Anladım canım nereden bahsettiğini benim de kastettiğim o kısım zaten. Hala farklılık sabır bir şekilde duruyor mu. Ayrıca aklına kötü bişey getirme kendini muayene edip rahatlayabilirsin canım. Ama bence farklılık azalmıştır artık diye düşünüyorum. Duştan çıkınca oluyor genelde öyle çünkü hatta bazen bir memenin ucu genişken diğeri kuculebiliyor duştan sonra
Kızlar öglen banyo yapmistim cocuklarla ilgilenirken üşüdüm galiba. Karnımda cok gaz var sancı giriyo arada bi. Fikri olan var mi? Sicak tutmak dısında.
Kızlar öglen banyo yapmistim cocuklarla ilgilenirken üşüdüm galiba. Karnımda cok gaz var sancı giriyo arada bi. Fikri olan var mi? Sicak tutmak dısında.
Bende 15.haftadayım canım..Uzun bir aradan sonra bugün benimde sağ kasığımda baya ağrım oldu, halada devam ediyor..Gaz desen hiç sorma o hep var zaten, zeplin gibi hissediyorum şuara kendimi..
Yetişiin a dostlar ölüyoruuuum midem o kadar rahatsızki anlatamam. Yemek yediğim an mideme bişeyler oluyo doymuyorumda. Nolur bi çaresi varmı bilen yazsın.haftaya salıydı randevum ama bu c.tesi gidicem dayanamıcam geceleri ölüm gibi. Bi şurup vardı acaba doktora sormadan alsam bişey olurmu dayanamıyorum ağlıcam
Kızlar bana da yol göründü bursaya taşınıyorum evim bitti annemin evindeki rahatlık bitti şimdi bizi büyük bir maraton bekliyor uzun süre giremem belki dua edin bebegimi yormadan işlerimizi halledebilelim
Yetişiin a dostlar ölüyoruuuum midem o kadar rahatsızki anlatamam. Yemek yediğim an mideme bişeyler oluyo doymuyorumda. Nolur bi çaresi varmı bilen yazsın.haftaya salıydı randevum ama bu c.tesi gidicem dayanamıcam geceleri ölüm gibi. Bi şurup vardı acaba doktora sormadan alsam bişey olurmu dayanamıyorum ağlıcam
Mideni usutugunde yemek yediğinde zaten ortaya çıkıyor canım. Sadece bulanti değil agriyor da diyorsun, oradan ilk aklıma o geldi.
Cumartesine daha çok var, seni böyle rahatsız ediyorsa bence ozamana kadar bekleme
Bu arada kızlar dr bana miyomlar yüzünden sezeryan olabilir dedi o yüzden normal günümden bir hafta önce dogum olacak birde benim bebek bir hafta önden gidiyor inşaallah kasım 20 gibi dogum olur gibi görünüyor
Mideni usutugunde yemek yediğinde zaten ortaya çıkıyor canım. Sadece bulanti değil agriyor da diyorsun, oradan ilk aklıma o geldi.
Cumartesine daha çok var, seni böyle rahatsız ediyorsa bence ozamana kadar bekleme
Kızlar hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum sağ Salim alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah bende karın ağrıları yaşadım normal mi aranızda yaşayan var mı benim gibi