2017 Aralık Anneleri

Kızlar malesef kayınvalidemi sabah kaybettik. Şimdi yoldayız konya akşehire defnedilecek. Sizlerden ricam bir fatiha okurmusunuz Allah razı olsun
Allah rahmet eylesin basiniz sagolsun

Kızlar bana da yol göründü bursaya taşınıyorum evim bitti annemin evindeki rahatlık bitti şimdi bizi büyük bir maraton bekliyor uzun süre giremem belki dua edin bebegimi yormadan işlerimizi halledebilelim
kolay gelsin ben de haftasonu tasindim cok sukur tasinma maratonum bitti bikac gun zor oldu ama suan yerlestim

Dua eden iyi dileklerde bulanan herkesten Allah razı olsun çok zor eşimin 1 tek annesi vardı oda uçup gitti ve kendi annemden farksızdı Rabbim acılarını dindirsin inşallah yaptığı iyilikler karşısına çıkar. 57 yaşındaydı cnm çok dinç ve dinamik bir kadındı

Allah rahmet eylesin

kızlar benim ikili taramalarda testim çıkmış ama çok fazla değer var ben anlamadım. Anlayan arkadaşlar yorumlayabilir mi. Doktora öğleden sonra gidicem mecburen.

Off gerçekten çok gençmiş Allah yattığı yerde dinlendirsin. Birbirinize sıkıca sarılın eşinle buda geçer.
Babaannesi yattıkça torunun ömrü uzasın inşallah.

Başın sağolsun...

Arkadaşlar ikili testimin sonucunu paylaştım az önce ama kimse görmedi sanırım. Anlayan arkadaşlar bi bakabilir mi şuan seminerdeyim doktora anca 2 den sonra gidicem aklım testin sonucunda

Arkadaşlar ikili testimin sonucunu paylaştım az önce ama kimse görmedi sanırım. Anlayan arkadaşlar bi bakabilir mi şuan seminerdeyim doktora anca 2 den sonra gidicem aklım testin sonucunda
canım ben anormal bir değer görmedim, 250 den küçük rakamlar olunca riskli sayılıyor diye biliyorum,

Günaydın herkese
Hamile pantolonu gıyıp, pantolonu habıre asagı kacanlardan selamlar
Şu popomu bır rahata erdıremedım

trkn0709 basınız sagolsun canım , Allah sabır versın
S Sariucurtma ben testıen baktım normal gordum rısk degerlerını ama papp a degerlerını fılan anlamıyorum canım

Canım ben de işte o pap değerlerinden bişey anlamadım inşallah bir sorun yoktur. Teşekkür ederim cevabın icin

Günaydın kızlar. Ben bence nickimi pimpirikli hatun diye değiştireyim. Her gün bi sorunla karşınızdayım. Bugün tam 4 gündür içtiğim suyu dahil çıkarıyorum. Açlıktan tansiyonum düşmeye başladı ve susuzluk da cabası. Bunlar olabilir mi? Yoksa ben mi çok ağır yaşıyorum. Bebek bundan etkilenir mi? Bugün tam 12 haftalık olduk. Takatim kalmadı artık ayakta durmaya. Söylediğiniz her şeyi denedim ama midem su dahil hiçbir şeyi kabul etmiyo. Bugün öğleden sonra 2:20 de randevum var. Bir de özel hastaneden bayramın ikinci gününe randevu aldım. Şimdi devlet hastanesine gidicem. Beni serumla doyurun desem yaparlar mı bi şeyler. Çünkü gerçekten çok açım ve çok susuzum

Yiyemedigim dönemde doktor bana serum takmayı önermişti bence durumu anlatırsan sanada takarlar diye düşünüyorum canım geçmiş olsun zor bir durum yediğini çıkartmak dikkat et kendine

Yiyemedigim dönemde doktor bana serum takmayı önermişti bence durumu anlatırsan sanada takarlar diye düşünüyorum canım geçmiş olsun zor bir durum yediğini çıkartmak dikkat et kendine
Öyle mi? O zaman ben de bugün rica edicem. Çünkü ayakta duramıyorum. İlk defa dün açlıktan ağladım ve bugün durum yine aynı. Rabbim hakiki açlığı yaşayanlara yardım etsin. Çok zor bi şey. Mutfak dolu ama ben hiç bi şey yiyemiyorum. Teşekkür ederim bu arada cevap verdiğin için

selam kızlarrr
nasılsınız bakalım :)
benim lekelenmem oluodu bi ara geçti çok şükür 12. haftanın içindeyiz haftaya 2li testimiz var bakalım.

trkn0709 canım başınız saolsun..
Astral_ canım çok zordur ben yaşamadım ilkinde de şimdi de ama bir arkadaşım ilk 6 ay hiçbişi yiyemeden kilo vererek hamileliğini geçirmiş ve çocuk 3kg doğmuştu ona rağmen, bebeğim beslenemez gelişemez diye düşünme sadece kendini düşün tuzlu kraker tarzı şeyler yemeye çalış yada mideni tutcak şeyler ye makarnadır , hamurişidir falan.. geçicek sabret..

benden şimdilik bu kadar :)
şuan işteyim bir de evde 18aylık bebe var bakıcı ile :) bakalım doğunca neler beklio bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…