2017 Aralık Anneleri

Ne güzel haberler bunlar canım gözünaydın..

Kızlar ya sağ tarafında bitmek tükenmek bitmeyen ağrısı olan sadece benmiyim ya bu ağrı çok korkutuyor beni

Hayırlı olsun:))

Cnm hayırlısı olsun çok sevindim :)

Allah’ım! Efendimiz Muhammed’e, onun al ve ashabına, indiği günden itibaren ta kıyamete kadar, onu okuyan her okuyucunun her kelimesini okuması esnasında Allah’ın izniyle hava dalgalarının aynasına yansıyan bütün Kur’an kelimelerinin bütün harfleri adedince salat ve selam eyle. Bize, anne ve babamıza, erkek ve kadın bütün müminlere bu salavatlar adedince merhamet et. Bunu rahmetinle yap, ey merhametlilerin en merhametlisi! Duamızı kabul buyur. Alemlerin Rabbi olan Allah’a hamd olsun. Amin!” Kadir gecemiz mübarek olsun

Günaydın annecikler. Bir kaç gündür pek yazamıyordum. Umarım herkes iyidir. Mesajları okuyup okuyup kaçtım. Cinsiyet öğrenenler olmuş. Test sonucu çıkanlar olmuş. Rabbim herkese yavrusunu sağlıkla kolaylıkla kucaklamayı nasip etsin. Dünden beri karnım çok kaşınıyor. Sanırım daha yeni karnım çıkacak. Azıcık vardı ama belli olmuyodu pek. Yemek yiyince daha çok belirgin oluyodu. Gece boyu elim karnımdaydı kaşı kaşı bi hal oldum

Bol bol kremle

Gndn kızlar bugün benim kontrolüm var dua edin lütfen hayırlı haberlerle döneyim 14+5 olduk hayirlisiyla cinsiyetide soylermi acaba
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah. Bence söylerler ama bilemem. Ben sen henüz cinsiyeti öğrenmedim. Her günüm ayrı bir heyecanla geçiyo.

Canım kasigina daha çok çatliyormus hiç kasıma nemlendir sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…