2017 Aralık Anneleri

Kizlar bende bugun kontrolden geldim.38+2 de yani 1 aralikta sezeryana girip bebisimize kavuscaz nasipse.3100 gr 50 cm olmus.bayagi ondeyiz.gunde kesinlesince okadar garip oldumki.rabbim herkese sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah..

Hadı hayrlısı olsn canım saglkla helsn bebıs ınsalalh

Ben de sali gunu kontroldeydim 3350 olmus bebegim 51 santim 36 bitti doktor iri bir kiz geliyor galiba dedi insallah saglikla sihhatle
Maşallah canım sağ salim kucağına al inşallah. Benimki on gün falan geriden geliyor özel olarak yediğin bişey var mı bende son haftalarda yiyeyim belki toparlar benim minik

Valla aynen tonton bisey olcak bu kiz.aman saglikli olsunlarda kilo hic onemli degil.1 ve 4 aralik dedi.bende cuma hayirli gundur diye 1 ini sectim:)ins saglikla goruruz o gunleri..
Amiiin amiiin canımmm ınsallahhh:) bizimki de birazcık tosun gibi bakalım bu aralar kaç oldu.en son 32 ye doğru gitmiştim 2300 gramdı.2 hafta önde demişti.bakalim şimdi kaç...insallah normale dönmüştür:)

Valla aynen tonton bisey olcak bu kiz.aman saglikli olsunlarda kilo hic onemli degil.1 ve 4 aralik dedi.bende cuma hayirli gundur diye 1 ini sectim:)ins saglikla goruruz o gunleri..
canım inşallah sağlıklı bi şekilde alırsın yavrunu kucağına sayılı gün çabuk geçer bizim de yarın görüş günü bakalım bizde durumlar nasıl

Kizlar bende bugun kontrolden geldim.38+2 de yani 1 aralikta sezeryana girip bebisimize kavuscaz nasipse.3100 gr 50 cm olmus.bayagi ondeyiz.gunde kesinlesince okadar garip oldumki.rabbim herkese sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah..
Seninle günlerimz yakın. Ben de bugun dogum gününü aldım 4 aralık saat 8 de

Günaydın kızlar gece yatmadan tansiyon 13-7 çıktı ilk defa gerçi bi anda düşmesi de iyi değil demişti doktor kahvaltı yapıp saat 1 e kadar bişey yemicem sonra sezeryan korku endişe ümit güçlü olma hepsi karışık kızımı sağlıklı görüyüm doktor iyi desin küvezde kalsın nolcak hepinizden Allah razı olsun kimse tanımıyor ama herkes birbiri için dua ediyor ümit ediyor hsmileliğim bitmeden Allahım herkesin gönlüne göre versin sağlıkla kavuşun bebişlere gelişmeleri yazarım çok teşekkür ederim biliyorum arkamda bir sürü arkadaş abla kardeş var hepinizi öpüyorum

KZlar ta kkı gndr aclık sekerım 95 98 cıkıyo nıye byle oldu smdı buda ykseldı 70 85 arasu cıkıyodu hep ck uzgnm ya tklkta yksek cıkıyo kaçrdmmı ölçüyü ben (

Canım duanı eksık etme ınsallag bebişini gördgnde hepsı bıtecek rabbım yardmcın olan duamzdasn tabıkıde ezan okunuyo rabbım ewladnı kuvahına almayı nasp etsn saglkla ınaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…