Eki Görüntüle 2001471 Eki Görüntüle 2001471 .
Baksanıza bu ilk bebeğimdi kalbi durdu.Dikkat ettiğimde uyuyan bi Bebek yüzü gördüm.saklıyorum hep o benimle her zaman
InsallahCanım benim.. Allah sabır versin. Benim bebeğiminde kalbi durdu 8 aylıktı.. Doğdu. Uyuyan bir melek gördüm karşımda.. Hepte öyle kalacak. İnşaAllah bu bebeklerimizi hayırla sağlıkla ömürle kucağımıza alabiliriz..
Canım benim.. Allah sabır versin. Benim bebeğiminde kalbi durdu 8 aylıktı.. Doğdu. Uyuyan bir melek gördüm karşımda.. Hepte öyle kalacak. İnşaAllah bu bebeklerimizi hayırla sağlıkla ömürle kucağımıza alabiliriz..
Ediyordu canım hiç anlamadimAllah sabır versin canım. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın. Allah herşeyin en hayırlısını düşünür canım hiç ümitsizliğe kapılma. Mide bulantıların filan devam ediyor muydu senin
Ediyordu canım hiç anlamadim
ozledimm ben.. hosgeldin canoo..Beni özlediniz mi
Beni özlediniz mi
Hep okudum gördüm valla sağolasınValla özledim bi kaç kerede etiketledim. Ne yaptonda banlandın sen bacım
Özledik tabi ki bi görünüyorsun bir kayboluyorsun:)Hep okudum gördüm valla sağolasın
Valla son olarak actıgım konu yanlıs yerde dıye ban yedım bı sure uslu dursam ıyı olacak.
Yoklugunuzda ıkılı sonucum verdıkten 2 gun sonra cıktı.
Sonracıma ıkı gundur kasıklarımda ara ara ıgne batması gıbı bıseyler oluyor , dun aksam sonunda dr gıttım ıdrar tahlılı ve kulturu verdım kultur 3 gun sonra cıkıyor ama tahlıl sonucu cıktı doktoru arayıp gonderıcem sımdı.
Onun dısında nobetcı doktor bu agrılara ne normal dedı, ne degıl dedı.
Ve nıyeyse ıkı gundur bebegın hareketlerını hıssettıgımı dusunuyorum , sımdı normalde 11+4 ama bebek onden gıttı ıcın 12+4 acaba hıssedıyor olabılır mıyım? Garıp bır hareketlenme var umarım kasılma fılan degıldır onun dısında hala halsız , hala baygınım neysekı okullar kapanıyorda buyuk oglana bı mesaı harcamam gerekmıyor
Özledik tabi ki bi görünüyorsun bir kayboluyorsun:)
Hep okudum gördüm valla sağolasın
Valla son olarak actıgım konu yanlıs yerde dıye ban yedım bı sure uslu dursam ıyı olacak.
Yoklugunuzda ıkılı sonucum verdıkten 2 gun sonra cıktı.
Sonracıma ıkı gundur kasıklarımda ara ara ıgne batması gıbı bıseyler oluyor , dun aksam sonunda dr gıttım ıdrar tahlılı ve kulturu verdım kultur 3 gun sonra cıkıyor ama tahlıl sonucu cıktı doktoru arayıp gonderıcem sımdı.
Onun dısında nobetcı doktor bu agrılara ne normal dedı, ne degıl dedı.
Ve nıyeyse ıkı gundur bebegın hareketlerını hıssettıgımı dusunuyorum , sımdı normalde 11+4 ama bebek onden gıttı ıcın 12+4 acaba hıssedıyor olabılır mıyım? Garıp bır hareketlenme var umarım kasılma fılan degıldır onun dısında hala halsız , hala baygınım neysekı okullar kapanıyorda buyuk oglana bı mesaı harcamam gerekmıyor
Daha doktora gostermedım ama sanıyorum kı ıyı , ekledım resmını ancak bunlar hıc net sonuclar degıl o 1 kısının bız olmayacagının hıc bır garantısı yok boyle dusununce ne kadar bosa kurek cekmek gıbı gelıyor . Bızden bır arkadasında yas ve kombıne rıskı cıkmıstı acaba o ne yaptı, onuda cok merak ettımPeki testin sonuçları nasıl? ikilinin
Daha doktora gostermedım ama sanıyorum kı ıyı , ekledım resmını ancak bunlar hıc net sonuclar degıl o 1 kısının bız olmayacagının hıc bır garantısı yok boyle dusununce ne kadar bosa kurek cekmek gıbı gelıyor . Bızden bır arkadasında yas ve kombıne rıskı cıkmıstı acaba o ne yaptı, onuda cok merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?