2017 Aralık Anneleri

Yemek yiyemediğim için çok halsizim kaç gündür uyuyorum dün 12 de yattım sabah 9 da kalktım resmen gündüz uyuduklarımıda saymıyorum
Ben de öyleydim, 4 . Aydan sonra daha iyi oldum. Bir de bir depresif hallerim vardı. Canım evden dışarı çıkmak istemiyordu. Sevmemiştim o halimi...

Ben de öyleydim, 4 . Aydan sonra daha iyi oldum. Bir de bir depresif hallerim vardı. Canım evden dışarı çıkmak istemiyordu. Sevmemiştim o halimi...
Senin durumundayım .her gün bi şeyle karşılaşıyor insan yatakta on daikika da bir dönüyorum gene nolacak bilmiyorum.

Haklısın. Evdeki tartı da ibreli. O zaman sıkıntı yok. Orda 65i görünce biraz şaşırdım. Çünkü 61.5 ile hamile kaldım diye biliyodum. Hatta onu direk 62 olarak hesapladım. Bakalım inşallah çok kilo almam.

Ben doktorun tartısında 2.5 kilo fazla, spor salonunda 1.5 kilo az çıkıyorum . Evdeki tartım dijital, onu ibreliye çevireceğim çünkü dijital tartılar da bir süre sonra kesinlikle yanlış ölçüyorlar

Canım ben de aynı durumdayım. O kadar yediklerimi çıkarmama rağmen bi kilo almışım bile. Bugün zorladım kendimi yine. Daha elimdeki yemek bitmeden hoooopppp ben banyoya. İnat ettim oturdum yine yedim

günaydın kızlar bende sağlık ocagina gittim az önce nedense tansiyonum düşük çıktı belkide aç gittiğim içindir.. Boyum 1.63muş kilom da hala 63 hayret yani ne artış var ne azalış
Tedirdin olma cnm ama 12.haftada folik asit bıraktırıp demire başlatır doktorlar

Cnm daha önce verdiysen kan o sonuçları götür tekrardan kan verme, 20.haftada tetanoz aşısı var evet
Valla vermiş bulundum bundan sonra götüreceğim hangisi eksikse o yapılsın kan vere vere bi hal oldum zaten :) demiri me falan bakmak için aldı kan ona göre ilaç verecekmiş gerekli.görürse

Geçmiş oldun tansiyon çok köyü dikkat et

Canım ben de aynı durumdayım. O kadar yediklerimi çıkarmama rağmen bi kilo almışım bile. Bugün zorladım kendimi yine. Daha elimdeki yemek bitmeden hoooopppp ben banyoya. İnat ettim oturdum yine yedim

Bende kendimi sıkıyorum yemekten sonra çıkarmamak için.bu seferde midemde kaldığı için geceleri rahatsız ediyo uyutmuyo. Birde ben her öğün kaşarlı tost yiyorum. O kadar ekmek yememe rağmen vermişim.tabi az yiyorum hep açım. Yarına randevu aldım acaba ilaç verirmi yapabileceği birşey varmı

Happybug dogumdan sonra kaporta yenıleme her turlu olacak ben sezeryan sırasında karın gerdırme yapacagım erkenden dogurmazsam

Midem kötüyse ve çıkarmazsam daha kötü oluyorum ben. Çıkarıp çıkarıp tekrar yiyordum.

ahaha bak buna bayıldım, Altınlar göğüslerin oralarda saklayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…