2017 Aralık Anneleri

Diyecek söz Yok

Allahtan etragmda yk oylelerı olrsada cevaplarnı alırlar

gulii7 benimki erkek listeye ekleyebilirsin. Kelebekk47 46 diye yazmışsin canım. Şehir de Mardin

Son düzenleme:
3,5 ay bende de hiç olmadı sonra bu kahverengi akıntılar gelmeye başladı... Geçen hafta kırmızı kan pıhtısı şeklinde gelince doktora gittim... Alttan üstten kontrol etti sıkıntı yok ama sıkı takip et rengi değişirse yani kırmızıya dönerse mutlaka git...

Heee ben cinsiyet sandım ooo bizim herkes biliyo ilk günden berii

Maşallah:)

bebek yağı göğüs ve karın için iyi mi acaba bu aralar çok sertlik oluyor çatlama aşamasında mi acaba ,sürsem faydası olur mu yoksa zeytin yağı mi daha iyi

Maşallah:)

bebek yağı göğüs ve karın için iyi mi acaba bu aralar çok sertlik oluyor çatlama aşamasında mi acaba ,sürsem faydası olur mu yoksa zeytin yağı mi daha iyi

Doktr bana oldkca pahalı kremler yazms almadım. Dus ıcın dalin sampuan aldım. Dustan snra nemlendrsın dıyede bebeyagı aldım. Daha snrada aktara gıdıp hondstan cevızı yagı yada badem yagı galan bakıcam caylaklar ıcın artk kullanmak gerk sanırım kasntı gaan oluyo buyucez artık naspse

oOOF OF Bende ilk 3 ay bitince rahatlayacagız sanıyordum

Merhaba arkadaşlar. Sizi baştan beri takip ediyorum ama ancak yazabildim.ben de kismetse aralık ayında doğum yapıcam. Benim bu 2. Bebeğim. Bir tane dünya balı 3,5 yaşında bir kızım var.bu bebek çok sürpriz oldu.hayirlisiyla gelsin bakalım, başımız gözümüz üstüne. Size yazma konusunda sebep olan konu ise meşhur çatlaklar. Ben kizimda 9,5 kilo ile bitirdim hamileligimi ve hiç catlagim olmadı. O zamanlar bio-oil yeni çıkmıştı ve ben çok fayda gördüm. Bugün tekrar aldım ve inanılmaz uygun fiyati.şehrinde tekin acar cosmetics mağazası olanlar 60 ml olanını indirimine 20 liraya alabilir.3 günlük bir kampanyaymis. Ben 3 kutu aldım. Hamilelikte olan cilt lekelerin de iyi geliyor.internettende alabilirsiniz güvenle. Çünkü ben oranın sitesinden daha önce alışveriş yaptım. Hepimize sağlıklı hamilelikler

oOOF OF Bende ilk 3 ay bitince rahatlayacagız sanıyordum

Bndan snra herseye hazrlklı omcaz artık her ayın her haftann ayrı sıkntısı olabılıyo allah yardm etsın bıze bagslasın yavrularımızı saglkla kucagmıza almayı nasp etsın ınsaallah

Sahlkla geldn bebegın cnm sagol verdgn bılgı ıcınde ama malesf su anda yaknmda yok tekın acar avmlerde vardr belkı. Nrmal fıyatı ne kadardıkı acaba

Bu arada bende daha ogrenemedim bebegimin cinsiyetini.işin komik kısmı ise sağlık sektöründe çalışıyorum ve hergün kadın doğum hekimi görüyorum. Pek çoğu da arkadaşım. Daha bugün 2 hekim baktı. Genç olan erkeğe benziyor dedi,yaşlı olan ise kız gibi dedi.12 doktora daha rica edebilirdim ama yüzüm tutmadı. Devlet Hastanesindeki ultrason cihazları biraz eski olduğu için net görülmedi. Bugün 14+4'um daha.cinsiyet ogrenemeyenler üzülmesin daha.yarın tekrar baktirabilirim gerçi ama üst üste olsun istemiyorum. Belki de baktirmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…