- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
olsun anlasirsnz saglikli olsunda bebis.gerisi hallolur bende ptesi ogrencem kismetse
Hayrlısı olan hakkmzda bn cumada gtcem bska dktra oazartesıde vrdakı hastaneye gtcem ıkısıde bı tahmn yaparsa baaklım ne olck
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun anlasirsnz saglikli olsunda bebis.gerisi hallolur bende ptesi ogrencem kismetse
Kasık ağrılarınız var mı kızlar ben de sağ sol olarak ağrıyor.. Ciddi bişy değldr inşlh
Aynen bende de bugün hafif bir ağrı varBnde agrı yk cnm ck agrıyosa bı dktra gt bnce belkı ıdrar yolu enfeksouonu falandr
Ayy Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşAllahhhh benim göbüş de aynı:)Eki Görüntüle 2017024 Azıcık su şişknlgıde var ama mınık bır göbeğim var:)
Üzülme canım değmez tabi Rabbim tamamlayıp ikimizinde sağlıklı bir şekilde kurtulmanızı sağlasın önemli olan o sen üzülmeInsallah cnm hıc yoktan yere degermı bun. Zamanımı smdı ıkı sene tedavı gordm bu cocuk ıcın. Cok bunaldm su an

Canım öncelikle başın Sağolsun malesef hayatın acı ve gerçek yüzü bu. Ben de ilk aşılama 8 haftada kalp atışı durdu ilk tüp bebek denememiz 29 haftalık erken doğum sonrası melek oldu. Sezaryen olduğu için en az 1 sene beklememiz Lazım dedi doktorum. Ki normalde sezaryen sonrası en az iki yıl gezmesi lazımmış ama YAŞ ilerliyor diye bir yılı tamamlayalım dedi senin normal doğum oldu ise sanırım 5/6 ay yeterli oluyor rahim toparlanması için bir de malum tüp bebekte kullanılan ilaçlar hormonlar vüçüt ancak topluyor kendini. Şimdi 18 haftalık Gebeyim ama 5. Haftada kanama başladığı içen düşük tehlikem var bir de Kayıplar sonrası kendimi hamileliğe adaptE edemiyorummerhaba , öncelikle allh sağlıkla bebeğini kucağını nasip etsin inşlh
bir şey sormak istiyorum , gördüğüm kadarı ilk bebeği melek olan annelerdensin.
bende ilk tüp bebek denemde 22+3 haftalık bebeğimi erken doğum ile kaybettim.Yüksek ihtimal rahim ağzı yetmezliğiymiş ama %100 sebep yok maalesef
34 gün oluyor doğum yapalı
2.tüp bebek denemesi ne kadar sonra yaptın ? bende dirençli bir pcos var doktor normal yolla dene 3-5 ay olmazsa deneriz tekrar diyor ama umudum hiç yok normal yolla , ilaçla bile zor yumurta gelişmişti
Üzülme canım değmez tabi Rabbim tamamlayıp ikimizinde sağlıklı bir şekilde kurtulmanızı sağlasın önemli olan o sen üzülme![]()
Canım öncelikle başın Sağolsun malesef hayatın acı ve gerçek yüzü bu. Ben de ilk aşılama 8 haftada kalp atışı durdu ilk tüp bebek denememiz 29 haftalık erken doğum sonrası melek oldu. Sezaryen olduğu için en az 1 sene beklememiz Lazım dedi doktorum. Ki normalde sezaryen sonrası en az iki yıl gezmesi lazımmış ama YAŞ ilerliyor diye bir yılı tamamlayalım dedi senin normal doğum oldu ise sanırım 5/6 ay yeterli oluyor rahim toparlanması için bir de malum tüp bebekte kullanılan ilaçlar hormonlar vüçüt ancak topluyor kendini. Şimdi 18 haftalık Gebeyim ama 5. Haftada kanama başladığı içen düşük tehlikem var bir de Kayıplar sonrası kendimi hamileliğe adaptE edemiyorum
Yaşadıkların çok zor canım..Rabbim bidaha yaşatmasın inşallahCanım öncelikle başın Sağolsun malesef hayatın acı ve gerçek yüzü bu. Ben de ilk aşılama 8 haftada kalp atışı durdu ilk tüp bebek denememiz 29 haftalık erken doğum sonrası melek oldu. Sezaryen olduğu için en az 1 sene beklememiz Lazım dedi doktorum. Ki normalde sezaryen sonrası en az iki yıl gezmesi lazımmış ama YAŞ ilerliyor diye bir yılı tamamlayalım dedi senin normal doğum oldu ise sanırım 5/6 ay yeterli oluyor rahim toparlanması için bir de malum tüp bebekte kullanılan ilaçlar hormonlar vüçüt ancak topluyor kendini. Şimdi 18 haftalık Gebeyim ama 5. Haftada kanama başladığı içen düşük tehlikem var bir de Kayıplar sonrası kendimi hamileliğe adaptE edemiyorum
gunydin..
Günaydın bugün kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelir inşallah:))
Günaydın kızlar Allah hayrlı haberlerle gününüzü geçirmeyi nasip etsin inşAllahhhh![]()
Günaydın hayırlı sabahlar inşallahGünaydın kızlar
günaydın canımGünaydın kızlar