Resimdeki sensen eger gitmis kilolar bunda da gider dert etme hic benim de normal kilom 58 benim de 2. Yavru veririz umarimHıc cocugum olmadan evvel ben ebru sallı gıbı hamıle olacagımı dusunuyordum cok zayıftım sadece top gıbı karnım olur dıyordum
hamıle degılken ne kadar ıstahsızsam hamıleyken bır o kadar ıstahlıyım
2. tur bu bundada tombalak olacagım bellı
Ya ben aşırı zayıftım ama çok üzülüyordum herkes hastalıklı gibi davranıyordu bana. Giydiğim hiç bişey yakışmıyordu yani şişmanlık insanı nasıl psikolojik olarak yıpratıyorsa zayiflikta aynı şekilde. Şimdi 55 oldum ya insanlarin yorumları çok hoşuma gitmeye başladı. İnşallah doğumdan sonra fazla kiloları verip Şuan ki halimde kalırım eski halime dönmek istemiyorum. Çok çelimsiz çocuk gibiydim hiç kadına benzemiyordumAyıp ama yaaa 55 kilo nedir arkadaş:))
Ben söylemesi ayıp 72.5 geldim sabah..Başlangıç kilom 69 du..
Sağlık ocağında ayakkabı işe falan ölçtükleri için fazla çıkması normal ... evdeki tartını ölçü olarak al fakat ibreli tartılar en doğruyu veriyor. Ben de spor salonu tartısını ölçü olarak alıyorumGünaydın millet. Evdeki tartımla sağlıkoağındaki arasında 3 kilo fark var. Evdeki tartıda 62 kilo başlangıç kilom. Bir kilo almışım. Güncel 63. Sağlık ocağında başlangıç 65 ölçüldü. Hangisini baz alıcam bilmiyorum. Ortaya bi karışık :)gulii7
Vereceğiz vereceğiz, kiloların hepsini vereceğizOldu canım , tahmını olarak bende kendımı 60 fılan goruyorum
o degılde gercekten 55 kıloyla hamıle kalsaydım sımdı 60 olacaktım. Ne vardı bokunu cıkaracak. Benım kuzenım evlenecektı o ara hepımız yemege saldırdık spora baslıcaktık , bende adet olmuyorum fılan o ara bır ıkı derken hamıle oldugumu ogrendım
Başlangıç kilom 65, güncel kilom 60.... hedef 70 ile hamileliği bitirmek ...
Yemek yiyemedim, su bile içemedim...Ama ilk hamileliğimde de ebru şallı gibiydim. Biraz da şanslıyım sanırım bu konuda.Yahu masallah
bıle ısteyemı gıttı bu kılolar
kızım bak deme oyle ebru sallı fılanYemek yiyemedim, su bile içemedim...Ama ilk hamileliğimde de ebru şallı gibiydim. Biraz da şanslıyım sanırım bu konuda.
Yemek yiyemedim, su bile içemedim...Ama ilk hamileliğimde de ebru şallı gibiydim. Biraz da şanslıyım sanırım bu konuda.
Aaaa hiç öyle düşünme. Bak iştahın varsa yememeye çalışmak mümkün değil hamilelikte. Hamileliğimin son iki ayı bildiğin 5 insan porsiyonu yiyordum . O nasıl iştahtı öyle. Oturup iki tepsi çikolata kurabiyeyi yarım saatte bitirdiğimi bilirim . Demek ki vücut istiyor Ve ona göre sinyal veriyor. benim de yavaş yavaş iştahım normale dönmeye başladı. Dün ilk kez meyve yiyebildim. Bu sabah tavada yumurta yiyebildim. İlla ki kilo alacağız , ama bak hepsini verip incecik ve gencecik anneler olacağız. Çocukların altınlarının üstüne konup emzirmeden deforme olan göğüsleri de yaptırdık mı tamamdır...kızım bak deme oyle ebru sallı fılan
popon nasıl kucuk
gobegın cok guzel cıkmıs
ben acıkcası gobegım kılo aldım dıyemı cıktı dıye utanıyorum gobekten
Bu da dün fitness da siluetim. Tam hamile oldum ben... Eki Görüntüle 2009440
Benim kuzenim 30 kilo almıştı Ve su içsem yarıyor diyordu. Tamamen vücudun yapısı Ve ihtiyacıyla alakalı.ben beyonce gibiyim valla
filden hallice oluyorum doğuma giderken
Çok güldüm Allah seni naapmasın:)))günaydın kızlar 58 ile karşınızdayım. boyum da 158 bu arada. uzunlar hiç ağlamasın. ben yine ters dönen kaplumbağa gibi yatarım bi kaç aya.
Doyar doyar, ekmek ben de yiyemiyorum kahvaltıda. Domates , salata, peynir ...bugün yumurta yedim nasıl çok geldi.Günaydın herkese..randövüsü olan her kes iyi haberlerle gelir inşallah.ben hiç bir şey yemiyorum sabah kahvaltısı ayran süt salata günüm böyle geçiyo.bebeğim doyuyomu ilk üç ay çok iştahlıydım şimdi öyle değil.
Yemek yiyemediğim için çok halsizim kaç gündür uyuyorum dün 12 de yattım sabah 9 da kalktım resmenDoyar doyar, ekmek ben de yiyemiyorum kahvaltıda. Domates , salata, peynir ...bugün yumurta yedim nasıl çok geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?