2017 Aralık Anneleri

Senin oglunda bulantilarin ne zaman kesildi canim? Bir de bulanti kesildigi zaman eski hali gibi mi oluyor insan yani rahat yemek yemek rahat uyumak vs? Ileri aylarda rahat etsek keske
Evet ne zaman bitecek artık 12. haftadan sonra azalır derler ama bende hiç değişiklik yok.

Ya canım benim doktorum da bebeğin gayet iyi sende çok bitmiş tükenmiş gibi görünmüyorsn o yüzden sıkıntı değil hiç dedi sen sağlıklı besleniyorsun demek ki dedi bende önemsememştm öyle diyince ama sen böyle diyince acaba diyorum

Arkadaslar ne guzel izin gunlerunizi dogu, izni sut izni konusabiliyosunuz ben gibibozel sektorde gunluk 9 saat calisip haftada bir olan iznimizi bile kullanamayip 15 de bir izin kullanan arkadaslarim hoc birinden faydalanamiyoruz ya masaallah sizin adiniza olsun cok sevindim.☺

Özellikle salçalı seyler yeyince çok fena oluyor.bol su içiyorum.su içtikçe kusmam geliyo.su midemi daha kötü yapıyor.benimkide var karnım.
Avust o mide yanması bende nasıl var anlatamam mide koruyucu kullanmıştım korkudan yemek yiyemeyince oğlumda.
doktora gidicem midem çok fena bi şey yiyemiyorum korkudan.kusuyorum sürekli eşki ekşi.sancı gelip gelip gidiyor.

Canım ne güzel darısı bana olsun.

Benim kilomda
başlangıçta 55 ti
Simdi 49

Fark 6 kilo

Son düzenleme:
Maşallah sana canım ben net bitmiş tükenmiştim o ara birden verince yüzüm falan çökmüştü bana 3 4 kilo normal ama sen biraz fazla vermişsin dedi endişelenecek bisey yok korkma zaten sadece anne adayının bağışıklığı için söylüyorlar bunu birden kilo vermek ister istemez insanı güçsüz bırakıyor bende baya bi güçsüz kalmıştım hemen vitamin başlattı daha fazla vermeyeyim biraz gücüm kuvvetim yerine gelsin diye

6 aylık hamile mir arkadaşım sakız çiğneyerek mide yanmasının önüne geçebildiğini söylüyor sizler de deneyin bakalım bir. bende henüz yok mide yanması. Deneyimlerinizi bizimle paylaşın.

6 aylık hamile mir arkadaşım sakız çiğneyerek mide yanmasının önüne geçebildiğini söylüyor sizler de deneyin bakalım bir. bende henüz yok mide yanması. Deneyimlerinizi bizimle paylaşın.
Bende gaviscon surupkullaniuordum fayda etmeyince mide koruyucu basladi doktorum ve 1 haftadir yanmam yok cikarirken bile rahat cikariyorum midemdekilerini daha oncesinde asitten dolayi dilim bile yara oluyordu.

Ben 7 haftalik iken gitmiştim ilk o zaman verdi bana vitaminleri belki de o yüzden çok kötü olmadım sn dikkat et bol bol dinlen zaten kilo kaybimiz çok olduğu için üstüne bide enerji kaybı yaşamayalim

Bende gaviscon surupkullaniuordum fayda etmeyince mide koruyucu basladi doktorum ve 1 haftadir yanmam yok cikarirken bile rahat cikariyorum midemdekilerini daha oncesinde asitten dolayi dilim bile yara oluyordu.
Ablamda da yanma çok oluyordu o çözümü beyaz leblebi de buldu dene istersen ilaç ikinci secenek olsun bence

Dediğin sakız çiğnemeyi o zaman bir kaç gündür bende tesadüf keşfettim
Gerçi Bendeki yanmadan daha çok ağrılı durum

Göğüs ucu hala acıyan varmı demiştim ama
Üzerine bir soru daha ekleyeyim gaz ve şişkinlik durumu nasıl sizlerde

Benim azalsada hala göğüslerim acıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…