Teşekkür ederim canım darisi kucagimiza almaya inşallah hepimize :)Hayırlı olsun ismi çok güzel
Aynen benim de hamilelikten önce tiroid 3.54 dlnBen de sağlık ocağı sonuçlarının doğru olduğunu düşünüyorum. Hamilelikten önce ben çok dalgalanma yaşadım hormon değerimde. Hatta akupunktra bile gittim bu yüzden ve tsh değerimi 5.5 tan 2 ye düşürdük bununla. Hamilelikte hiç yükselmedi, ama ilk hamileliğimde yükselmişti. Akupunktuun etkisi olduğunu düşünüyorum. Şimdi 2 civarı ve her ay ben kendim kontrol edeceğim,gittiğim endokrinolog her ay gelmelisin dese de gerek yok. Çünkü sonuçlarıma bakıyor ve herşey yolunda diye geri yolluyor. 400 tl de vizite ücreti alıyor bunun için. Değerlerimde bir sapma olursa gideceğim.
Başınız sagolsun canım.. Rabbim mekanını cennet etsin insallahKızlar malesef kayınvalidemi sabah kaybettik. Şimdi yoldayız konya akşehire defnedilecek. Sizlerden ricam bir fatiha okurmusunuz Allah razı olsun
Benimde sezaryen oldugu icin kasim annesi olacam. Saglıklı olsunlarda her sıkıntıyı göze almıs durumdayiz.Bu arada kızlar dr bana miyomlar yüzünden sezeryan olabilir dedi o yüzden normal günümden bir hafta önce dogum olacak birde benim bebek bir hafta önden gidiyor inşaallah kasım 20 gibi dogum olur gibi görünüyor
Daha çok ağrıma var gibi tarifsiz birşey bişey yiyincede mide bulantısı başlıyo midem dopdoluda sürekli bişeyler hareket ediyo gibi
Seninki neden sezeryan 1. Sezeryan olduğu için mi . Normal doğum dusunmez misin . Ben normal doğum için kendimi ayarlamaya çalışıyorum daBenimde sezaryen oldugu icin kasim annesi olacam. Saglıklı olsunlarda her sıkıntıyı göze almıs durumdayiz.
Benim 2 sezeryanım var.Seninki neden sezeryan 1. Sezeryan olduğu için mi . Normal doğum dusunmez misin . Ben normal doğum için kendimi ayarlamaya çalışıyorum da
MasallahKızlar merhaba dün gece özel acile gittik 13 +4 günlük hamileyim acilde doktor kız dedi benim randevum haftaya idi kendi doktoruma. Kızım olacak hayırlısıyla tabi haftaya kafa değişir mi bilmiyorum hiç. Bide renkli foto attı bakın bakalım tahminler tuttumu:.) bu arada bebek sırtını dönmüştü nasıl Gördü kız dedi oda aklımda soru işareti
Burda yüzünü dönmüş sanki.
Evet hep sırtı dönüktü bi önceki foto da daha net görünüyor döndüğü ama yine de cinsiyeti söyledi valla güvenmelimiyim bilmiyorumBurda yüzünü dönmüş sanki.
Kızlar malesef kayınvalidemi sabah kaybettik. Şimdi yoldayız konya akşehire defnedilecek. Sizlerden ricam bir fatiha okurmusunuz Allah razı olsun
Arkadasim ikiniz de de var.esin sinirli burnunun diken giden biri. Sen de isteyerek yada istemeyerek igneleyerek konusmussun. Ortada elle tutulur bi sorun bile yok. Hani onemli bi konuda fikir ayrılığı olur filan. Sen elinden geleni yap. Çünkü karsimizdakini degistirmemiz oldulca zor. Aramadin dimi demek sen dili karşı tarafi suçlayarak konusmussun gibi bi algi yaratio. Ben dilini ogrenmeye çalış. Eminim biseyler yumusayacaktir. Ha sen elinden geleni yaptigin halde olmuosa da olmuodur dedigin gibi.Zaten yurumucek bu gıdısle ama sonu uz ne olr bılmıhorm allah hayrlı bı kapı acsın
Başınız sağ olsun canım. Dikkat et kendine.Kızlar malesef kayınvalidemi sabah kaybettik. Şimdi yoldayız konya akşehire defnedilecek. Sizlerden ricam bir fatiha okurmusunuz Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?