2017 Aralık Anneleri

Canım onlar bi işe yaramıyor bebeğin cildi için en iyi sebamed başka bişey önermem bide pişik için bebantol merhem ayrıca çanta en mantıklu sırt çantası çok rahat ediyorsun taşımada zorluk çekmezsiniz

Selam kızlar ben 16. Haftanın başında Dr gittim erkeğe benziyo dedi iki gün önce bi daha gittim yine erkeğe benziyo ama görüntü net değil dedi sizce yanılma payı nedir bebeğim erkek midir acaba

Ben bu yaz oglumla kendime mustelanin 200ml lik gunes losyonunu aldim yaninda yeni dogan lavantali nemlendirici ve sampuan vardi 100ml lik. Onlari da bebise sakladim. 3unu 70e falan aldik sanirim internetten. Ama.bence set olarak almak iyi olmayabilir alerji falan yaparsa elinizde kalabilir urunler. Mesela dalin bana bile alerji yapti ogluma almadim chicco mustela sebamed karisik aldim urunleri hangisi hangi urunde iyiyse. Ornegin unibaby nin yenidogan kopuk sampuani cok iyi ama sivi olani sevmedim pisik kremini de sevmedim hep bepanthol aldim. Yani diyecegim lazim oldukca almak daha iyi bence

Canım senin doktorun ismi neydi? İstanbuldamısın sen

bebek arabası hakkında önerilerde bulunacak birileri var muiii:) bebek arabaları neden bu kadar pahalı 1700 1800 hep begendiklerim.nerdeyse çocuk odası kadar

Selam kızlar ben 16. Haftanın başında Dr gittim erkeğe benziyo dedi iki gün önce bi daha gittim yine erkeğe benziyo ama görüntü net değil dedi sizce yanılma payı nedir bebeğim erkek midir acaba

Banada sun kıza benzıyo dedı ama net degl oazartesı tekrar gtcem bakalım degıseblrde

Bizde mevlit yok ama ben gelenlere yasin serif dağıtacam üstü kadife kaplı oluyor çok hoşuma gidiyor

bebek arabası hakkında önerilerde bulunacak birileri var muiii:) bebek arabaları neden bu kadar pahalı 1700 1800 hep begendiklerim.nerdeyse çocuk odası kadar
Valla her fiyata var canim genelde chicconun liteway cok goruyorum. Ben almamistim icinde durmuyordu cunku denemistik. Kisin cok da surecek ortam olmamisti acikcasi ilcedeyiz biz her yer kar buz. diger kis da yurumustu oglum

Bizde mevlit yok ama ben gelenlere yasin serif dağıtacam üstü kadife kaplı oluyor çok hoşuma gidiyor
Alirken icindeki sayfaları kontrol edin bikac kiside yanlis sayfalar basildigini duydum. Dikkat etmek gerek. Kullanilmayan hediye oluyo yoksa.

Mrb kızlar benden de nacizhane bi tavsiye...göğüs pompası alacaksanız eğer lansinoh elektrikli alın.ben ikili olanından aldım kızım küvözde kaldı bir hafta sütleri sağıp sağıp babası götürdü yavruma.doğumdan sonra süt için humana still tee diye bir toz içecek vardı ondan almıştık aklınızda olsun.ben yine alıcam faydasını gördüm.bir de mermerşahi mi diyorlar adına bir kumaş var ondan bol bol mendil yapın çok gerekiyor.şimdi boş vaktinizi değerlendirebilirsinizz.ben tülbent ten de dikmiştim küçük küçük ağzımızı silip atıyorduk yıkanmaya.

Kızlar bi sorum daha olacak benim Perşembe günü detaylı ultrason randevum var ve o zaman tam 18 haftaya girmiş olacam ama nette en iyi 20/22. Hafta arası diyo erken mi oluyo acaba detaylı ultrasona giren var mı

Kızlar bi sorum daha olacak benim Perşembe günü detaylı ultrason randevum var ve o zaman tam 18 haftaya girmiş olacam ama nette en iyi 20/22. Hafta arası diyo erken mi oluyo acaba detaylı ultrasona giren var mı

Benim birdahaki kontrolüm 18 haftalıkken ama doktorum o zman erken olur ayrıntılı için yine çağırırm demişti 20.haftadan sonra

Normalde çok erken ama en sık yapılan ayrıntılı17-18 haftaları arası eğer bir sorun görürse başka sefere yine çagırıyo.bide şu var bir sorun felan Yok diyosa inanma çünkü 17/18 haftaları arasında kalp gelişmemiştir.Kalbini 20 haftalarda ya da 21/22 haftalarda kalp incelenmesi olması lazım.benimkide 23 +6 ayrıntılı ultrasyonum olacak

ben de çok sık gidiyorum ve bazen ne kadar sıkışmış gibi hissetsem de 2 damla için koşturmuş oluyorum
İlk zamanlar bende öyleydim.su çok içersem aşırı gidiyorum.bide tuttuğum zamanlar oluyo kasıklarım ağrıyo eskide olmuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…