2017 Aralık Anneleri

Ne olirsa olsun amenna zaten musluman kiside Rabbin verdihone razi helir ama gonul ister onada engel olamiyoruz . Ben hep diyorum bukadar duaya istemem ragmen olmassa bile yine razi olmaktan baska care yok erkiside bizim canimiz sonucta vardir bir bildigi demek ve oule mutlu olmak gerekiyor.

Rabbim seninde saglikla kucaguna almani nasip etsin arkadasim senin adina sevindim.

4 tane gelinin olur

Bizde Anneme kalmadik.kizlar hemen ucup gidiyo kocaya.
Dimi aslinda oyle her ikiside emanet zaten bizlere Rabbim vatana millete anasina babasina atasina hayirli evlat hayirli bireyler olsun en onemlisi bu ..

Gjjggjfjıf

Ne güzel..Bundan sonra nasılsa hızlanırmış kilo alışı..o zamana kredin kalsın..Bu arada kayınvalidenin durumu nasıl canım?

Yogun bakımda hala durumu aynı cnm saat 1 de ziyaret saati oluyor pazartesi çarşamba cuma oda 5-10 dk arası sonra eve dönüyoruz mecbur beklemedeyiz suan

çatı muayenesine kadar ilk hamileliğimde bana da hiç alttan bakılmadı.

Evet , bizim çıcukluğumuzdaki gibi barış içinde yaşarlar umarım.

Cnm hayırlı olsun kızın sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Aynen canım ben de aynı düşünüyorum.

Rabbim seninde saglikla kucaguna almani nasip etsin arkadasim senin adina sevindim.
Allah razı olsun canım Rabbim senin de gönlüne göre versin hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…