2017 Aralık Anneleri

Canım ayva çekirdeğini su da bekleyince jel gibi kıvam alıyormuş onu sürünce yara geçiyormuş

iyi demissin valla sonuçta ilk hamileligimiz dimi hediye almaları lazım bir almasın görür

Walla kız ben onn alasını yaparm bosa para bermesın ... düşünsğn yeter zaten bımılgı alakaya bıle mtlu oluyotz lohusalıktanmıdr nedr pahalı bı hedıyeye bıle gerk yok

evet biraz erime sorunu bendede oldu ama biz elde yikadik bebinin kiyafetlerni makinede duralattik ben ondan oldu diye dusundm.30 da 40 ta yikatrsan sorun olmaz yinede

Bn smdı makıneye atarmda ılerde leke galan kalmasın dıye önce beyaz sabunla galan elde cevıırım snra atarm makıneye heralde

Canım ayva çekirdeğini su da bekleyince jel gibi kıvam alıyormuş onu sürünce yara geçiyormuş

Untmazsamm bnde bırıktecem artık.. zeytnyagıda denerım snra tahının usrndrkı yagıda cok duydum ıyıbgelıuo dıye bıde lansınoh hazr edecem:)) bu kadr sey smdıden hazrlıyomya ınsallah gerk kalmaz

Ay bu komsum cok bunaltıyo ya bıbun kapıyı acmasam ertesı gun yıne calıyo ıcını dökmednde kalkp gtmıyo ya walla cok zor drmdayım

Kızlar yarın 1 de sezeryan olacağım bebeğin eşinden dolayı beslenmiyormuş ondan dolayı tansiyon çıkmış vede bi süre küvezde kalacakmış anne sütü verebilecek miyim dedim belli değil dedi yarın doğunca sağlık durumunda belli olacak moralim bozulmadı desem yalan olur kilosu 1800 çıktı öncesi 1900 falandı sağlıklı olsun tek ama kötü şeylerde gelmiyor değil yarın ola hayrola duanıza ihtiyacım var Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın bi tanesi gitti isyan etmedim ama bi daha kaldırırmıyım emin değilim

Canım rabbım evladını sag salim sana bagslasın ınsaallah allah yardmcn olsn dua et bolca cok sukr daha erkn haftadada geleblrfı bunada sukr sana uzulme desekte bos ama allah verr allah alır allaha dayan guven inşallah bebegını gordgnde güç bulacaksın

Bebeğin esınde ne varms canım

Canim usg kilo farklı çıkabiliyor yaklaşık değerler oluyo insallah usg fazla çıkar kilosu insallah emzirirsin duam seninle canim

evet biraz erime sorunu bendede oldu ama biz elde yikadik bebinin kiyafetlerni makinede duralattik ben ondan oldu diye dusundm.30 da 40 ta yikatrsan sorun olmaz yinede
40ta yıkattım kıyafetlerini ben canım erime sorunu olmadı
Yünlü battaniyeler kundak falan onları da narin programda 30da yıkattım onu 2 kere durulattım az kalmıştı makinede sabunlar
40derecede daha iyi erimiş demek ki :)

Çalışır raporu alıp yıllık izne çıktığında sonraya ekleniyor mu canım

Canım onlarıda sebamed mustela denedim onlarda köpürüyor benim 4.kızım olacak benim denemediğim ürün yoktur, her ürün hakkında bi bilgim var araştıran anneyim :)))
Ben de mustela aldım eczanede sebamed de vardı onu önerdi bayan
Bakalım deneyerek öğreneceğiz biz de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…