- 17 Nisan 2013
- 365
- 379
- 103
Merhaba hanımlar,biraz açık olacak çok özür dilerim. Bugün peçeteye sildiğimde benden kahverengi ve sümüğümsü bir akıntı geldi. Agrım sızım yok stresten ne yapacağımı bilmez haldeyim iş yerinde. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Merhaba hanımlar,biraz açık olacak çok özür dilerim. Bugün peçeteye sildiğimde benden kahverengi ve sümüğümsü bir akıntı geldi. Agrım sızım yok stresten ne yapacağımı bilmez haldeyim iş yerinde. Böyle bir şey yaşayan var mı?
SelAm kızlar biliyorsunuz benim suyum az çıktı iki kere de aynı. Başka bir doktor daha görsün dedim ve iyiki de gitmişim. Benim gibi olan varsa mutlaka başka doktora daha görünsün. Bu arada Bu doktor da erkek gibi dedi :/ bakalım hayırlısı
Çok şükür Rabbime, binlerce şükür
Bugun Nifty test sonucum geldi ve sonuç Temiz
Çok karışık duygular içindeyim çok şükür buda geçti, bitti.
Çıkıyorum şimdi, bu hafta cok yordu patron gitmemi mi istiyor nedir anlamadim.
Ay aynen bende de ilk kız dediklerinde dedim ki bebeğim kız tabi bi hevesle söylüyorum hayırlısı olsun ilk çocuk olsun falan dediler bana ben bi bozuldum anlatmam sonra erkeğe dönünce bebek sevinçleri görün bizebizeaan kimseye demeyin diyorlar sanki kız evlat değil de erkek evlatms gibi davranıyorlar Allah akıl versinSeninki daha küçük olduğu için belli olmaz bizim haftamız büyük ve kendini saklıyo kızdır bence.kaynanam tarafı hep oğlan istiyo onun için kız olur.kıza benziyormuş dedim hı dediler hep pek sevinmediler galiba.
inanamıyorum böyle tepkileri duyunca allah akıl fikir versin. bir süre kulakları tıkamak lazım böyle yorumlara. hele ilk doğduğunda emmesiyle büyümesiyle ilgili yorum kesilmez herkez uzman ya. bu sefer daha rahat olacağım diyorum bakalım değmez en tatlı zamanlarımızı bozmayaAy aynen bende de ilk kız dediklerinde dedim ki bebeğim kız tabi bi hevesle söylüyorum hayırlısı olsun ilk çocuk olsun falan dediler bana ben bi bozuldum anlatmam sonra erkeğe dönünce bebek sevinçleri görün bizebizeaan kimseye demeyin diyorlar sanki kız evlat değil de erkek evlatms gibi davranıyorlar Allah akıl versin
Telaş yapma canım telaş yapınca artıyor gibi geliyor insana doktoruna mutlaka danis bildir durumu bende kahverengi değil de taze kan şeklinde olmuştu enfeksiyon çıktı insllah önemli bi şey yokturMerhaba hanımlar,biraz açık olacak çok özür dilerim. Bugün peçeteye sildiğimde benden kahverengi ve sümüğümsü bir akıntı geldi. Agrım sızım yok stresten ne yapacağımı bilmez haldeyim iş yerinde. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Benim bebeğimn duruşu gibi aynı popo yukardabu da resmimiz siz ne diyorsunuz tecrübeli nubcu anneler
Ayenn öyle ya sağlıklı olsun da cinsiyetinin zerre önemi yokinanamıyorum böyle tepkileri duyunca allah akıl fikir versin. bir süre kulakları tıkamak lazım böyle yorumlara. hele ilk doğduğunda emmesiyle büyümesiyle ilgili yorum kesilmez herkez uzman ya. bu sefer daha rahat olacağım diyorum bakalım değmez en tatlı zamanlarımızı bozmaya
Aaaaa çok sevindm ya gözün aydın canım bak boşuna korkutuyorlar hamileleri artik ticarete döküldüğü fikrindeyim ben.senin adına çok sevindmÇok şükür Rabbime, binlerce şükür
Bugun Nifty test sonucum geldi ve sonuç Temiz
Çok karışık duygular içindeyim çok şükür buda geçti, bitti.
geçmiş olsun,merak ettim sebebi neymiş?enfeksiyon mu acaba
benim ilk hamileliğimde de olmuştu ama son haftalarda
Çok merak konusu oldu bizde de göstermiyor diyorum soranlara kesin kızdır diyorlar psikolojik olarak da kıza alıştım gönlümden de kız geçiyor ne yalan söylim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?