Banada 7 temmuz dedi.Benimkide istedi 3 temmuzda 3 lu tarama icin randevu verdiler. Yani ikili sonucum guzel ama 3 luyude yaptircam.
Aynen bende çok merak ediyorumm durumu nasıl iyi mi diye bizim bi de ilk bebek sakinliğine şaşıyorum bazenn..
Bende öyleyim iki hafta önce gittim saklıyordu kendini.iki gün öncede %60 kız dedi.içim dede kız geciyo bide göbeğim yuvarlak.yuvarlak oluncada kız oluyo.Kızlar merhaba iyisiniz inşallah takip ediyorum sizi ben hâlâ cinsiyet öğrenemedim benim gibi olan varmı göstermiyor bebeğim kıza benziyor diyor 3 kontroldede göstermedikçe iyice merak etmeye başladım. Göstermiyor denilen bebekler kızmı oluyor cinsiyetini öğrenenler çok şanslısınız
Ucuza kapatmışsınEki Görüntüle 2012260 Iste bunları aldım
Ucuza kapatmışsınhelal olsun
Aynen bi garantisi Yok.benim bebeğim net değil ama çok güzel Bebek kıyafetleri var içim gidiyo ya alamıyom.Ay napıyım dort kreme 400 lıra verene kadr o paraya bebişime neler alırım ben. Hem dktrn yazdklarınn garantısımı var catlak yapmıcak galan dıye yok yabıkı anlasmalı fırmalatı onerp komısyon alıyolar
Kızlar merhaba iyisiniz inşallah takip ediyorum sizi ben hâlâ cinsiyet öğrenemedim benim gibi olan varmı göstermiyor bebeğim kıza benziyor diyor 3 kontroldede göstermedikçe iyice merak etmeye başladım. Göstermiyor denilen bebekler kızmı oluyor cinsiyetini öğrenenler çok şanslısınız
Bende öyleyim iki hafta önce gittim saklıyordu kendini.iki gün öncede %60 kız dedi.içim dede kız geciyo bide göbeğim yuvarlak.yuvarlak oluncada kız oluyo.
Seninki daha küçük olduğu için belli olmaz bizim haftamız büyük ve kendini saklıyo kızdır bence.kaynanam tarafı hep oğlan istiyo onun için kız olur.kıza benziyormuş dedim hı dediler hep pek sevinmediler galiba.Bende geçen hafta gittim henüz cinsiyetini göremediğini söyledi ama kıza benziyo dedibende öğrenmek için sabırsızlanıyorum ama malesef bir ay daha beklemek zorundayız
Aynen bi garantisi Yok.benim bebeğim net değil ama çok güzel Bebek kıyafetleri var içim gidiyo ya alamıyom.
Ben yurt dışında olduğum için.hediye de gelmeyecek Türkiye'de olsaydım çok hediye gelirdi.şans işte mecbur abartmadan alırım bi şeyler.çok pahalı burada her şeyAsırı kıyafet almamak lazm aslnda hem hedıye gelıyo hemde hemen buyuyo bebişler. Onn yerıne dıger araba anakucagı cantası va. Gbı seyler tekyek alınmalı bence
Seninki daha küçük olduğu için belli olmaz bizim haftamız büyük ve kendini saklıyo kızdır bence.kaynanam tarafı hep oğlan istiyo onun için kız olur.kıza benziyormuş dedim hı dediler hep pek sevinmediler galiba.
Benim yengem aplam,görüşlerimkide hep erkek 8,9 tane erkek var.iki taraftanda ilk kız bizim bebeğimiz olucak.eşim evin tek oğlu ya kardeşi olmadı bari oğlu olsun düşüncesindeler.Ama ben kız erkek arayamam Allah ne verirse kabulüm.Evet benimki henüz cinsiyet için küçükBenim eşimin tarafında da erkek çoğunlukta kız olur diye hevesleniyor herkes. Önemli olan sağlıklı olmaları kız erkek farketmez.
Benim yengem aplam,görüşlerimkide hep erkek 8,9 tane erkek var.iki taraftanda ilk kız bizim bebeğimiz olucak.eşim evin tek oğlu ya kardeşi olmadı bari oğlu olsun düşüncesindeler.Ama ben kız erkek arayamam Allah ne verirse kabulüm.
AynenAynen dediğin gibi Allah ne verirse kabulümüz sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da tek duamız bu bizim de.
Çok merak konusu oldu bizde de göstermiyor diyorum soranlara kesin kızdır diyorlar psikolojik olarak da kıza alıştım gönlümden de kız geçiyor ne yalan söylimBende öyleyim iki hafta önce gittim saklıyordu kendini.iki gün öncede %60 kız dedi.içim dede kız geciyo bide göbeğim yuvarlak.yuvarlak oluncada kız oluyo.
Aynen canım bende öyrenemedim ilk gittiyimde kıza benzetdi dahasında dedi erkeye benziyor ama kesin değil sağlıklı olsunda önemlisi oKızlar merhaba iyisiniz inşallah takip ediyorum sizi ben hâlâ cinsiyet öğrenemedim benim gibi olan varmı göstermiyor bebeğim kıza benziyor diyor 3 kontroldede göstermedikçe iyice merak etmeye başladım. Göstermiyor denilen bebekler kızmı oluyor cinsiyetini öğrenenler çok şanslısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?