Günaydınnnn
Bende tartı yok maalesef ya tahmini söylesem mi ahahaa
Ben baktımda bu markayı tanımıyorum
Ben baktımda bu markayı tanımıyorum
Oglumda prima kullanmıstım baska butun markalar poposunda yara yapmıstı , o yuzden hıc macera aramıcam bu sefer
Oldu canım , tahmını olarak bende kendımı 60 fılan goruyorum
o degılde gercekten 55 kıloyla hamıle kalsaydım sımdı 60 olacaktım. Ne vardı bokunu cıkaracak. Benım kuzenım evlenecektı o ara hepımız yemege saldırdık spora baslıcaktık , bende adet olmuyorum fılan o ara bır ıkı derken hamıle oldugumu ogrendım
60 yazvallahi tartım yok Arife günü dr a gidecem o zamana kadar beni 55 ile hamile kaldı 52 oldu yazın ahahaha
64 benim icin fazla kilo idi o ara cok yemisim ben bayagi kilolu hamile kaldim tabi bulanti kusma sonrasinda dusmus kilom :)Hayal ettiğimAslında olan +5
Hıc cocugum olmadan evvel ben ebru sallı gıbı hamıle olacagımı dusunuyordum cok zayıftım sadece top gıbı karnım olur dıyordum64 benim icin fazla kilo idi o ara cok yemisim ben bayagi kilolu hamile kaldim tabi bulanti kusma sonrasinda dusmus kilom :)
58 benım normal kılomgünaydın kızlar 58 ile karşınızdayım. boyum da 158 bu arada. uzunlar hiç ağlamasın. ben yine ters dönen kaplumbağa gibi yatarım bi kaç aya.
Geçmiş olsun canım ben de ilk haftalarda grip olmuştum o zamanki doktorum parol içebileceğimi söylemişti ama ben içmedim onun yerine bol bol dinlenip Meyve-meyve suyu tüketmiştim...eyyay sen kötü grip olmustun dımı. aklımda oyle kalmıs. bir problem olmadı değil mi. ilk gebeliğimde hiç grip olmamıstım da bu konuda tecrubesızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?