Benimde hasimatom var her gittigim ozel hastane tahliller icin ayni seyi söylüyor ben de ilk dediklerinde karsolastirmis ve ayni olduğunu soylemistim. Ilk basta acaba mi diyordum ama simdi icim rahat sağlık ocaginda yaptiriyorum tahlillleri. Hamilelik basinda yuksel di mi tsh in ilac dozunu arttirdiniz mi
Hep 1 civari cikan deger hamilelikle 4.5 a cikmisti 75 den 100 e cikardik ilac dozunu 2 hafta da 2.5 a düştü
Ben de sağlık ocağı sonuçlarının doğru olduğunu düşünüyorum. Hamilelikten önce ben çok dalgalanma yaşadım hormon değerimde. Hatta akupunktra bile gittim bu yüzden ve tsh değerimi 5.5 tan 2 ye düşürdük bununla. Hamilelikte hiç yükselmedi, ama ilk hamileliğimde yükselmişti. Akupunktuun etkisi olduğunu düşünüyorum. Şimdi 2 civarı ve her ay ben kendim kontrol edeceğim,gittiğim endokrinolog her ay gelmelisin dese de gerek yok. Çünkü sonuçlarıma bakıyor ve herşey yolunda diye geri yolluyor. 400 tl de vizite ücreti alıyor bunun için. Değerlerimde bir sapma olursa gideceğim.
Gerçekten çok şanslıymışsın nasıl geçirio çatlağı yaa.yeni oluşmuş olmalı o zmn :)
Bana doktorum oruç konusunda sen bilirsin dedi ama Allah bu konuda hamilelere kolaylık sağlamış ben plsam tutmazdım dedi. Birde geçen komşumun bi tanıdığı tıtmuş da tansiyon gözlerine vurmuş bebeği almışlar vs. Allah korusun tabi yine de duyduğumu söylemek istedimm
Hamileler kilo alır ben 4 kilo verdim.İştahsızım.. İftara kadar hiç birşey yemiyorum meyve atıştırmalık falan geçiştiriyorum.. En iyisi tutmak dedim. En azından orucun sebebine Rabbim hamileliğimide kolaylaştırır :) iftar sahur arası bol sıvı tüketimi olduktan sonra sıkıntı olmuyor.
Gerçekten çok şanslıymışsın nasıl geçirio çatlağı yaa.yeni oluşmuş olmalı o zmn :)
Bana doktorum oruç konusunda sen bilirsin dedi ama Allah bu konuda hamilelere kolaylık sağlamış ben plsam tutmazdım dedi. Birde geçen komşumun bi tanıdığı tıtmuş da tansiyon gözlerine vurmuş bebeği almışlar vs. Allah korusun tabi yine de duyduğumu söylemek istedimm
Hamileler kilo alır ben 4 kilo verdim.İştahsızım.. İftara kadar hiç birşey yemiyorum meyve atıştırmalık falan geçiştiriyorum.. En iyisi tutmak dedim. En azından orucun sebebine Rabbim hamileliğimide kolaylaştırır :) iftar sahur arası bol sıvı tüketimi olduktan sonra sıkıntı olmuyor.
Senin haftan Az ya sorun olmaz bizimkiler büyük Bizden direk besleniyo.bende istehsizim bebek icin yiyorum.ilk bebegim olacak doyuyo mi doymuyo mu bilmiyorum.
hep mi böyleydiniz tarzı mı bu eşinin, alışmış da olabilir. ama özellikle hamileyken çok strese girmemeye dikkat et bence, boşwer söylensin dursun. bebişi üzme vallahi değmez erkek milleti işte. geç olgunlaşıyorlar bu bir gerçek.
Kızlar 12.haftalarda ikili test haricinde yapılması gereken başka kan tahlilleri var mı. Benim aile hekimliğim gebelik takibi filan yapmıyor. İlk burda duyup gitmiştim sağlık ocağına tahlillerimi yaptırdım. Ama ne aşı için ne de tahlil için hiç bilgi verilmedi ben mi gidip sormalıyım acaba. Tahliller ne sıklıkla yapılıyor aşılar ne zaman vuruluyor hic bilmiyorum
hep mi böyleydiniz tarzı mı bu eşinin, alışmış da olabilir. ama özellikle hamileyken çok strese girmemeye dikkat et bence, boşwer söylensin dursun. bebişi üzme vallahi değmez erkek milleti işte. geç olgunlaşıyorlar bu bir gerçek.