- 14 Nisan 2017
- 431
- 550
- 53
Ne güzel haberler bunlar canım gözünaydın..Kızlar bugun doktora gittim kontrole
16+1 görünüyor Bebek dedi
4 boyutlu da gösterdi uyuyordu sıpa
%100 erkek dedi
Her sey normal cok şükür
20. Haftada ayrıntılı ultrason yaptır mutlaka dedi
He sey yolunda cok şükür
aldim canim 50 tane sabaha kadar okurum insallajKızlar 12.000 ıhlastan 500 eksıgım kaldı 50ser okurmusunuz yarn sabaha kadr olur
aldim canim 50 tane sabaha kadar okurum insallaj
ben de okudugum fazlasiyla olmus oldu.Allah kabl etsn cNm bıttı cpk sukr tamamladı
Hayırlı olsun:))Kızlar bugun doktora gittim kontrole
16+1 görünüyor Bebek dedi
4 boyutlu da gösterdi uyuyordu sıpa
%100 erkek dedi
Her sey normal cok şükür
20. Haftada ayrıntılı ultrason yaptır mutlaka dedi
He sey yolunda cok şükür
cok sağol cnm amin inşallahGozunaydn cnm hep gızel haberler al ınsaalah
sağol cnmmmNe güzel haberler bunlar canım gözünaydın..
sağol cnmmmmHayırlı olsun:))
Ben de doktordan geldim şimdi 4 boyutluda baktık her şey yolunda çok şükür. 11. Haftada erkeğe benziyor demişti bugün kesinleşti erkek bebeğim olacak nasipse. Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:))
ben de okudugum fazlasiyla olmus oldu.
Allah kabul etsin
Hanımlar bugün kızımız olacağını öğrendik çok farklı bi duyguydu. Adımız bile hazır SARYA hanım geliyor hadi bakalım hayırlısıyla
Teşekkürler. Anlamı özgürlüğüne bağımsızlığına düşkün kadın demekAllah bagslasın. Anlamı nedr ısmın ılk defa duydum
Günaydın..Eczacım Avene önerdi..Güneş bana çok dokunur kabarırım pütür pütür..Bunu kullanalı hiçbirşey olmadı tavsiye ederim..50 faktör..Walla dktr bılemedı ılgılenmedıde pek en ıyısı hastanedekı cıldıyr dktruna sormak. Bıde gunes kremı sorcam gttgmde
Bol bol kremleGünaydın annecikler. Bir kaç gündür pek yazamıyordum. Umarım herkes iyidir. Mesajları okuyup okuyup kaçtım. Cinsiyet öğrenenler olmuş. Test sonucu çıkanlar olmuş. Rabbim herkese yavrusunu sağlıkla kolaylıkla kucaklamayı nasip etsin. Dünden beri karnım çok kaşınıyor. Sanırım daha yeni karnım çıkacak. Azıcık vardı ama belli olmuyodu pek. Yemek yiyince daha çok belirgin oluyodu. Gece boyu elim karnımdaydı kaşı kaşı bi hal oldum
Kremin markası içeriği fark eder mi acaba?Bol bol kremle
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah. Bence söylerler ama bilemem. Ben sen henüz cinsiyeti öğrenmedim. Her günüm ayrı bir heyecanla geçiyo.Gndn kızlar bugün benim kontrolüm var dua edin lütfen hayırlı haberlerle döneyim 14+5 olduk hayirlisiyla cinsiyetide soylermi acaba
Canım kasigina daha çok çatliyormus hiç kasıma nemlendir sadeceGünaydın annecikler. Bir kaç gündür pek yazamıyordum. Umarım herkes iyidir. Mesajları okuyup okuyup kaçtım. Cinsiyet öğrenenler olmuş. Test sonucu çıkanlar olmuş. Rabbim herkese yavrusunu sağlıkla kolaylıkla kucaklamayı nasip etsin. Dünden beri karnım çok kaşınıyor. Sanırım daha yeni karnım çıkacak. Azıcık vardı ama belli olmuyodu pek. Yemek yiyince daha çok belirgin oluyodu. Gece boyu elim karnımdaydı kaşı kaşı bi hal oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?