2017 Aralık Anneleri

Enfeksiyon olmadığı sürece bebeğe zararı yok diye biliyorum. Ama içinin rahat etmesini istersen bi doktoruna görün istersen. Tehlikeli olan yeşil gri kokulu akinti.
Evet doktorumu arayıp bi soracağım.ama hafta sonu diye arayamadım.
su vurmamaya dikkat edicem .Bilgilerin için çok sağol Allah razı olsun.

Mantar olmussun galiba canim. Tabi temiz tutmak lazim ama fazla temizlemek de oranin ph dengesini bozuyor diye biliyorum. Arada bende de kasinti oluyor dr bi krem yazdi olunca suruyorum geciriyor hemen.
dokyoru arayıp soracağım bakalım ne diyecek.bir haftadır böyle çoktandır değil en kısa zamanda geçer inşallah.

Ck kasınıyosa bnce bı gt dktra krem fıtıl bsey verr oda bı tur mıkrop herhalde cocuga zararı olmasada sana yazık cnm sureklı tuvalete tasınıyorz sılerken bıle kasınır

Kızlar herkese hayırlı pazarlar..... mtfak toplancak banyo desen aynı oerdeler yıkandı beklıyo yatakmodanda dağınık
Ikı gun ayagım rahatszdı pek beeybyapanafım ne kadr esım yapsada erkegn yaptgyla kadınnkı bır olmuyomus bı kere daha anladım bunu. E dogumdan snra nasıl olck bıde dogmn ertesı gnu gelen dşncesız ınsanlar olrsa. Vay benım halıme kösenn ewımı dagınıkmpasaklı gormesnı ısteme

Evet doktorumu arayıp bi soracağım.ama hafta sonu diye arayamadım.

su vurmamaya dikkat edicem .Bilgilerin için çok sağol Allah razı olsun.
Senden de Allah razı olsun canım ne demek geçer inşAllahhhh

canım ben şanslıyım galiba 4.yavrumuz geleceği için eşim yıllardır bulaşık makinesini yerleştirir mutfağı toplar valla öyle güzel iş yapar ki işden gelince hemen yardım eder Allah razı olsun ondan hep inşAllah yoksa zorda olsam bu kadar çocuk yaparmıydım

Canım doktordan çıkarken yüz defa sordum kesin dimi herkese söyleyebilirmiyiz diye evet kesin erkek söyleyin dedi kesin görmese bekleyin derdi. İnan bişeyler almak için çok özeniyodum ama soğudum resmen
Bende aynen surekli doktora sordum degismez artik dimi diye. O da yanilma payi her zaman olur ama bebeginiz kiz dedi. Ya yine de etrafta duyduklarimdan bekleme geregi hissediyorum insan emin olamıyor.
Sen istersen al kiyafet falan kimseyi dinleme.
Ben de simdilik unisex birseyler almaui dusunuyirum diger doktora onaylatana kadar.

Canm benmkıde yapıyoda benm yaptgm gbı olmuyo onad sukur dıyorm bnde hc yapmayanlarda var

Bu aralar gecen ayki iltahım yok sankı saat bası bıseyler yerdım smdı ıse ıkı ıc saatte bı kendm yıyorm acıktgmdanda degıl mıde bos kalmasn dıye

slm kizlar uzun suredir takip ediyorum arasira yaziyorum.Biraz dertlesmek istedim uzun sure cocuk istedik 3.5 yil sonra ikiz kizlarima tup bebekle hamile kaldim derken 6 ay hic sorun yaşamadım.6 aydan sonra böbreklerimde genisleme oldu antibiyotik kullanmak zorunda kaldim o tam geçmişti ki bu defa vücudumda dayanilmaz kasinti basladi kol ve bacaklarda gitmedigimiz dr kalmadi care bulamadik dr en sonunda hamilelik alerjisi dedi nst ye bagliyor sanci yuksek gorunuyor ama bem hic sanci hissetmiyorum derken zar zor dr zoruyla 34 +4 haftalik sezaryanla dogum yapmak zorunda kaldim ama kabustu geceleri resmen dogumda kizlarim 1740 gr dogdular kuvozde 1 saat kaldilar ama beni en cok yaralayan sey sutum gelmedi ve gelince de cok azdi sagma makinesi aldim olmadi elle sagdim olmadi gunde sadece 30 cc sagabiliyordum bu nedenle kizlarim mamayla beslenmek zozunda kaldi 4 ay sadece emdiler.
simdi mart ayında 4 yasina girdiler.
bi baktik ki hamileyim tabi sadece 2 ay korunmadik rabbimin hikmeti iste.Simdilerde artik onceki hamileligimde yasadigim sorunlar aklima geldikçe dua ediyorum rabbim kimseye yasatmasin bana da
Bizim hikayemizde boyle

Canım tabbımbumda o sıkntılaru yasatmasn sana saglkla hayıtla kucagına alrsın ınsaallah ceken bılr cok zor

Kızlar Merhaba. 2 aylık tatilim var o yüzden bebegimin ihtiyaçlarını rahatça araştırmak istiyorum iyice ağırlasmadan. Sizden bebek arabası ve besik önerileri istiyorum bebegimin odasını şimdilik yapmayacağım ilk 1 yil yanımda yatsın istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…