Günaydın millet. Evdeki tartımla sağlıkoağındaki arasında 3 kilo fark var. Evdeki tartıda 62 kilo başlangıç kilom. Bir kilo almışım. Güncel 63. Sağlık ocağında başlangıç 65 ölçüldü. Hangisini baz alıcam bilmiyorum. Ortaya bi karışık :) gulii7
biz ilk 1 sene prima kullandık gerçekten hassasıyetı ıyı sonra pişik vs çok az oldugunu gorunce bim bebek bezıne gectık. ama bazı bebecıkler daha hassas onlar memnun oldukları markadan şaşmasın.
Gunaydin kizlarr.. ben bu ara cinsiyeti dusunup kafama taktim sanirim ruyamda bugun surekli dr a gidip cinsiyeti gormeye calisiyorum dr um da cok rahat daha once hic gormedigim bi dr filan... gece boyu cinsiyetle ugrastim :)
Hıc cocugum olmadan evvel ben ebru sallı gıbı hamıle olacagımı dusunuyordum cok zayıftım sadece top gıbı karnım olur dıyordum
hamıle degılken ne kadar ıstahsızsam hamıleyken bır o kadar ıstahlıyım
2. tur bu bundada tombalak olacagım bellı
58 benım normal kılom ah ah dun bıkınılerı denedım neysekı oluyor hala , gecen sene ne akla hızmetse bırer beden buyuk almısım altları ve o sekılde ıplerı sıka sıka gıymıstım
Geçmiş olsun canım ben de ilk haftalarda grip olmuştum o zamanki doktorum parol içebileceğimi söylemişti ama ben içmedim onun yerine bol bol dinlenip Meyve-meyve suyu tüketmiştim...
Günaydın kızlar.. Benimde başlangıç kilom 61.800 güncel kilom 61.500 ilk üç ay için doktor kilo alma demişti süper yaniBide bugün doktor kontrolüm var hayırlı haberler alırız inşallah heyecanla bekliyorum akşamı