2017 Aralık Anneleri

Kızlar malesef kayınvalidemi sabah kaybettik. Şimdi yoldayız konya akşehire defnedilecek. Sizlerden ricam bir fatiha okurmusunuz Allah razı olsun
Başınız sağolsun canımm Arka arkaya gitti benim kayınpederimle senin kayınvaliden..Bu sıra çok zorlu geçti Allah beterlerinden korusun inşallah..Duamı okudum Allah kabul etsin mekanını cennet etsin..

Anladım canım nereden bahsettiğini benim de kastettiğim o kısım zaten. Hala farklılık sabır bir şekilde duruyor mu. Ayrıca aklına kötü bişey getirme kendini muayene edip rahatlayabilirsin canım. Ama bence farklılık azalmıştır artık diye düşünüyorum. Duştan çıkınca oluyor genelde öyle çünkü hatta bazen bir memenin ucu genişken diğeri kuculebiliyor duştan sonra

Normale dönmüş canım. Ay Allah razı olsun senden. Ben gittikçe paranoyak olcam galiba. Bitmiyor dertlerim. İlk defa böyle oldu. Ya da ben mi ilk defa farkettim bilmiyorum. Allah selamete çıkarsın. Açlıktan bunlar hep

Kızlar malesef kayınvalidemi sabah kaybettik. Şimdi yoldayız konya akşehire defnedilecek. Sizlerden ricam bir fatiha okurmusunuz Allah razı olsun
Allah rahmet eylesin canim mekani cennet olsun. Kendini cok uzmemeye calis.
sen cinsiyeti ogrendin mi canimm.
yok canim erkege benziyor dedi sadece ama kesin degil dedi.

Kötü mu tadi? Midemizi bulandirmasin da.
Peki folik asiti iciyor musun ayni anda?

Folık asıtı gecen hafta bıraktım 3 aya kadr kullan demstı doktr. Bıde d3 damla vıtamn kullanıyorum. Decavıtte buyuk oldugu ıcın bn zorlanırım byk haplarda ondandr belkıde bol sıyla bı hamlede ıcmek gerk

Canım takma ona sudanda olabılr sişmeden buyumedn dolayısa bazen daha gens veya dar gorunebılıyo damarlar falan cımtı buyudugnden artık bazı degsmler brmal yanı hersyede takmamak gerk

İyi akşamlar hanımlar. İkili testimin sonucu çıktı. Yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek sizede göstereyim dedim. Ay resim yükleyemiyorum

Son düzenleme:
Sende ilk kez farketmissindir canm hamilelikte vücudumuzu daha fazla izliyoruz ya o yüzden en ufak değişiklik farkediliyor. Ben çok eskiden farketmistim senin gibi tedirgin olmuştum ama sonradan normal olduğunu ve herkeste olduğunu öğrendim:))

Ay yükleyebildim sonuçlarımı. Umarım sıkıntı yoktur

Eklentiler

• IMG_2411.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 124
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…