2017 Aralık Anneleri

Oyle canım.Az kaldı hayırlısiyla.Aclıgim hic 70-80 cikmadı.Hep 90 ustu. Bazi lab.110 u ust sınır kabul edyr. Su olcum isi moralimizi iice bozuyr Doguma kadar olcucez mecburen di mi

Allah yardımcın olsun canım sağlıcakla kucağınaalmayı nasip etsin

Hayırlı haberlerle gel inş canımm

Günaydın yol arkadaşlarım.
S superisi12 mübarek günde hepimizin duaları seninle.
Hersey yoluna gircek sabret cnm.

canım inşallah sağlıklı bi şekilde alırsın yavrunu kucağına sayılı gün çabuk geçer bizim de yarın görüş günü bakalım bizde durumlar nasıl
Biz hic yuzunu goremedik.her defasinda kapatiyo.neye benziyo cok merak nsallah saglikla sihatle hepimiz aliriz kucagimiza

Ayva cekrdegını suda bekletp olusan sıbı jel gbı bseyı gogs ycuna suruyolarms galıba denerz zararı olmazya bırıktrıyorm ben

Dktra kesın dıyemem degerler öakınedn yada benım ölcummden yanlmada olabılr dedı ama uzuluyo ınsan ıste mınnak bı oglm olck galıba
Minnak olsa nolur canim saglikla gelsin de.Benim kız 3600 dogdu,yegenim 2700.O aradaki kiloyu daha cabuk kapatti . Zayıf doganlar daha hızlı kilo alıyr.

KIZLar bebegum 2 bıle olmamıs ya 1840larda falan karın gelısımıdr 2 hafta gerıden gelıyo nst grcem smdı cok uzgnum
benmde oyleydi 32 de 1896.nasil gelismemis kilosu iyi degil mi kg 33 haftanin kilosu.karin capindan olcmuyolar mi kiloyu.bana hic geri falan deemedi.uzme kendini masallah bebisine

canım çok geçmiş olsun. Allahım hayırlısıyla sağlıkla kurtarsın inşallah dualarımız sennle .

Allh yardımcın Olsn Canm sağlıkla doğurup beraber hastaneden çıkarsınız inşşh... rabbim bebeğini sana bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…