Gunaydin kızlar.
Misafirim var buraya pek yazamiyorum hepiniz iyisinizdir insallah.
Doktorun verdigi decavit hapi bana baya agir geldi aksama kadar o kokusu bogazimdan gitmedi mideme oturdu sanki.
Merhaba arkadaşlar ben de muhtemel Aralık annesi olacağım. Allahım bebeklerimize sağlık versin. Benim kız az da olsa benim hala midemi bulandırıyor. Sizde durumlar ne. Baş dönmeleri başlayacakmış sizde başladı mı benim ara ara olmaya başladı.
Sağlık ocağında ayakkabı işe falan ölçtükleri için fazla çıkması normal ... evdeki tartını ölçü olarak al fakat ibreli tartılar en doğruyu veriyor. Ben de spor salonu tartısını ölçü olarak alıyorum
Haklısın. Evdeki tartı da ibreli. O zaman sıkıntı yok. Orda 65i görünce biraz şaşırdım. Çünkü 61.5 ile hamile kaldım diye biliyodum. Hatta onu direk 62 olarak hesapladım. Bakalım inşallah çok kilo almam.
Haklısın. Evdeki tartı da ibreli. O zaman sıkıntı yok. Orda 65i görünce biraz şaşırdım. Çünkü 61.5 ile hamile kaldım diye biliyodum. Hatta onu direk 62 olarak hesapladım. Bakalım inşallah çok kilo almam.
Ben doktorun tartısında 2.5 kilo fazla, spor salonunda 1.5 kilo az çıkıyorum . Evdeki tartım dijital, onu ibreliye çevireceğim çünkü dijital tartılar da bir süre sonra kesinlikle yanlış ölçüyorlar
Bende sağlık ocağına gittim.kilo ve tansiyon ölçümü yapıldı. 2 kilo vermişim açıkçası sevindim. Midem resmen yemek istemiyo geri itiyo iyi olcağıma dahada kötüleşiyorm artık dayanamıyorum her yemekten sonraki mide kramplarınagulii7
başlangıç 59. güncel 57
Canım ben de aynı durumdayım. O kadar yediklerimi çıkarmama rağmen bi kilo almışım bile. Bugün zorladım kendimi yine. Daha elimdeki yemek bitmeden hoooopppp ben banyoya. İnat ettim oturdum yine yedim
günaydın kızlar bende sağlık ocagina gittim az önce nedense tansiyonum düşük çıktı belkide aç gittiğim içindir.. Boyum 1.63muş kilom da hala 63 hayret yani ne artış var ne azalış
Valla vermiş bulundum bundan sonra götüreceğim hangisi eksikse o yapılsın kan vere vere bi hal oldum zaten :) demiri me falan bakmak için aldı kan ona göre ilaç verecekmiş gerekli.görürse
günaydın kızlar bende sağlık ocagina gittim az önce nedense tansiyonum düşük çıktı belkide aç gittiğim içindir.. Boyum 1.63muş kilom da hala 63 hayret yani ne artış var ne azalış
Valla vermiş bulundum bundan sonra götüreceğim hangisi eksikse o yapılsın kan vere vere bi hal oldum zaten :) demiri me falan bakmak için aldı kan ona göre ilaç verecekmiş gerekli.görürse
Canım ben de aynı durumdayım. O kadar yediklerimi çıkarmama rağmen bi kilo almışım bile. Bugün zorladım kendimi yine. Daha elimdeki yemek bitmeden hoooopppp ben banyoya. İnat ettim oturdum yine yedim
Bende kendimi sıkıyorum yemekten sonra çıkarmamak için.bu seferde midemde kaldığı için geceleri rahatsız ediyo uyutmuyo. Birde ben her öğün kaşarlı tost yiyorum. O kadar ekmek yememe rağmen vermişim.tabi az yiyorum hep açım. Yarına randevu aldım acaba ilaç verirmi yapabileceği birşey varmı
Bende kendimi sıkıyorum yemekten sonra çıkarmamak için.bu seferde midemde kaldığı için geceleri rahatsız ediyo uyutmuyo. Birde ben her öğün kaşarlı tost yiyorum. O kadar ekmek yememe rağmen vermişim.tabi az yiyorum hep açım. Yarına randevu aldım acaba ilaç verirmi yapabileceği birşey varmı
Aaaa hiç öyle düşünme. Bak iştahın varsa yememeye çalışmak mümkün değil hamilelikte. Hamileliğimin son iki ayı bildiğin 5 insan porsiyonu yiyordum . O nasıl iştahtı öyle. Oturup iki tepsi çikolata kurabiyeyi yarım saatte bitirdiğimi bilirim . Demek ki vücut istiyor Ve ona göre sinyal veriyor. benim de yavaş yavaş iştahım normale dönmeye başladı. Dün ilk kez meyve yiyebildim. Bu sabah tavada yumurta yiyebildim. İlla ki kilo alacağız , ama bak hepsini verip incecik ve gencecik anneler olacağız. Çocukların altınlarının üstüne konup emzirmeden deforme olan göğüsleri de yaptırdık mı tamamdır...