2017 Aralık Anneleri

Resimdeki sensen eger gitmis kilolar bunda da gider dert etme hic benim de normal kilom 58 benim de 2. Yavru veririz umarim

Ayıp ama yaaa 55 kilo nedir arkadaş:))
Ben söylemesi ayıp 72.5 geldim sabah..Başlangıç kilom 69 du..
Ya ben aşırı zayıftım ama çok üzülüyordum herkes hastalıklı gibi davranıyordu bana. Giydiğim hiç bişey yakışmıyordu yani şişmanlık insanı nasıl psikolojik olarak yıpratıyorsa zayiflikta aynı şekilde. Şimdi 55 oldum ya insanlarin yorumları çok hoşuma gitmeye başladı. İnşallah doğumdan sonra fazla kiloları verip Şuan ki halimde kalırım eski halime dönmek istemiyorum. Çok çelimsiz çocuk gibiydim hiç kadına benzemiyordum

Sağlık ocağında ayakkabı işe falan ölçtükleri için fazla çıkması normal ... evdeki tartını ölçü olarak al fakat ibreli tartılar en doğruyu veriyor. Ben de spor salonu tartısını ölçü olarak alıyorum

Vereceğiz vereceğiz, kiloların hepsini vereceğiz

Bende sağlık ocağına gittim.kilo ve tansiyon ölçümü yapıldı. 2 kilo vermişim açıkçası sevindim. Midem resmen yemek istemiyo geri itiyo iyi olcağıma dahada kötüleşiyorm artık dayanamıyorum her yemekten sonraki mide kramplarına gulii7 başlangıç 59. güncel 57

Yemek yiyemedim, su bile içemedim...Ama ilk hamileliğimde de ebru şallı gibiydim. Biraz da şanslıyım sanırım bu konuda.
kızım bak deme oyle ebru sallı fılan
popon nasıl kucuk
gobegın cok guzel cıkmıs
ben acıkcası gobegım kılo aldım dıyemı cıktı dıye utanıyorum gobekten

kızım bak deme oyle ebru sallı fılan
popon nasıl kucuk
gobegın cok guzel cıkmıs
ben acıkcası gobegım kılo aldım dıyemı cıktı dıye utanıyorum gobekten
Aaaa hiç öyle düşünme. Bak iştahın varsa yememeye çalışmak mümkün değil hamilelikte. Hamileliğimin son iki ayı bildiğin 5 insan porsiyonu yiyordum . O nasıl iştahtı öyle. Oturup iki tepsi çikolata kurabiyeyi yarım saatte bitirdiğimi bilirim . Demek ki vücut istiyor Ve ona göre sinyal veriyor. benim de yavaş yavaş iştahım normale dönmeye başladı. Dün ilk kez meyve yiyebildim. Bu sabah tavada yumurta yiyebildim. İlla ki kilo alacağız , ama bak hepsini verip incecik ve gencecik anneler olacağız. Çocukların altınlarının üstüne konup emzirmeden deforme olan göğüsleri de yaptırdık mı tamamdır...

Günaydın herkese..randövüsü olan her kes iyi haberlerle gelir inşallah.ben hiç bir şey yemiyorum sabah kahvaltısı ayran süt salata günüm böyle geçiyo.bebeğim doyuyomu ilk üç ay çok iştahlıydım şimdi öyle değil.

günaydın kızlar 58 ile karşınızdayım. boyum da 158 bu arada. uzunlar hiç ağlamasın. ben yine ters dönen kaplumbağa gibi yatarım bi kaç aya.
Çok güldüm Allah seni naapmasın:)))
Bende evlendiğimde 61 kiloydum..Baya bir süre kilo almadım sonra ilaçlardanmıdır nedir 3-4 ayda 8 kilo aldım 69 kiloyla hamile kalmış çok süper oldu(
Boyum 1:72 kilom 72.5 şuan..Vatana millete hayırlı olsun..

Doyar doyar, ekmek ben de yiyemiyorum kahvaltıda. Domates , salata, peynir ...bugün yumurta yedim nasıl çok geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…