2017 Aralık Anneleri

Yarn doktora gıdıyorummm bakalım cınsıyete bsey soylucekmı. Cuma gunkı dktr kıza benzıuo demştı bakalım yarnkı ne dıcek heyecanlıyımm

Canımmm benimkinde termos için çanta çıkmadi.ama diğerlerine baktım aldığım çantada tesadüfen yokmuş.yarin mağazaya gidip isticem. Işe yarıyor dimi

canim senin kiz simdiden hayati tesbih yapmis salliyor valla dedigim dedikrabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah

2.veya 3. 4. Çocuğu olan annelerde güzel öneriler geliyor :) sizce bebeğe oda yapmalı miyim aklımda hala deli sorular :) önerilerinizi bekliyorum anneler

2.veya 3. 4. Çocuğu olan annelerde güzel öneriler geliyor :) sizce bebeğe oda yapmalı miyim aklımda hala deli sorular :) önerilerinizi bekliyorum anneler
Ben büyüyene kadar yatak odamda yanımızda yatıracam.Hemen kardeş yapmayı düşünüyorum.kardeşi olursa onun yerini alacağı için güzel bi oda hazırlarım ranza felan alırım ikiside ileride kardeş kardeş odalarında kalırlar.:)))

Birde ben ikinci çocuk için çok ara vermeyi düşünmüyorum bebek odası bana mantıklı geliyor...sanki 2.cocuk kız gibi hissediyorum çok garip bir şekilde bazen bunu da kızıma alırım diye düşünüyorum desem yeridir.kafayi mı yedim acaba

Anaaa aynı şeyleri düşünüyoruz biz

Cnm sana özelden msj atmıştım görmedin

+1 daha
Erkek bebeğin en bilinen teorisi çatlama günü ilişki
İkinci kız küçük bir tedaviyle oldu
Ve geç çatlama oldu, gün gün takip edildi
Adet günü çıkan beta hcg değeri de çatlama gününden seviyenin arttığından gösteriyordu, oda tutmadı

herşeyi bilen Rabbim
Gerisi boş, hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…