2017 Aralık Anneleri

Kızlar malesef kayınvalidemi sabah kaybettik. Şimdi yoldayız konya akşehire defnedilecek. Sizlerden ricam bir fatiha okurmusunuz Allah razı olsun
Basınız sağolsun cnm, Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah..

Biryerde okumuştum vücudumuzdaki çiftler çoğunlukla aynı degilermis. Biri daha küçük diğeri daha büyük yada ince vs vs.. :))

Nazmrt risk çıkmamış cnm, test sonuçun iyi

Kızlar öglen banyo yapmistim cocuklarla ilgilenirken üşüdüm galiba. Karnımda cok gaz var sancı giriyo arada bi. Fikri olan var mi? Sicak tutmak dısında.

Kızlar öglen banyo yapmistim cocuklarla ilgilenirken üşüdüm galiba. Karnımda cok gaz var sancı giriyo arada bi. Fikri olan var mi? Sicak tutmak dısında.
Bende 15.haftadayım canım..Uzun bir aradan sonra bugün benimde sağ kasığımda baya ağrım oldu, halada devam ediyor..Gaz desen hiç sorma o hep var zaten, zeplin gibi hissediyorum şuara kendimi..

Yetişiin a dostlar ölüyoruuuum midem o kadar rahatsızki anlatamam. Yemek yediğim an mideme bişeyler oluyo doymuyorumda. Nolur bi çaresi varmı bilen yazsın.haftaya salıydı randevum ama bu c.tesi gidicem dayanamıcam geceleri ölüm gibi. Bi şurup vardı acaba doktora sormadan alsam bişey olurmu dayanamıyorum ağlıcam

Yetişiin a dostlar ölüyoruuuum midem o kadar rahatsızki anlatamam. Yemek yediğim an mideme bişeyler oluyo doymuyorumda. Nolur bi çaresi varmı bilen yazsın.haftaya salıydı randevum ama bu c.tesi gidicem dayanamıcam geceleri ölüm gibi. Bi şurup vardı acaba doktora sormadan alsam bişey olurmu dayanamıyorum ağlıcam

Agriyormu yaniyormu? Nasıl rahatsız ediyor cnm?

hercal Allah kolaylık versin cnm, eşyalarlami tasiniyorsun yoksa yeni duzenmi kuruyorsun?

Agriyormu yaniyormu? Nasıl rahatsız ediyor cnm?

hercal Allah kolaylık versin cnm, eşyalarlami tasiniyorsun yoksa yeni duzenmi kuruyorsun?

Daha çok ağrıma var gibi tarifsiz birşey bişey yiyincede mide bulantısı başlıyo midem dopdoluda sürekli bişeyler hareket ediyo gibi

Daha çok ağrıma var gibi tarifsiz birşey bişey yiyincede mide bulantısı başlıyo midem dopdoluda sürekli bişeyler hareket ediyo gibi

Hmm mideni usutmus olabilirmisin acaba?

Bir kaç parça eşya dışında yeni düzen olacak inşaallah canım
O iyi canım, bı nebze olsa bile daha kolay yoksa ev taşımak tam bı eziyet bence

Hmm mideni usutmus olabilirmisin acaba?

O iyi canım, bı nebze olsa bile daha kolay yoksa ev taşımak tam bı eziyet bence

Öyle olsa hep olmazmı sadece yemek yiyince başlıyo. İlaçta içemem doktordan habersiz. En iyisi c.tesiyi beklemek...

Öyle olsa hep olmazmı sadece yemek yiyince başlıyo. İlaçta içemem doktordan habersiz. En iyisi c.tesiyi beklemek...

Mideni usutugunde yemek yediğinde zaten ortaya çıkıyor canım. Sadece bulanti değil agriyor da diyorsun, oradan ilk aklıma o geldi.
Cumartesine daha çok var, seni böyle rahatsız ediyorsa bence ozamana kadar bekleme

Bu arada kızlar dr bana miyomlar yüzünden sezeryan olabilir dedi o yüzden normal günümden bir hafta önce dogum olacak birde benim bebek bir hafta önden gidiyor inşaallah kasım 20 gibi dogum olur gibi görünüyor

Mideni usutugunde yemek yediğinde zaten ortaya çıkıyor canım. Sadece bulanti değil agriyor da diyorsun, oradan ilk aklıma o geldi.
Cumartesine daha çok var, seni böyle rahatsız ediyorsa bence ozamana kadar bekleme

Eşim o zaman müsait olcak ondan mecburenn haklısın üşütmede olabilir soğuk şeyler içiyorum sürekli. Dikkat edeyim barii

Gayet normal canım gözünaydın..Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çooookkk teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…