Ne olirsa olsun amenna zaten musluman kiside Rabbin verdihone razi helir ama gonul ister onada engel olamiyoruz . Ben hep diyorum bukadar duaya istemem ragmen olmassa bile yine razi olmaktan baska care yok erkiside bizim canimiz sonucta vardir bir bildigi demek ve oule mutlu olmak gerekiyor.Rabbim gönlünde olanı hayırlısı ile verir inşAllah.seni çok iyi anlıyorum evladın kızı erkeği anne baba için olmaz muhakkak ama gönül ikisini de tatmak istiyor. ben de aynı duygular içindeydim doktor kız diyince inanamadım.çok farklı bir duygu ama hala inanamıyorum.hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar inşAllah en önemlisi bu.
Rabbim seninde saglikla kucaguna almani nasip etsin arkadasim senin adina sevindim.Rabbim gönlünde olanı hayırlısı ile verir inşAllah.seni çok iyi anlıyorum evladın kızı erkeği anne baba için olmaz muhakkak ama gönül ikisini de tatmak istiyor. ben de aynı duygular içindeydim doktor kız diyince inanamadım.çok farklı bir duygu ama hala inanamıyorum.hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar inşAllah en önemlisi bu.
4 tane gelinin olurNe olirsa olsun amenna zaten musluman kiside Rabbin verdihone razi helir ama gonul ister onada engel olamiyoruz . Ben hep diyorum bukadar duaya istemem ragmen olmassa bile yine razi olmaktan baska care yok erkiside bizim canimiz sonucta vardir bir bildigi demek ve oule mutlu olmak gerekiyor.
Erkek çocuğun da keyfi ayrı.Hayilisi ile umarim canim bakacaz nasip olmassa bile vardir bir hayir diyecez..
Al sana 4 tane kızAbariiiii
Tabiki oyle evlat buu ben birde kucuk anne oldum 1.80 boyunda oglum var canlarim hepsinin yeri farkli kurban olurum onlari vereneErkek çocuğun da keyfi ayrı.
Maşallah kaç yaşında anne oldunTabiki oyle evlat buu ben birde kucuk anne oldum 1.80 boyunda oglum var canlarim hepsinin yeri farkli kurban olurum onlari verene
15 yasinda anne oldum buyuk oglum 19 yasinini doldueuyor. Ortancim 15 kucugumde 11 in icunde rabbim acilarini gostermesin..Maşallah kaç yaşında anne oldun
Allah bağışlasın.büyük oğlunla aynı yaştayım :))amin15 yasinda anne oldum buyuk oglum 19 yasinini doldueuyor. Ortancim 15 kucugumde 11 in icunde rabbim acilarini gostermesin..
Oww 19 yasindamisin ne guzell gencecik masaallahAllah bağışlasın.büyük oğlunla aynı yaştayım :))amin
Bizde Anneme kalmadik.kizlar hemen ucup gidiyo kocaya.Oww 19 yasindamisin ne guzell gencecik masaallah
Dimi aslinda oyle her ikiside emanet zaten bizlere Rabbim vatana millete anasina babasina atasina hayirli evlat hayirli bireyler olsun en onemlisi bu ..Bizde Anneme kalmadik.kizlar hemen ucup gidiyo kocaya.
Gjjggjfjıf
Ne güzel..Bundan sonra nasılsa hızlanırmış kilo alışı..o zamana kredin kalsın..Bu arada kayınvalidenin durumu nasıl canım?
Acil sifa versin AllshimYogun bakımda hala durumu aynı cnm saat 1 de ziyaret saati oluyor pazartesi çarşamba cuma oda 5-10 dk arası sonra eve dönüyoruz mecbur beklemedeyiz suan
çatı muayenesine kadar ilk hamileliğimde bana da hiç alttan bakılmadı.
Evet , bizim çıcukluğumuzdaki gibi barış içinde yaşarlar umarım.
Acil sifa versin Allshim
Aynen canım ben de aynı düşünüyorum.Ne olirsa olsun amenna zaten musluman kiside Rabbin verdihone razi helir ama gonul ister onada engel olamiyoruz . Ben hep diyorum bukadar duaya istemem ragmen olmassa bile yine razi olmaktan baska care yok erkiside bizim canimiz sonucta vardir bir bildigi demek ve oule mutlu olmak gerekiyor.
Allah razı olsun canım Rabbim senin de gönlüne göre versin hayırlısıyla.Rabbim seninde saglikla kucaguna almani nasip etsin arkadasim senin adina sevindim.
İnşallah canım..Allah bu duyguyu tattırmayı nasip eder, o günleri hayırlısıyla görür inşallah..Amin cnm ilk torunu çok istiyordu Rabbim inşallah görmeyi nasip eder
Ilk torunumu olucak Insallah görür iyilesir torununu gezdirir.Amin cnm ilk torunu çok istiyordu Rabbim inşallah görmeyi nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?