2017 Aralık Anneleri

Tamam canim. Ben de prospektusu okudum folik asit oldugu yaziyordu. Doktor folik asiti kesicez dedi de sonra baska seyler de soyleyince simdi mi kesmeliyiz diye sormayi unuttum
Canım bende imom diye vitamin kullanıyordum ekstra folik asitte kullanıyordum salı günü doktora gittiğimde doktor folik asiti bırak dedi kullandığın vitaminde var ayrı içme ne gerek yok dedi Bende bıraktım

Çok iyi anlıyorum seni canım çok zor gerçekten ama söylersen kaç gündür bisey yiyemedigini takarlar serum rica ederim ne demek

Ayyy 6 ay mı???? Allah korusun yaaa. Her kusmamda haftaya geçer diye kendimi teselli ediyorum. İnsan tedirgin oluyo yiyemediği için. Aslında dün canım makarna da istedi ama ayakta durmaya takatim Yok. Noodle yapayım dedim o da acı oluyo. Kusarken çok yakıyo boğazımı. Sabah sütle biraz ceviz badem yedim. İki bardak su içtim. Çıkarması kolay oldu. Sanırım sırf çıkarması rahat diye onlarla beslenicem artık

Canım bende imom diye vitamin kullanıyordum ekstra folik asitte kullanıyordum salı günü doktora gittiğimde doktor folik asiti bırak dedi kullandığın vitaminde var ayrı içme ne gerek yok dedi Bende bıraktım
bende imom kullanıorum sadece.. 12. haftadan sonra folik aiti bırakıp demir hapına başlamak gerekiyor..

Gunaydin kizlar
Anladim canim icmicem zaten artık folik asiti.

Kizlar benim doktor burun kemigi ve ense kalınlığı hakkinda yorum yapmadi.
Sadece bir sorun görünmüyor dedi.
Siz böyle ayrıntılı yazinca ben tedirgin oluyorum bana niye demedi diye. Sormayi da unuttum

Ama bu kez bastan asagi iyice bakti bebegime.

ya aslında genel olarak bulantısı olanların 12.haftadan sonra azalır ve geçer ama kimisinin 9 ayda süren var.. iyi düşün iyi olsun ve geçsin biran önce

bende giydim senin aldıklarının mavi rengini, aşağıda düşüyor gibi ama rahat ettim ya, göbekteki lastiği sona doğru almayı dene işe yarıyor. ama artık hamile şeyleri giymek lazım bugün anladım

Bence de serum iste canım susuzluk fena yemek neyse de

noodle dediğin hazır bardak makarna mı?

Lastık en sonda cekılı ama banamısın demedı asagıya dogru kayıyor

Brnim bulantim hala var ama eskisi gibi rahatsiz etmiyor. Zencefil cayi icerek azaltmistim.
Bir de arada bir limonla vs.
Insallah gecer bir an once

Günaydın kızlar. Dün ikili test için doktor randevum vardı. İlk defa bebeğimi insan suretinde gördüm. 7. haftada karartı şeklindeydi ve kalp atımını duymuştuk. Yine kalp atışını duyduk. Tatlı ayaklarını ellerini koca kafasını gördük, minik burnunu gördük. Eşim çok şaşırdı maymunun hareketlerine. kesenin içinde ayaklarıyla kendini kaydırıyordu. Hopluyor gibiydi şapşik :) Ense ölçümü burun kemiği ölçümü iyi çıktı. Tansiyonum 14 çıktı çok yüksekti. Bir hafta boyunca sabah akşam tansiyonumu ölçüp kendisine bildirmemi istedi doktorum. Günün kötü tarafı ultrason cihazının çıktısı bozulmuş çıktı alamadık. Bebeğin kıza benzediğini henüz cinsiyet söylemek için çok erken olduğunu, erkek olma ihtimalinin de olduğunu söyledi doktorumuz.

Hayırlı olsun canım

Ne güzel bende kalp atışını duyduktan sonra daha hiç görmedim yarın gidicez inşallah görmeye şimdiden çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…