2017 Aralık Anneleri

Brnim bulantim hala var ama eskisi gibi rahatsiz etmiyor. Zencefil cayi icerek azaltmistim.
Bir de arada bir limonla vs.
Insallah gecer bir an once
İnşallah bi an önce geçer canım. Hal kalmadı bende vallahi. Limon yiyemiyorum malesef dayanamıyorum ekişiliğine. Zencefil çayı da midemi yakar diye korkuyorum

ayy hadi hayırlısı olsunn :)

ayy hadi hayırlısı olsunn :)

Bnde zıttıma gıdıl ce susamıyorm ewet snra buyuyo. Aksam 10da bn yatal odasndaydım oda odada yatıyodu gttm yanına baey demeden yattım sasrdı bısey demedı snra odaya gelmıyomusun ben uyuyamam dedım gttık brlkte odamzda yattık bunu yapmasam gnlerce ayrı yatardık emınım. Ben elmden geldgnce ofkeme hakım olmaya calısıcam oda vıseylerı gorr ınsallah

Aynen. Canımm yaa karnım cok fahat oluyor ama penye oldugu ıcın bel kısmı asagı dusuyo paca toplanıyo galan delı edıgo benıde. Lastgnı sıkncada mıdeme otruyo byle ıdare etcez heralde

Lastgı sıkcada mıdeme oturuyo oda rahatsız edıyo benı. Bn gecen gun buuk ıccamasırı bıle aldım rahat ettım walla tavsıye ederım

Eki Görüntüle 2009050 kızlar benim ikili taramalarda testim çıkmış ama çok fazla değer var ben anlamadım. Anlayan arkadaşlar yorumlayabilir mi. Doktora öğleden sonra gidicem mecburen.
Gözünaydın canım herşey yolunda görünüyor çok şükür..Allah sonuna kadar hep iyi haberler almayı nasip etsin inşallah..

Gözünaydın canım herşey yolunda görünüyor çok şükür..Allah sonuna kadar hep iyi haberler almayı nasip etsin inşallah..
Çok şükür canım henüz doktora gidemedim ama burdan sizin yazdıklarınız sayesinde çok rahatladım. Allah hepimizin bebeklerini korusun

Kızlar iki gündür giremedim ne var ne yok
Cok yazılmış okuyamadım herkes iyidir inşallah
Dün tansiyonum düştü okulda bayılacaktım eğer oturmasaydım
Tansiyon aleti almaya karar verdim
Bi daha olmaz inşallah
Sizler iyisiniz değil mi

Gecms olsn cnm dıkkat et anıden kalkmamak gerk benmde anlık gozum kararıyo bazen kalktgmda byere tutunuyorm hemen

trkn0709 kayınvalidesi vefat etti canım, genel olarak hepimiz iyi gibiyiz ikili sonuçları çıkıyor arkadaşların.
Çok geçmiş olsun sana

Kızlar malesef kayınvalidemi sabah kaybettik. Şimdi yoldayız konya akşehire defnedilecek. Sizlerden ricam bir fatiha okurmusunuz Allah razı olsun
Canım çok üzüldüm başınız sağolsun mekanı cennet olsun allah dualarımızı kabul etsin.

Bende 15.haftadayım canım..Uzun bir aradan sonra bugün benimde sağ kasığımda baya ağrım oldu, halada devam ediyor..Gaz desen hiç sorma o hep var zaten, zeplin gibi hissediyorum şuara kendimi..
O sancı bende iki gündür var yarın kontrolum var bakalım ne diycek

Az önce yine haspurdum kasigima deli gibi bi kramp girdi. Günde en az 30 kez hapsuruyorum ama bu sefer feci sancı girdi bişey olmamıştır dimi ya

Az önce yine haspurdum kasigima deli gibi bi kramp girdi. Günde en az 30 kez hapsuruyorum ama bu sefer feci sancı girdi bişey olmamıştır dimi ya

Benimde hapşururken okadar dikkat edip elimide karnıma tutmama rağmen 2-3 kez şiddetli kramp girmişliği var canım ama çok şükür hiçbişeycik olmuyor..Onlar içerde hoplamaya zıplamaya alışıklar, Rabbim koruyor endişe etme cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…