2017 Aralık Anneleri

Eki Görüntüle 2001471 Eki Görüntüle 2001471 .
Baksanıza bu ilk bebeğimdi kalbi durdu.Dikkat ettiğimde uyuyan bi Bebek yüzü gördüm.saklıyorum hep o benimle her zaman

Canım benim.. Allah sabır versin. Benim bebeğiminde kalbi durdu 8 aylıktı.. Doğdu. Uyuyan bir melek gördüm karşımda.. Hepte öyle kalacak. İnşaAllah bu bebeklerimizi hayırla sağlıkla ömürle kucağımıza alabiliriz..

Insallah

Ahh canim yaa seninki dahada zor... Sebebi varmiydi? İnsAllah suanki gebeliğin sağlıklı sıhhatli geçer bebeğini sagsalim kucağına alırsın

Günaydın herkese:)) bugün kontrolü olan arkadaşlar hayırlı haberlerle döner inşallah. Allah miniklerimizi bize bağışlasın

Ediyordu canım hiç anlamadim

Canım benim çok çok üzüldüm günlerimizde aynı gibiydi, ne diyeceğimi inan bilemedim ben Allah sana sabır versin Allah en sağlıksından bebekler nasip etsin.

Turuncuya benzer akıntı bende de mevcut pazartesi gideceğim doktora bakalım ne diyecek

gulii7 Tablo bılgılerımı verıyorum

CuteMom
Sat : 13.03.2017
Doğum : 18.12.2017
2.Çocuk
İstanbul
Bebeğin Adı Deniz
Cinsiyet Belli değil

Valla özledim bi kaç kerede etiketledim. Ne yaptonda banlandın sen bacım
Hep okudum gördüm valla sağolasın
Valla son olarak actıgım konu yanlıs yerde dıye ban yedım bı sure uslu dursam ıyı olacak.
Yoklugunuzda ıkılı sonucum verdıkten 2 gun sonra cıktı.

Sonracıma ıkı gundur kasıklarımda ara ara ıgne batması gıbı bıseyler oluyor , dun aksam sonunda dr gıttım ıdrar tahlılı ve kulturu verdım kultur 3 gun sonra cıkıyor ama tahlıl sonucu cıktı doktoru arayıp gonderıcem sımdı.

Onun dısında nobetcı doktor bu agrılara ne normal dedı, ne degıl dedı.

Ve nıyeyse ıkı gundur bebegın hareketlerını hıssettıgımı dusunuyorum , sımdı normalde 11+4 ama bebek onden gıttı ıcın 12+4 acaba hıssedıyor olabılır mıyım? Garıp bır hareketlenme var umarım kasılma fılan degıldır onun dısında hala halsız , hala baygınım neysekı okullar kapanıyorda buyuk oglana bı mesaı harcamam gerekmıyor

Özledik tabi ki bi görünüyorsun bir kayboluyorsun:)

Peki testin sonuçları nasıl? ikilinin

Sonuclar boyle , ben yenıyuzyıl unıversıtesınde pazartesı verdım kanı , salı gunude dıs lab. calısma gunuymus carsamba sabah sonucları ogrenmıs oldum sansıma

Peki testin sonuçları nasıl? ikilinin
Daha doktora gostermedım ama sanıyorum kı ıyı , ekledım resmını ancak bunlar hıc net sonuclar degıl o 1 kısının bız olmayacagının hıc bır garantısı yok boyle dusununce ne kadar bosa kurek cekmek gıbı gelıyor . Bızden bır arkadasında yas ve kombıne rıskı cıkmıstı acaba o ne yaptı, onuda cok merak ettım

Valla dün bir şey yazmadı, bir bbek kaybımız daha var maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…