- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
Canım benim Allah yardımcınız olsun dualarım seninle. Inşallah sağ salim kucağına al. Kuveze girse de en kısa surede evinize dönün miniginizle inşallah.Kızlar yarın 1 de sezeryan olacağım bebeğin eşinden dolayı beslenmiyormuş ondan dolayı tansiyon çıkmış vede bi süre küvezde kalacakmış anne sütü verebilecek miyim dedim belli değil dedi yarın doğunca sağlık durumunda belli olacak moralim bozulmadı desem yalan olur kilosu 1800 çıktı öncesi 1900 falandı sağlıklı olsun tek ama kötü şeylerde gelmiyor değil yarın ola hayrola duanıza ihtiyacım var Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın bi tanesi gitti isyan etmedim ama bi daha kaldırırmıyım emin değilim
Çok geçmiş olsun allah şifasını versin.arkadaslar... annemin gogsunde kitle vardi biyopsi aldirdik sizden ricam temiz cikmasi icin dua .. hamilelerin duasi kabul olur nolur dua edin temiz ciksn gonlunuzden gecirsenz bile yeter...
Bebek hareketli. Nst de sanci çıktığında karnım semsert oluyor ve nefesim kesiliyor. Bazen 2,3 yerden sertlesiyo bazen hepsi. Anlamadim. Doktor 120yi gorunce sasirdi. Bir de adet agrisi gibi agrim vardi. Ve alttan bıçak saplanır gibi keskin bir ağrı oluyodu. Simdi iyi gibiyim. Ne kadar geç olursa o kadar iyi.nasil bi agri hissettn canim nst deyken.bebegin hareketleri nasil suan.benmki bugun cok tembel ve sagli sollu sertlesiyo habire.cok panik olmaya baslaidm ben bu araalr bosu bosuna dr a da gitmwk istemiyrm ama yiyorm kendimi burda.o sertlesme olunca sanki derimi yirtiyo gibi buyudugu icin mi acaba
ya benm girdigm nst tirt olmasın acaba :)) butun hepsi benden 3 4 gundr var.korkuyrm boyle bi gidicem hastane 3 cm 4 cm acilma dicek dumur olcam orda :)) allah korusun :)Bebek hareketli. Nst de sanci çıktığında karnım semsert oluyor ve nefesim kesiliyor. Bazen 2,3 yerden sertlesiyo bazen hepsi. Anlamadim. Doktor 120yi gorunce sasirdi. Bir de adet agrisi gibi agrim vardi. Ve alttan bıçak saplanır gibi keskin bir ağrı oluyodu. Simdi iyi gibiyim. Ne kadar geç olursa o kadar iyi.
Şu an 2500 kilosu. Inşallah durur canım. Benim sancilar başladığında da acilmam 1 parmakti en son geçen hafta da 1 parmakti. Sancin olsa bile olmayabiliyo galiba canimya benm girdigm nst tirt olmasın acaba :)) butun hepsi benden 3 4 gundr var.korkuyrm boyle bi gidicem hastane 3 cm 4 cm acilma dicek dumur olcam orda :)) allah korusun :)
1 haftacik daha dayansin bebisin insallah kac kilo suanda
rabbim saglikla kavusmayi nasip etsin insallah canim.yazarsin bi degisiklik olunca.bizde kasim anneleri gibi erkenden basladik bebislereŞu an 2500 kilosu. Inşallah durur canım. Benim sancilar başladığında da acilmam 1 parmakti en son geçen hafta da 1 parmakti. Sancin olsa bile olmayabiliyo galiba canim
Öğlen nst ye baglandım. 3 kere arka arkaya 120 cıktı sancim. Doktor eve geç takip et sancini. Evde de böyle devam ederse gel yarın sezeryana alalım dedi. Evde takip ediyorum
nasil bi agri hissettn canim nst deyken.bebegin hareketleri nasil suan.benmki bugun cok tembel ve sagli sollu sertlesiyo habire.cok panik olmaya baslaidm ben bu araalr bosu bosuna dr a da gitmwk istemiyrm ama yiyorm kendimi burda.o sertlesme olunca sanki derimi yirtiyo gibi buyudugu icin mi acaba
Bebek hareketli. Nst de sanci çıktığında karnım semsert oluyor ve nefesim kesiliyor. Bazen 2,3 yerden sertlesiyo bazen hepsi. Anlamadim. Doktor 120yi gorunce sasirdi. Bir de adet agrisi gibi agrim vardi. Ve alttan bıçak saplanır gibi keskin bir ağrı oluyodu. Simdi iyi gibiyim. Ne kadar geç olursa o kadar iyi.
rahatsiz edici ama gitmemmn sebebi ptesi gunu dr agittim ya ondan oncede vardi bu tur sikayetelrim dr. normal dedi nst sifir sanci .bebekte iyiydi.yarin sabahta boyle olursa gidicem zaten canim.Canım anormal rahatsz edıyosa gtsene bı
Canım benimde 2 hafta önce önden gidiyodu ama bugün gittim normale dönmüş inşallah seninkide dönerKızlar bnm bebiş önde gidiyor. Kilo sorunumuz var. Bu hafta normal doğum olup olmayacağı belli olacak. Sizde de böyle bir sorun var mı
amiiiin insallah canimRabbım korktgnuza ugratmasın ınsallah hayrlı haberler gelr ınsalalh
amiiiin Allah razi olsn cnmÇok geçmiş olsun allah şifasını versin.
canım Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum benimkinde de ayni sorun var beskenmiyor bebeğim plesenta yaşlanması var önümüzdeki haftada kilo almassa sezeryanla alırım dedi kilosu da ayni 1800 bende çok üzülüyorum ama sağlık olsun sağlıkla doğsunlar demekten başka çare yok herşey gönlünce olsunKızlar yarın 1 de sezeryan olacağım bebeğin eşinden dolayı beslenmiyormuş ondan dolayı tansiyon çıkmış vede bi süre küvezde kalacakmış anne sütü verebilecek miyim dedim belli değil dedi yarın doğunca sağlık durumunda belli olacak moralim bozulmadı desem yalan olur kilosu 1800 çıktı öncesi 1900 falandı sağlıklı olsun tek ama kötü şeylerde gelmiyor değil yarın ola hayrola duanıza ihtiyacım var Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın bi tanesi gitti isyan etmedim ama bi daha kaldırırmıyım emin değilim
Karnım basket topu gibi sert oluyor ve nefesim kesiliyor ağrı da oluyor. Adet sancısı gibi şancı oluyor. Yanı nst de şancı çıktığı zamanlardaCanım agrın varmydı sancı cıktgı esnafa belrtı varmydı
35+6 bugun canım. Yarın 36 bitiyo yani. Inşallah sagolTam kac gnluksun cnm bıkac gn daha drr ınsalalh yınede hayrlısı olaun
Canim Allah bebeginin de seninde yardimcin olsun... üzülmee haftamz olms 36 daha erken donemleri atlattik biz sukur bu haftalari gorebildik... kendni sikma serbest birk ilik bir dus al nekadar rahat ve esnek olursan bu kasilmalar okdr uzak durur senden unutma dayanabldgn kadar dayan nekadar gec okadar iyi 37 yi doldurunca istedikleri zaman gelebilirler ama 1 hafta daha dayan.. hos ben sana dyrm ama benmde nolcm mechul hersyn hayilisi...35+6 bugun canım. Yarın 36 bitiyo yani. Inşallah sagol
Çok sağol canım. Dayanabildigimiz kadar dayanacaz artık sağlıkla gelsinlerde inşallah. Valla bu günleri gördüğümüze de şükür doğru diyosunCanim Allah bebeginin de seninde yardimcin olsun... üzülmee haftamz olms 36 daha erken donemleri atlattik biz sukur bu haftalari gorebildik... kendni sikma serbest birk ilik bir dus al nekadar rahat ve esnek olursan bu kasilmalar okdr uzak durur senden unutma dayanabldgn kadar dayan nekadar gec okadar iyi 37 yi doldurunca istedikleri zaman gelebilirler ama 1 hafta daha dayan.. hos ben sana dyrm ama benmde nolcm mechul hersyn hayilisi...
Dualarım seninle ve bebeğinle canım inşallah beklediğimizden daha güzel haberler verirsin bize sağlıkla ve hayırla gelsin bebişinKızlar yarın 1 de sezeryan olacağım bebeğin eşinden dolayı beslenmiyormuş ondan dolayı tansiyon çıkmış vede bi süre küvezde kalacakmış anne sütü verebilecek miyim dedim belli değil dedi yarın doğunca sağlık durumunda belli olacak moralim bozulmadı desem yalan olur kilosu 1800 çıktı öncesi 1900 falandı sağlıklı olsun tek ama kötü şeylerde gelmiyor değil yarın ola hayrola duanıza ihtiyacım var Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın bi tanesi gitti isyan etmedim ama bi daha kaldırırmıyım emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?