2017 Aralık Anneleri

Kizlarrrr az önce sağlık.ocagina gittim.kayıt yaptırdım giden var mi yarın gel kan değerlerine bakalım dedi asi falan dedi bide 1 ay sonra asi vurulacakmis benim hic bilgim yok bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi acabaa :)

Meraba Canm ben de ptesi günü sağlık ocağına gittim genel kan tahlili yaptılar ve ebe kadın kilo mu ve tansiyonumu ölçtü 20. Haftada tetonoz vurulacağımı söledi ben de yarın doktoruma sölicm bakalım o ne dick..

Benim de eşimin annesi hemşire.
Yanımızda değil ne yazık ki.
Genelde 15. Haftadan sonra çağırırlar ama siz 20. Haftadan sonra gidin yaptırın demişti
Biz de sağlık ocağındaki hemşiremizle o şekilde anlaştık.
Sizin dediğiniz gibi olsun diyerek 20. Haftadan sonra çağırdı aşıya

Selam kizlar.bugun randevum vardi. ikili test icin gittim ozeldeki doktoruma her ne kadar memnun olmasamda.bidaha gitmiycem zaten.testi yapmadim 20nde devlette yapacam.bugun cinsiyeti sordum bellidir ama biz goremiyoruz ama kiza benziyor dedi.yanlis olma ihtimali var dimi 12+2yim

Tetanoz benim bildigim 5yil icinde yapmissan yapmaman lazim.ben tam bir sene once yaptirmistim kolum kesildi diye.yaptirmam artik.

ilk başlarda kayıyo maalesef :) ama göbek büyüdükçe tutcak onu :)
ben daha giymeye başlamadım bişi ama bu haftasonu bakıcam artık
2. bebekte göbek daha çabuk çıkıomuş onu anladım
Evet ilkinde 4 ayi gecmisti gobek ciktiginda. Simdi 12 haftada bayağı belirgin ve cikik karnim bu hafta hamile pantolonuna başladım dunya varmış dedim. Fotograf ekleyecektim dosya yukle calismadi niyeyse. Bu haftada bu kadar belirgin karın kafami karistirdi kilo da almadım pek aslinda

Benimde cok düşüyor tansiyonum doktor ilk zamanlarda normal dedi. Bir de nerede olursan ol dustugunde ayaklarını havaya kaldirip uzan ve abartmadan tuzlu biseyler ye dedi. Geçmiş olsun bu arada

Son düzenleme:
Kızlar gaviskon günde kaç defa içebilrz.. Bi kaç gündr bi kaşık alıyrm bugn de içtim ama tekrar başladı midem tekrar içsem mi bilmşyrm..

Benimde cok düşüyor tansiyonum doktor ilk zamanlarda normal dedi. Bir de nerede olursan ol dustugunde ayaklarını havaya kaldirip uzan ve abartmadan tuzlu biseyler ye dedi. Geçmiş olsun bu arada
Bnm hamilelikte ilk kez oldu cnm
Bnde aynen öyle uzanıp tuzlu yedim toparlanmak sürdü ama brz sağol cnm insallah olmaz Bi daha

Kızlar doktorun hesabına göre 12+5teyim. Bir hafta ilerde gidiyormuş. Folikasiti bırakayım mı dedim biraz daha kullan dedi. Vitamin Demir filan kullanmam gerek mi dedim ben gerek görmüyorum dedi. Bebiş de bugün fırıldak gibi dönüyodu ben göremedim ama doktor öyle dedi. Burnuna bakamadı o yüzden. Ense de 1.3 galiba. Testleri yaptırmak istemediğimi söyledim. Biraz fazla rahat bi doktor gibi geldi

cok gecmis olsun Allah sifa versin

Bende bugün gittim doktora canım 12+2deyiz doktorla birlikte hareketlerine baktık burnunu gözlerini kulaklarını gösterdi herşeyi çok iyi dedi bizimki de çok hareketli taklalar atiyo maşallah kan verdim sonucu haftaya ogrencem. Folic asit son 10 tane kaldı onu kullan bittikten sonra decavit multivitamin verdi ona basliycam. Senin doktor neden vermedi anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…