Anladım canım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Zaman yaklaştı. İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz kuzularımızaYok ben ameliyat düşünüyorum hiç normalle ilgili bişey sormadım canım
iyi demissin valla sonuçta ilk hamileligimiz dimi hediye almaları lazımWala alsa fena olmaz aklına getryım ben bunu.. gecen dedım sakın dogm yaptgmda o dandik çiçeklerden alp gelme dıye
Canım ayva çekirdeğini su da bekleyince jel gibi kıvam alıyormuş onu sürünce yara geçiyormuşKızlar meme ucu yararlarına ayva çekirdeğinin iyi geldiğini yazmışsınız. Nasıl kullaniliyir peki. Ayva da çıktı biriktireyim bari. Eğer sahih bir hadisse ben bir yerde ayvanın bebeği güzelleştirdiğini okumuştum.
iyi demissin valla sonuçta ilk hamileligimiz dimi hediye almaları lazımbir almasın görür
Roxy granullu sabun deterjan güzel canim ben dün yokadim kokusu da güzel leke de bırakmadı tavsiye ederim
evet biraz erime sorunu bendede oldu ama biz elde yikadik bebinin kiyafetlerni makinede duralattik ben ondan oldu diye dusundm.30 da 40 ta yikatrsan sorun olmaz yinede
Şu 5 6 hafta geçseydi zombi gibi oldum allah yardımcımız olsun
Canım ayva çekirdeğini su da bekleyince jel gibi kıvam alıyormuş onu sürünce yara geçiyormuş
Kızlar yarın 1 de sezeryan olacağım bebeğin eşinden dolayı beslenmiyormuş ondan dolayı tansiyon çıkmış vede bi süre küvezde kalacakmış anne sütü verebilecek miyim dedim belli değil dedi yarın doğunca sağlık durumunda belli olacak moralim bozulmadı desem yalan olur kilosu 1800 çıktı öncesi 1900 falandı sağlıklı olsun tek ama kötü şeylerde gelmiyor değil yarın ola hayrola duanıza ihtiyacım var Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın bi tanesi gitti isyan etmedim ama bi daha kaldırırmıyım emin değilim
Kızlar yarın 1 de sezeryan olacağım bebeğin eşinden dolayı beslenmiyormuş ondan dolayı tansiyon çıkmış vede bi süre küvezde kalacakmış anne sütü verebilecek miyim dedim belli değil dedi yarın doğunca sağlık durumunda belli olacak moralim bozulmadı desem yalan olur kilosu 1800 çıktı öncesi 1900 falandı sağlıklı olsun tek ama kötü şeylerde gelmiyor değil yarın ola hayrola duanıza ihtiyacım var Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın bi tanesi gitti isyan etmedim ama bi daha kaldırırmıyım emin değilim
Eşinden dolayı beslenmiyormuş o engel oluyormuşBebeğin esınde ne varms canım
Aynen canim bir ay çok uzun geliyor artık kilosunu boyunu gelişimini çok merak ediyorsun artık kontroller artar mi kiBende çok özledim bebişimiİnsan merak ediyor nasıl gelişimi sağlığı kilosu iyi mi diye
Allah yardımcın olsunEşinden dolayı beslenmiyormuş o engel oluyormuş
Dene bakalım canim insalah memnun kalirsinOda olablr cnm de denerım bı cok buyuk degldı paketı herhalde begenmezsemde buter hemen
Canim usg kilo farklı çıkabiliyor yaklaşık değerler oluyo insallah usg fazla çıkar kilosu insallah emzirirsin duam seninle canimKızlar yarın 1 de sezeryan olacağım bebeğin eşinden dolayı beslenmiyormuş ondan dolayı tansiyon çıkmış vede bi süre küvezde kalacakmış anne sütü verebilecek miyim dedim belli değil dedi yarın doğunca sağlık durumunda belli olacak moralim bozulmadı desem yalan olur kilosu 1800 çıktı öncesi 1900 falandı sağlıklı olsun tek ama kötü şeylerde gelmiyor değil yarın ola hayrola duanıza ihtiyacım var Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın bi tanesi gitti isyan etmedim ama bi daha kaldırırmıyım emin değilim
40ta yıkattım kıyafetlerini ben canım erime sorunu olmadıevet biraz erime sorunu bendede oldu ama biz elde yikadik bebinin kiyafetlerni makinede duralattik ben ondan oldu diye dusundm.30 da 40 ta yikatrsan sorun olmaz yinede
Çalışır raporu alıp yıllık izne çıktığında sonraya ekleniyor mu canımmerhaba güzel anneler... Bende yarın 32. hafta çalışabilir raporu almaya gidiyorum hastaneye bakalım hayırlısı.. Sonra da yıllık izne çıkmayı planlıyorum inşallah.. Evde yapılmayı bekleyen dünya kadar iş var
Ben de mustela aldım eczanede sebamed de vardı onu önerdi bayanCanım onlarıda sebamed mustela denedim onlarda köpürüyor benim 4.kızım olacak benim denemediğim ürün yoktur, her ürün hakkında bi bilgim var araştıran anneyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?