Herkese günaydııınnnn
Bir planlı sezeryanı plansız sezeryana dönüştürende ben
33. Haftada zaten fazla gezmenin tetiklemesiyle sancılandım, öncesindedr ufak ufak kasılmalarım vardı zaten
Avm de gezerken bi anda birşey girdi olduğum yerde kalakaldım ve ordan hastaneye geçiş yaptık nst de sancı tavan açılma yok velhasıl doğurmadım o gece durdu
Nidilatlar yatışlar falan derken iki haftaya kalktım ayağa
Sonra kontroller başladı doğuma çatı dar bebek büyük
Sezeryan günü aldık
Ne hoş ki sezeryandan iki gün önce sabahtan akşama kasılmalarım düzenli olmaya başladı
Gitsem gitmesem derken akşam saat 22:10da benim kız dünyaya geldi
Kızımda hamilelik boyunca hiç bir problem yoktu sezeryanda iyidi hatta ilk apgar puanlarıda gayet iyi fakat doğumdan sonra temizlenirken nefesi tıkanmış bir kaç saniye gece doğduğu için bebek doktoru ana karar mercii olmadığından bebek yoğun bakımına aldılar
Sonraki süreç iki gün sürdü bol ağlamalı tartışmalı
Ben zaten perişan hep ağladım hastanede en sonunda İmza verip kızımı almıştık çünkü başka hiçbir şekilde ne yoğun bakımda bir bulgu gözlenmemişti nede başka birşey yaşanmıştı
Doğru düzgün ne olduğunuda bildirim yoktu
Sonrasında doğru karar verdiğmizi aldığımız raporlarlada görmüştük
En sonki saatte yazılan raporda bebek -100gr verdiği için tutulmaya devam edilmesini yazmışlardı
E bu bebek anneyi doğru düzgün ememedi şişliği var ztn bi bebek biraz verir ilk günlerde o bile sorun olarak raporda geçirmişlerdi
O yüzden bende ne doğumu planlıyorum nede ayrıntılara takılmamaya çalışıyorum
Ama yinede yeni seçtiğim hastanede yenidoğan yoğun bakımı olmasına dikkat ettim