- 16 Şubat 2017
- 1.006
- 858
- 43
Canım bende imom diye vitamin kullanıyordum ekstra folik asitte kullanıyordum salı günü doktora gittiğimde doktor folik asiti bırak dedi kullandığın vitaminde var ayrı içme ne gerek yok dedi Bende bıraktımTamam canim. Ben de prospektusu okudum folik asit oldugu yaziyordu. Doktor folik asiti kesicez dedi de sonra baska seyler de soyleyince simdi mi kesmeliyiz diye sormayi unuttum
Çok iyi anlıyorum seni canım çok zor gerçekten ama söylersen kaç gündür bisey yiyemedigini takarlar serum rica ederim ne demekÖyle mi? O zaman ben de bugün rica edicem. Çünkü ayakta duramıyorum. İlk defa dün açlıktan ağladım ve bugün durum yine aynı. Rabbim hakiki açlığı yaşayanlara yardım etsin. Çok zor bi şey. Mutfak dolu ama ben hiç bi şey yiyemiyorum. Teşekkür ederim bu arada cevap verdiğin için
Ayyy 6 ay mı???? Allah korusun yaaa. Her kusmamda haftaya geçer diye kendimi teselli ediyorum. İnsan tedirgin oluyo yiyemediği için. Aslında dün canım makarna da istedi ama ayakta durmaya takatim Yok. Noodle yapayım dedim o da acı oluyo. Kusarken çok yakıyo boğazımı. Sabah sütle biraz ceviz badem yedim. İki bardak su içtim. Çıkarması kolay oldu. Sanırım sırf çıkarması rahat diye onlarla beslenicem artıkselam kızlarrr
nasılsınız bakalım :)
benim lekelenmem oluodu bi ara geçti çok şükür 12. haftanın içindeyiz haftaya 2li testimiz var bakalım.
@trkn0709 canım başınız saolsun..
Astral_ canım çok zordur ben yaşamadım ilkinde de şimdi de ama bir arkadaşım ilk 6 ay hiçbişi yiyemeden kilo vererek hamileliğini geçirmiş ve çocuk 3kg doğmuştu ona rağmen, bebeğim beslenemez gelişemez diye düşünme sadece kendini düşün tuzlu kraker tarzı şeyler yemeye çalış yada mideni tutcak şeyler ye makarnadır , hamurişidir falan.. geçicek sabret..
benden şimdilik bu kadar :)
şuan işteyim bir de evde 18aylık bebe var bakıcı ile :) bakalım doğunca neler beklio bizi
bende imom kullanıorum sadece.. 12. haftadan sonra folik aiti bırakıp demir hapına başlamak gerekiyor..Canım bende imom diye vitamin kullanıyordum ekstra folik asitte kullanıyordum salı günü doktora gittiğimde doktor folik asiti bırak dedi kullandığın vitaminde var ayrı içme ne gerek yok dedi Bende bıraktım
Anladim canim icmicem zaten artık folik asiti.Canım bende imom diye vitamin kullanıyordum ekstra folik asitte kullanıyordum salı günü doktora gittiğimde doktor folik asiti bırak dedi kullandığın vitaminde var ayrı içme ne gerek yok dedi Bende bıraktım
Doktorum bana soylemedi demir hapina başla diye 17.haftada kontrolum var gittiğimde sorayim bi bendebende imom kullanıorum sadece.. 12. haftadan sonra folik aiti bırakıp demir hapına başlamak gerekiyor..
tatlım bence sıkıntı yokArkadaşlar ikili testimin sonucunu paylaştım az önce ama kimse görmedi sanırım. Anlayan arkadaşlar bi bakabilir mi şuan seminerdeyim doktora anca 2 den sonra gidicem aklım testin sonucunda
ya aslında genel olarak bulantısı olanların 12.haftadan sonra azalır ve geçer ama kimisinin 9 ayda süren var.. iyi düşün iyi olsun ve geçsin biran önceAyyy 6 ay mı???? Allah korusun yaaa. Her kusmamda haftaya geçer diye kendimi teselli ediyorum. İnsan tedirgin oluyo yiyemediği için. Aslında dün canım makarna da istedi ama ayakta durmaya takatim Yok. Noodle yapayım dedim o da acı oluyo. Kusarken çok yakıyo boğazımı. Sabah sütle biraz ceviz badem yedim. İki bardak su içtim. Çıkarması kolay oldu. Sanırım sırf çıkarması rahat diye onlarla beslenicem artık
Günaydın herkese
Hamile pantolonu gıyıp, pantolonu habıre asagı kacanlardan selamlar
Şu popomu bır rahata erdıremedım
@trkn0709 basınız sagolsun canım , Allah sabır versın
@polyanna85 ben testıen baktım normal gordum rısk degerlerını ama papp a degerlerını fılan anlamıyorum canım
bence telefon açıp sor canım 12. haftada demire başlamak lazımDoktorum bana soylemedi demir hapina başla diye 17.haftada kontrolum var gittiğimde sorayim bi bende
Ayyy 6 ay mı???? Allah korusun yaaa. Her kusmamda haftaya geçer diye kendimi teselli ediyorum. İnsan tedirgin oluyo yiyemediği için. Aslında dün canım makarna da istedi ama ayakta durmaya takatim Yok. Noodle yapayım dedim o da acı oluyo. Kusarken çok yakıyo boğazımı. Sabah sütle biraz ceviz badem yedim. İki bardak su içtim. Çıkarması kolay oldu. Sanırım sırf çıkarması rahat diye onlarla beslenicem artık
Ayyy 6 ay mı???? Allah korusun yaaa. Her kusmamda haftaya geçer diye kendimi teselli ediyorum. İnsan tedirgin oluyo yiyemediği için. Aslında dün canım makarna da istedi ama ayakta durmaya takatim Yok. Noodle yapayım dedim o da acı oluyo. Kusarken çok yakıyo boğazımı. Sabah sütle biraz ceviz badem yedim. İki bardak su içtim. Çıkarması kolay oldu. Sanırım sırf çıkarması rahat diye onlarla beslenicem artık
Lastık en sonda cekılı ama banamısın demedı asagıya dogru kayıyorbende giydim senin aldıklarının mavi rengini, aşağıda düşüyor gibi ama rahat ettim ya, göbekteki lastiği sona doğru almayı dene işe yarıyor. ama artık hamile şeyleri giymek lazım bugün anladım
Brnim bulantim hala var ama eskisi gibi rahatsiz etmiyor. Zencefil cayi icerek azaltmistim.Ayyy 6 ay mı???? Allah korusun yaaa. Her kusmamda haftaya geçer diye kendimi teselli ediyorum. İnsan tedirgin oluyo yiyemediği için. Aslında dün canım makarna da istedi ama ayakta durmaya takatim Yok. Noodle yapayım dedim o da acı oluyo. Kusarken çok yakıyo boğazımı. Sabah sütle biraz ceviz badem yedim. İki bardak su içtim. Çıkarması kolay oldu. Sanırım sırf çıkarması rahat diye onlarla beslenicem artık
ilk başlarda kayıyo maalesef :) ama göbek büyüdükçe tutcak onu :)Lastık en sonda cekılı ama banamısın demedı asagıya dogru kayıyor
Günaydın kızlar. Dün ikili test için doktor randevum vardı. İlk defa bebeğimi insan suretinde gördüm. 7. haftada karartı şeklindeydi ve kalp atımını duymuştuk. Yine kalp atışını duyduk. Tatlı ayaklarını ellerini koca kafasını gördük, minik burnunu gördük. Eşim çok şaşırdı maymunun hareketlerine. kesenin içinde ayaklarıyla kendini kaydırıyordu. Hopluyor gibiydi şapşik :) Ense ölçümü burun kemiği ölçümü iyi çıktı. Tansiyonum 14 çıktı çok yüksekti. Bir hafta boyunca sabah akşam tansiyonumu ölçüp kendisine bildirmemi istedi doktorum. Günün kötü tarafı ultrason cihazının çıktısı bozulmuş çıktı alamadık. Bebeğin kıza benzediğini henüz cinsiyet söylemek için çok erken olduğunu, erkek olma ihtimalinin de olduğunu söyledi doktorumuz.
Günaydın kızlar. Dün ikili test için doktor randevum vardı. İlk defa bebeğimi insan suretinde gördüm. 7. haftada karartı şeklindeydi ve kalp atımını duymuştuk. Yine kalp atışını duyduk. Tatlı ayaklarını ellerini koca kafasını gördük, minik burnunu gördük. Eşim çok şaşırdı maymunun hareketlerine. kesenin içinde ayaklarıyla kendini kaydırıyordu. Hopluyor gibiydi şapşik :) Ense ölçümü burun kemiği ölçümü iyi çıktı. Tansiyonum 14 çıktı çok yüksekti. Bir hafta boyunca sabah akşam tansiyonumu ölçüp kendisine bildirmemi istedi doktorum. Günün kötü tarafı ultrason cihazının çıktısı bozulmuş çıktı alamadık. Bebeğin kıza benzediğini henüz cinsiyet söylemek için çok erken olduğunu, erkek olma ihtimalinin de olduğunu söyledi doktorumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?