2017 Aralık Anneleri

Arkadaşlar ben de bugün kontrole gittim Dr herşey yolunda dedi ense kalınlığı 0.83mm gayet iyi ense kalınlığı dedi. Ama burda okuduklarım hep 1.5 ile 2mm arasında bana da bu değer çok az geldi. Doktor çok güzel dese de içime bir kurt düştü. Normal mi bu sonuç. Bu arada ultrason ölçümüne göre 12+0 haftalık.

Olur mu canım çok iyi değerin. Benim doktorum da 0.9 mm dedi gayet iyi olduğunu söyledi 13+0 dayken

Olur mu canım çok iyi değerin. Benim doktorum da 0.9 mm dedi gayet iyi olduğunu söyledi 13+0 dayken
Ay canım çok teşekkür ediyorum. İnsan doktoruna güvense bile burda cevap bulmadan rahatlamiyor:)) ben de 1mm nin altında olunca neden benimki böyle diye tedirgin oldum bi an. Sen ikili testinin sonucunu aldın mı canım.

Ense kalınlığı ya da 2li tarama testi yaptıran arkadaşlar
12+2 deyim ense kalınlığı 2mm
Kan tahlili haftaya çıkacak
Doktor ense kalınlığı için normal dedi
Sizin değerleriniz nasıldı?
Bende 12 arti 2 de yaptirdim 1.1 cikti kendi doktorum.deildi daha gosteremedim.ona dogum evindeku doktorda hic bir yorum yapmadi canim

Gözün aydın , dr normal dediyse normaldir, endişelenme...

Herkese merhaba,
Bende sonuçlarımı telefonla öğrendim ikili testimiz düşük risk çıktı çok şükür.
Haftayada doktorumuz randevu vermişti...
Bu arada cinsiyetleri öğrenen arkadaşlar çok şanslı bizim doktor söylemedi biraz daha sabret dedi...
Şu mübarek günlerde hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun...
Herkesin sağlık haberlerini duymak dileğiyle...

Kızlar merhaba bugün 3. Kez kustum ve zaten midem bol olduğu için son seferinde çok zorlandım. Kasıklarıma bi ağrı saplandı. Bi sıkıntı olmuş mudur ya. Kusmak zarar verir mi bebeğe

Gözünaydın canım..Amin inşallah bizde sağlık haberlerini alırız yavrularımızın..

Kızlar merhaba bugün 3. Kez kustum ve zaten midem bol olduğu için son seferinde çok zorlandım. Kasıklarıma bi ağrı saplandı. Bi sıkıntı olmuş mudur ya. Kusmak zarar verir mi bebeğe
Korkma canım Allahın izniyle hiçbişeycik olmaz..Rabbim öyle güzel kurmuşki o dengeyi..Sonuçta sürekli ve çok ciddi kusma sıkıntısı çekerek birçok hamile bu günlerini geçiriyor ve Çok şükür kusma yüzünden hiçbişey olmuyor yavrulara..

Ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Benimde alerjik bir yapım var sürekli hapşuruyorum ve bahsettiğin kasık ağrısını sık yaşıyorum. Bir sorun olmaz bence içini ferah tut.

Yinede sana şahsi önerim; bir sonraki kusmanda elini bebeğinin üstünde tutup ona destek vererek çıkarırsan için daha rahat eder onuda daha az sarsmış olursun diye düşünüyorum..Sen ve yavrun Allaha emanet olun inşallah..

Ya çok teşekkür ederim içimi ferahlattın. Rabbim de senin içini ferahlatsın en kısa sürede inşallah. Sabahtandır mideme bi kaç bardak su bi de biraz kraker girdi o da geri çıktı. Açlık ölüyodum. Şimdi bi şeyler zorla yedim ama resmen savaşıyorum midemle. Çıkmak için uğraşıyorlar

Allah razı olsun. Öyle yaptım. Çünkü karnım çok ağrıdı. Biraz sanki ağrısını kesti kusarken.rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Sen ve miniğin de Allah'a emanet olun

Ben bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Benimde alerjik bir yapım var sürekli hapşuruyorum ve bahsettiğin kasık ağrısını sık yaşıyorum. Bir sorun olmaz bence içini ferah tut.
Teşekkür ederim canım. İnsan en ufak bi şeyde evhama kapılıyo bi şey olur mu diye. Rabbim senin de yardımcın olsun inşallah.

Cnm Allah'ın izini ile birşey olmaz benimde zorlandığım zamanlar oluyor mucizeminde dediği gibi elini karnına koy cnm

Cnm Allah'ın izini ile birşey olmaz benimde zorlandığım zamanlar oluyor mucizeminde dediği gibi elini karnına koy cnm
Tamam canım çok teşekkür ederim kendimi çok huzursuz hissediyodum. Bi de aşırı kasılmaktan herhalde kaburgalarım nefes alırken batıyo. Bi bitmedi şu bulantılar ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…