Eşinden dolayı beslenmiyormuş o engel oluyormuş
Allaha şükür canım yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin bize se sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsinMaddı manevı psokolojık olarak bedensel duygusal her yönden ne zorms annelık smdıden rabbım saglkla bagslasn bıze yavrularımzıı snrada guzel gunlerını gostersın hayrlı kul ummet evlat eylesın ınsaallah.. butun ısteyenlerede nasıp ettım yuce mevlam annelıgı babalıgı kolay bısey yk bu hayatt bın sukur halımıze
Allaha şükür canım yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin bize se sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
arkadaslar... annemin gogsunde kitle vardi biyopsi aldirdik sizden ricam temiz cikmasi icin dua .. hamilelerin duasi kabul olur nolur dua edin temiz ciksn gonlunuzden gecirsenz bile yeter...
Hiç korkma canım. Dualarımız seninle. Sagsalim, saglıkla kavus inş. yavruna. Talak süresi 2.3 . ayetleri oku canım. Çok rahatlarsın.Kızlar yarın 1 de sezeryan olacağım bebeğin eşinden dolayı beslenmiyormuş ondan dolayı tansiyon çıkmış vede bi süre küvezde kalacakmış anne sütü verebilecek miyim dedim belli değil dedi yarın doğunca sağlık durumunda belli olacak moralim bozulmadı desem yalan olur kilosu 1800 çıktı öncesi 1900 falandı sağlıklı olsun tek ama kötü şeylerde gelmiyor değil yarın ola hayrola duanıza ihtiyacım var Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın bi tanesi gitti isyan etmedim ama bi daha kaldırırmıyım emin değilim
Insallah sancı çıkmaz kuzum ya yarın su perisi de sezeryan şimdi sen kasimin ortalarini gorseydik birllikteÖğlen nst ye baglandım. 3 kere arka arkaya 120 cıktı sancim. Doktor eve geç takip et sancini. Evde de böyle devam ederse gel yarın sezeryana alalım dedi. Evde takip ediyorum
Ya evde takip ediyorum anlamadım. 5dk da bir oluyor 1 saat boyunca sonra yarim saat falan rahatım sonra tekrar basliyor 5dk da bir. Napacagimi sasirdim. Bu normal mi yoksa doğum sancısı böyle mi oluyor. Sancin olmazsa.pazartesi gel bi bakalım. Haftaya da aliriz diyor doktor.Insallah sancı çıkmaz kuzum ya yarın su perisi de sezeryan şimdi sen kasimin ortalarini gorseydik birllikte
Insallah sancı çıkmaz kuzum ya yarın su perisi de sezeryan şimdi sen kasimin ortalarini gorseydik birllikteÖğlen nst ye baglandım. 3 kere arka arkaya 120 cıktı sancim. Doktor eve geç takip et sancini. Evde de böyle devam ederse gel yarın sezeryana alalım dedi. Evde takip ediyorum
Allah yardımcın olsun. Annem de 1700 dogurdu kardeşimi ve emzirdi 34 haftalık doğmuştu korkma.Kızlar yarın 1 de sezeryan olacağım bebeğin eşinden dolayı beslenmiyormuş ondan dolayı tansiyon çıkmış vede bi süre küvezde kalacakmış anne sütü verebilecek miyim dedim belli değil dedi yarın doğunca sağlık durumunda belli olacak moralim bozulmadı desem yalan olur kilosu 1800 çıktı öncesi 1900 falandı sağlıklı olsun tek ama kötü şeylerde gelmiyor değil yarın ola hayrola duanıza ihtiyacım var Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın bi tanesi gitti isyan etmedim ama bi daha kaldırırmıyım emin değilim
dogum sancisi basladi mi gecmiyoms canim ama seninki durup durup basliyo.telefonla bilgi alablrsen bi sor baklm dr unaYa evde takip ediyorum anlamadım. 5dk da bir oluyor 1 saat boyunca sonra yarim saat falan rahatım sonra tekrar basliyor 5dk da bir. Napacagimi sasirdim. Bu normal mi yoksa doğum sancısı böyle mi oluyor. Sancin olmazsa.pazartesi gel bi bakalım. Haftaya da aliriz diyor doktor.
Doktora aynen böyle anlattım. Hiç geçmezse gel dedi. Napacam bilmiyorum. Sagol canim amin insallahdogum sancisi basladi mi gecmiyoms canim ama seninki durup durup basliyo.telefonla bilgi alablrsen bi sor baklm dr una
senin bebis cok sabirsiz saglikla gelsin insallah
nasil bi agri hissettn canim nst deyken.bebegin hareketleri nasil suan.benmki bugun cok tembel ve sagli sollu sertlesiyo habire.cok panik olmaya baslaidm ben bu araalr bosu bosuna dr a da gitmwk istemiyrm ama yiyorm kendimi burda.o sertlesme olunca sanki derimi yirtiyo gibi buyudugu icin mi acabaÖğlen nst ye baglandım. 3 kere arka arkaya 120 cıktı sancim. Doktor eve geç takip et sancini. Evde de böyle devam ederse gel yarın sezeryana alalım dedi. Evde takip ediyorum
2 saat boyunca gecmezse gidicen o zaman canim.tecrubesiz olmak cok zor anlayamiyrz hic biseyi.ne kadr gec dogarsa o kadr iyi canimDoktora aynen böyle anlattım. Hiç geçmezse gel dedi. Napacam bilmiyorum. Sagol canim amin insallah
Allah yardımcınız olsun çanım sağ salim kucağına alırsın inşallah... evlat acısı şu Yalan dünyadaki en gerçek acı Allah bize tekrar yasatmasın inşallah.... sen duanı eksik etme bizlerinde duasındasın....Kızlar yarın 1 de sezeryan olacağım bebeğin eşinden dolayı beslenmiyormuş ondan dolayı tansiyon çıkmış vede bi süre küvezde kalacakmış anne sütü verebilecek miyim dedim belli değil dedi yarın doğunca sağlık durumunda belli olacak moralim bozulmadı desem yalan olur kilosu 1800 çıktı öncesi 1900 falandı sağlıklı olsun tek ama kötü şeylerde gelmiyor değil yarın ola hayrola duanıza ihtiyacım var Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın bi tanesi gitti isyan etmedim ama bi daha kaldırırmıyım emin değilim
Canım yarın sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına alacaksın inşallah. Erken doğum yapıp bir süre bebeği küvezde kalan aralık anneleri var. Biliyorum belki söylemesi kolay ama sen güçlü olmaya çalış bebeğin bunu hissedecek ve hayata tutunacak.Sizin için dua edeceğim. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz.Kızlar yarın 1 de sezeryan olacağım bebeğin eşinden dolayı beslenmiyormuş ondan dolayı tansiyon çıkmış vede bi süre küvezde kalacakmış anne sütü verebilecek miyim dedim belli değil dedi yarın doğunca sağlık durumunda belli olacak moralim bozulmadı desem yalan olur kilosu 1800 çıktı öncesi 1900 falandı sağlıklı olsun tek ama kötü şeylerde gelmiyor değil yarın ola hayrola duanıza ihtiyacım var Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın bi tanesi gitti isyan etmedim ama bi daha kaldırırmıyım emin değilim
Cnm benim üzülme haftan iyi solunum sıkıntısı çok yaşamaz bebeğin kilosundan dolayı kalırsa kalır küvözde..o da kilo almaya seni emmeye başlayınca verirler sana..seni çok iyi anlıyorum aynı durumu birebir yaşadım çünlü rabbim senin ve bebeğinin yardımcısı olsun..Kızlar yarın 1 de sezeryan olacağım bebeğin eşinden dolayı beslenmiyormuş ondan dolayı tansiyon çıkmış vede bi süre küvezde kalacakmış anne sütü verebilecek miyim dedim belli değil dedi yarın doğunca sağlık durumunda belli olacak moralim bozulmadı desem yalan olur kilosu 1800 çıktı öncesi 1900 falandı sağlıklı olsun tek ama kötü şeylerde gelmiyor değil yarın ola hayrola duanıza ihtiyacım var Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın bi tanesi gitti isyan etmedim ama bi daha kaldırırmıyım emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?