ya aslında genel olarak bulantısı olanların 12.haftadan sonra azalır ve geçer ama kimisinin 9 ayda süren var.. iyi düşün iyi olsun ve geçsin biran önce
İnşallah bi an önce geçer canım. Hal kalmadı bende vallahi. Limon yiyemiyorum malesef dayanamıyorum ekişiliğine. Zencefil çayı da midemi yakar diye korkuyorum
Günaydın kızlar. Dün ikili test için doktor randevum vardı. İlk defa bebeğimi insan suretinde gördüm. 7. haftada karartı şeklindeydi ve kalp atımını duymuştuk. Yine kalp atışını duyduk. Tatlı ayaklarını ellerini koca kafasını gördük, minik burnunu gördük. Eşim çok şaşırdı maymunun hareketlerine. kesenin içinde ayaklarıyla kendini kaydırıyordu. Hopluyor gibiydi şapşik :) Ense ölçümü burun kemiği ölçümü iyi çıktı. Tansiyonum 14 çıktı çok yüksekti. Bir hafta boyunca sabah akşam tansiyonumu ölçüp kendisine bildirmemi istedi doktorum. Günün kötü tarafı ultrason cihazının çıktısı bozulmuş çıktı alamadık. Bebeğin kıza benzediğini henüz cinsiyet söylemek için çok erken olduğunu, erkek olma ihtimalinin de olduğunu söyledi doktorumuz.
Günaydın kızlar. Dün ikili test için doktor randevum vardı. İlk defa bebeğimi insan suretinde gördüm. 7. haftada karartı şeklindeydi ve kalp atımını duymuştuk. Yine kalp atışını duyduk. Tatlı ayaklarını ellerini koca kafasını gördük, minik burnunu gördük. Eşim çok şaşırdı maymunun hareketlerine. kesenin içinde ayaklarıyla kendini kaydırıyordu. Hopluyor gibiydi şapşik :) Ense ölçümü burun kemiği ölçümü iyi çıktı. Tansiyonum 14 çıktı çok yüksekti. Bir hafta boyunca sabah akşam tansiyonumu ölçüp kendisine bildirmemi istedi doktorum. Günün kötü tarafı ultrason cihazının çıktısı bozulmuş çıktı alamadık. Bebeğin kıza benzediğini henüz cinsiyet söylemek için çok erken olduğunu, erkek olma ihtimalinin de olduğunu söyledi doktorumuz.
Arkadasim ikiniz de de var.esin sinirli burnunun diken giden biri. Sen de isteyerek yada istemeyerek igneleyerek konusmussun. Ortada elle tutulur bi sorun bile yok. Hani onemli bi konuda fikir ayrılığı olur filan. Sen elinden geleni yap. Çünkü karsimizdakini degistirmemiz oldulca zor. Aramadin dimi demek sen dili karşı tarafi suçlayarak konusmussun gibi bi algi yaratio. Ben dilini ogrenmeye çalış. Eminim biseyler yumusayacaktir. Ha sen elinden geleni yaptigin halde olmuosa da olmuodur dedigin gibi.
Eki Görüntüle 2009050
kızlar benim ikili taramalarda testim çıkmış ama çok fazla değer var ben anlamadım. Anlayan arkadaşlar yorumlayabilir mi. Doktora öğleden sonra gidicem mecburen.
trkn0709
basınız sagolsun canım , Allah sabır versın SSariucurtma
ben testıen baktım normal gordum rısk degerlerını ama papp a degerlerını fılan anlamıyorum canım
Ay halbuki çok iyi bir doktordu yarim saat benimle ilgilendi adam iyice ayrıntılı da sordu bende sordum başka bisey kullanmama gerek var mi.diye yok.dedi tedirgin oldum simdi
bende giydim senin aldıklarının mavi rengini, aşağıda düşüyor gibi ama rahat ettim ya, göbekteki lastiği sona doğru almayı dene işe yarıyor. ama artık hamile şeyleri giymek lazım bugün anladım
Eki Görüntüle 2009050
kızlar benim ikili taramalarda testim çıkmış ama çok fazla değer var ben anlamadım. Anlayan arkadaşlar yorumlayabilir mi. Doktora öğleden sonra gidicem mecburen.
Kızlar iki gündür giremedim ne var ne yok
Cok yazılmış okuyamadım herkes iyidir inşallah
Dün tansiyonum düştü okulda bayılacaktım eğer oturmasaydım
Tansiyon aleti almaya karar verdim
Bi daha olmaz inşallah
Sizler iyisiniz değil mi
Bi daha olmaz inşallah
Sizler iyisiniz değil mi
Bi daha olmaz inşallah
Sizler iyisiniz değil mi
çok üzüldüm başı sağolsun bende kötü günler geçiriyorum rabnim yardımcımız olsun babam ma akciğer kanseri teşhisi kondu nasıl olcak bilmiyorum allahım herkese bizede bi an evbel şifa versin
Bende 15.haftadayım canım..Uzun bir aradan sonra bugün benimde sağ kasığımda baya ağrım oldu, halada devam ediyor..Gaz desen hiç sorma o hep var zaten, zeplin gibi hissediyorum şuara kendimi..
Benimde hapşururken okadar dikkat edip elimide karnıma tutmama rağmen 2-3 kez şiddetli kramp girmişliği var canım ama çok şükür hiçbişeycik olmuyor..Onlar içerde hoplamaya zıplamaya alışıklar, Rabbim koruyor endişe etme cnm