2017 Aralık Anneleri

Aynen benim de hamilelikten önce tiroid 3.54 dln
Kızlar malesef kayınvalidemi sabah kaybettik. Şimdi yoldayız konya akşehire defnedilecek. Sizlerden ricam bir fatiha okurmusunuz Allah razı olsun
Başınız sagolsun canım.. Rabbim mekanını cennet etsin insallah

Bu arada kızlar dr bana miyomlar yüzünden sezeryan olabilir dedi o yüzden normal günümden bir hafta önce dogum olacak birde benim bebek bir hafta önden gidiyor inşaallah kasım 20 gibi dogum olur gibi görünüyor
Benimde sezaryen oldugu icin kasim annesi olacam. Saglıklı olsunlarda her sıkıntıyı göze almıs durumdayiz.

Benimde sezaryen oldugu icin kasim annesi olacam. Saglıklı olsunlarda her sıkıntıyı göze almıs durumdayiz.
Seninki neden sezeryan 1. Sezeryan olduğu için mi . Normal doğum dusunmez misin . Ben normal doğum için kendimi ayarlamaya çalışıyorum da

Seninki neden sezeryan 1. Sezeryan olduğu için mi . Normal doğum dusunmez misin . Ben normal doğum için kendimi ayarlamaya çalışıyorum da
Benim 2 sezeryanım var.
2011 ve 2012 araları 16 ay.
Ilk kızımda sancılarım basladiginda hastaneye gittikki doktorumuz yaztatiline cıkmıs. Normal dogumu destekledigi icin 9 ay ona gitmistim halbuki.
Bakan dr da kim geldiyse hastaneye sezeryan icin herkesi bi sekilde ikna etti.
Bu benim 3. cocuk ve ne kendimi ne bebegi ne de iki kızımı riske atmak istemiyorum. Soyledikleri tarihte gideriz bebegimizi kucagımıza alirız insallah.
Hakkında hayırlısı nasilsa öyle olsun canım.
Insallah hersey istedigin gibi olur.

Kızlar merhaba dün gece özel acile gittik 13 +4 günlük hamileyim acilde doktor kız dedi benim randevum haftaya idi kendi doktoruma. Kızım olacak hayırlısıyla tabi haftaya kafa değişir mi bilmiyorum hiç. Bide renkli foto attı bakın bakalım tahminler tuttumu:.) bu arada bebek sırtını dönmüştü nasıl Gördü kız dedi oda aklımda soru işareti

Eklentiler

• image.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 86
Masallah
Haftaya kendi dr un netlestirir insallah.

Günaydın kızlar.. hepimiz için güzel bir gün olur inşallah

Kızlar malesef kayınvalidemi sabah kaybettik. Şimdi yoldayız konya akşehire defnedilecek. Sizlerden ricam bir fatiha okurmusunuz Allah razı olsun

Gerçekten çok üzüldüm şok oldum Allah sabır versin sizlere, yattığı yerde dinlensin. Allah rahmet eylesin.
Okudum canım. gençti değil mi:?

hercal kolay gelsin canım, karnın büyümeden daha iyi olur taşınman bence.
Bende önümüzdeki ay evi boyatmaya karar verdim koca göbekle hiç uğraşmayacağım

Zaten yurumucek bu gıdısle ama sonu uz ne olr bılmıhorm allah hayrlı bı kapı acsın
Arkadasim ikiniz de de var.esin sinirli burnunun diken giden biri. Sen de isteyerek yada istemeyerek igneleyerek konusmussun. Ortada elle tutulur bi sorun bile yok. Hani onemli bi konuda fikir ayrılığı olur filan. Sen elinden geleni yap. Çünkü karsimizdakini degistirmemiz oldulca zor. Aramadin dimi demek sen dili karşı tarafi suçlayarak konusmussun gibi bi algi yaratio. Ben dilini ogrenmeye çalış. Eminim biseyler yumusayacaktir. Ha sen elinden geleni yaptigin halde olmuosa da olmuodur dedigin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…