2017 Aralık Anneleri

Merhaba hanımlar,biraz açık olacak çok özür dilerim. Bugün peçeteye sildiğimde benden kahverengi ve sümüğümsü bir akıntı geldi. Agrım sızım yok stresten ne yapacağımı bilmez haldeyim iş yerinde. Böyle bir şey yaşayan var mı?

Canım yat dınlen bence ayaklarmı yuksek tut kan seklıne donersede dktra gt geckmeden

Izın alma sansn varsa ewe gt bnce

Çıkıyorum şimdi, bu hafta cok yordu patron gitmemi mi istiyor nedir anlamadim.

geçmiş olsun,merak ettim sebebi neymiş?enfeksiyon mu acaba
benim ilk hamileliğimde de olmuştu ama son haftalarda

Selamlar. Iki gündür artan dis ağrısı sebebiyle cekim icin doktorumdan onay almam gerekti bu bahaneyle surpriz olarak yavrusumu gördüm yine kipir kipirdi hersey yolunda şükür. Cinsiyet icinde kesin degil ama yuzde doksan erkek dedi doktor. Biz zaten nedense tahmin ediyorduk en cokta tatli krizlerimden
Kizimin kiz kerdesi olamadi ama cok istedigi kardese kavusacak insallah bayramda soyleyecegiz daha soylemedik haftaya da kontrole getiricem o da gorsun diye cok heyecanliyim cok merak ediyorum tepkisini

bu da resmimiz siz ne diyorsunuz tecrübeli nubcu anneler

Eklentiler

• WhatsApp Image 2017-06-22 at 16.01.46.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 75
Ay aynen bende de ilk kız dediklerinde dedim ki bebeğim kız tabi bi hevesle söylüyorum hayırlısı olsun ilk çocuk olsun falan dediler bana ben bi bozuldum anlatmam sonra erkeğe dönünce bebek sevinçleri görün bizebizeaan kimseye demeyin diyorlar sanki kız evlat değil de erkek evlatms gibi davranıyorlar Allah akıl versin

gulii7 ben tabloya bilgilerimi vermemişim ya. sana zahmet
sat 22.03.2017
doğum :27.12.2017
cinsiyet %90 erkek
2. ci çocuk
isim belli değil
başlangıç kilosu :59
güncel 60

inanamıyorum böyle tepkileri duyunca allah akıl fikir versin. bir süre kulakları tıkamak lazım böyle yorumlara. hele ilk doğduğunda emmesiyle büyümesiyle ilgili yorum kesilmez herkez uzman ya. bu sefer daha rahat olacağım diyorum bakalım değmez en tatlı zamanlarımızı bozmaya

Telaş yapma canım telaş yapınca artıyor gibi geliyor insana doktoruna mutlaka danis bildir durumu bende kahverengi değil de taze kan şeklinde olmuştu enfeksiyon çıktı insllah önemli bi şey yoktur

Ayenn öyle ya sağlıklı olsun da cinsiyetinin zerre önemi yok

Çok şükür Rabbime, binlerce şükür
Bugun Nifty test sonucum geldi ve sonuç Temiz

Çok karışık duygular içindeyim çok şükür buda geçti, bitti.
Aaaaa çok sevindm ya gözün aydın canım bak boşuna korkutuyorlar hamileleri artik ticarete döküldüğü fikrindeyim ben.senin adına çok sevindm

geçmiş olsun,merak ettim sebebi neymiş?enfeksiyon mu acaba
benim ilk hamileliğimde de olmuştu ama son haftalarda

Bi sebeb söylenmedi. Test yaptırmak için Bidahaki randevu günü için tarih vermişti. Ben ama başka doktora göründüm..

Kimler bayramda söyleyecek kızlar. Biz bayramda söylemeyi düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…