki oluyor hep en son ay korunuyor eşi o ay hamile kalıyor Şubat sonu doğuracak inşallah. Ben suna inandım sen ben çocuk yapcam deyince olmuyor. Zamanı Allah bilir

Back
X