canım sabah akşam her gün. hem yağları hem de lierac jeli kullandım. duş aldıysam duştan sonra tabi.
önemli olan bolbol vücudu nemlendirmek. çok su içmek en önemlisi.göbeğimde hiç çatlak olmadı benim ama bacaklarımı ihmal etmiştim o kadar sürmemiştim bacaklarımda çatlak oldu biraz.
canım sabah akşam her gün. hem yağları hem de lierac jeli kullandım. duş aldıysam duştan sonra tabi.
önemli olan bolbol vücudu nemlendirmek. çok su içmek en önemlisi.göbeğimde hiç çatlak olmadı benim ama bacaklarımı ihmal etmiştim o kadar sürmemiştim bacaklarımda çatlak oldu biraz.
Kızlar merhaba çok şükür bebişide gördük ekranda kalp atışlarınıda gördük doktorum hesapladı ve kese 5+5 günlük dedi yani gününü takip ediyor :) Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Ya ben su tuketemiyorum kızlar ya hamile olmadan önce çok içerdim ama midem bi tuhaf böyle bulanmiyor ama sanki çok yağlı yemişim gibi. Su da içmek istemiyor canım nasıl yapıcam bilmiyorum
Ya ben su tuketemiyorum kızlar ya hamile olmadan önce çok içerdim ama midem bi tuhaf böyle bulanmiyor ama sanki çok yağlı yemişim gibi. Su da içmek istemiyor canım nasıl yapıcam bilmiyorum
Ha öyle mi tamam canım o zaman benim bebegimin kalp atışlarının geçen hafta duyulmamasi normal herhalde. Geçen çarşamba 8.66mm di benim kese boyutum. Senin 1.19 ken kalp atışı daha duyulmamisti herhalde dimi ayy ben çok evhamliyim yaa :))
Yok canim duymadik bebegi bile goremedik ki. Istelik kesenin boyutu iyi olmasina ragmen. Evham yapma cok şükür her is yolumda gider. Bem hic olumsuz düşünmemeye çalışıyorum
Yok canim duymadik bebegi bile goremedik ki. Istelik kesenin boyutu iyi olmasina ragmen. Evham yapma cok şükür her is yolumda gider. Bem hic olumsuz düşünmemeye çalışıyorum
Aynen cnm ultroson kağaıdında öyle yazıyor iki ayrı resimde.
Sanırım biri kesenin haftası biri bebeğin doktor anlattıda o an insan strestten dinlemiyor
Öğlen yemegınde peynır ekmek ve salatalık yedım ancak sabahtan berı epey leblebı yedım sırf su ıcebıleyım dıye . Erık yıyorum sımdıde . Mıdem ala bora olmaya cok musaıt gıbı sudan oyle bır tıksınıyorum kı anlatamam