2017 Aralık Anneleri

Ben de anlamadım canım. Hareketlerini bile izletmedi. Kendisi dedi çok hareketli burnunu inceleyemedim diye. Ben de bakabilir miyim dedim hastam çok sırada dedi. Görüntüsünü verdi elime. İlaç kullanmana gerek Yok dedi. Tahlil filan da istemedi. 29 Haziran'a özelde bi doktora randevu aldım bakalım o ne diyecek

Aynen bencede başka doktora görün asıl sana göstermesi lazım ilgilenmemiş bu doktor hiç . Bizim doktor 15 dk sadece hareketlerine baktı bizimle beraber boşuna para ödeme bence oraya başka doktora gorun

Ay halbuki çok iyi bir doktordu yarim saat benimle ilgilendi adam iyice ayrıntılı da sordu bende sordum başka bisey kullanmama gerek var mi.diye yok.dedi tedirgin oldum simdi
Tedirdin olma cnm ama 12.haftada folik asit bıraktırıp demire başlatır doktorlar

Kizlarrrr az önce sağlık.ocagina gittim.kayıt yaptırdım giden var mi yarın gel kan değerlerine bakalım dedi asi falan dedi bide 1 ay sonra asi vurulacakmis benim hic bilgim yok bilgisi olanlar bilgilendirebilir mi acabaa :)
Cnm daha önce verdiysen kan o sonuçları götür tekrardan kan verme, 20.haftada tetanoz aşısı var evet

Cnm ben şuan 0 kiloyla devam ediorum ama bnmde göbüş çıktı, normaldir :) bnde bu haftasonu alaym diorm pantolon

gunaydinnn kizlarr. giremiyorum ayrintili okuyamiyorumm. aklim hep sizde. arada bi bakiyrumm. herkes iyidir ins.. opuyrumm kuzularii
Günaydın canım..Genel olarak iyiyiz çok şükür..Sen neler yapıyosun oralarda günler nasıl geçiyor..Yormuyosun kendini dimiii:) ?

Kilom hala artmıyor ilginç bir şekilde... Bakalım ilerleyen aylarda nasıl olacak ben de merak ediyorum...

İlaç kullanımı konusunda eğer doktorunuza güveniyorsanız lütfen ondan bundan başka birilerinden duyduklarınızla hareket etmeyin... Her bireyin kan değerleri, vücut yapısı yaşı vs farklıdır, doktorunuz da size buna göre şunu kullan bunu kullanma der... Geçmişte annelerimiz folic kullanmamış ama günümüzdeki gıdalardan bunun ne kadarını alabiliyoruz ki? Yanlış düşüncelere kapılmayın, doktorunuza güvenmiyorsanız değiştirin derim ben... Naçizane fikirlerim :)

evet yanlış olma ihtimali var dedi bana doktor. kıza benziyor dedi. kesin değil aileyle paylaşmayın değişebilir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…