- 21 Aralık 2012
- 486
- 126
- 323
Amin canim rabbim kimseye yasatmasin insallah hepimiz saglicakla aliriz kucagimizaCanım tabbımbumda o sıkntılaru yasatmasn sana saglkla hayıtla kucagına alrsın ınsaallah ceken bılr cok zor
kızların şimdi yanında ya önemli olan o ne güzel bu bebek de kendiliğinden gelmiş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hep güzel düşün güzel olsun :))slm kizlar uzun suredir takip ediyorum arasira yaziyorum.Biraz dertlesmek istedim uzun sure cocuk istedik 3.5 yil sonra ikiz kizlarima tup bebekle hamile kaldim derken 6 ay hic sorun yaşamadım.6 aydan sonra böbreklerimde genisleme oldu antibiyotik kullanmak zorunda kaldim o tam geçmişti ki bu defa vücudumda dayanilmaz kasinti basladi kol ve bacaklarda gitmedigimiz dr kalmadi care bulamadik dr en sonunda hamilelik alerjisi dedi nst ye bagliyor sanci yuksek gorunuyor ama bem hic sanci hissetmiyorum derken zar zor dr zoruyla 34 +4 haftalik sezaryanla dogum yapmak zorunda kaldim ama kabustu geceleri resmen dogumda kizlarim 1740 gr dogdular kuvozde 1 saat kaldilar ama beni en cok yaralayan sey sutum gelmedi ve gelince de cok azdi sagma makinesi aldim olmadi elle sagdim olmadi gunde sadece 30 cc sagabiliyordum bu nedenle kizlarim mamayla beslenmek zozunda kaldi 4 ay sadece emdiler.
simdi mart ayında 4 yasina girdiler.
bi baktik ki hamileyim tabi sadece 2 ay korunmadik rabbimin hikmeti iste.Simdilerde artik onceki hamileligimde yasadigim sorunlar aklima geldikçe dua ediyorum rabbim kimseye yasatmasin bana da
Bizim hikayemizde boyle
Hayırlı olsun canım. Güle güle kullan. Benim deri kocaman bir çantam vardı. Bebek çantası yerine onu kullanmayı düşünüyorum. Standart bebek çantalarında büyük bişe diyebilirim. Ama ilerde kullanmak için sırt çantası almayı planlıyorum. Daha kullanışlı ve rahat olur diye düşünüyorum. İyi günlerde kullan çantanı/ insan bi an önce alışveriş yapmak istiyo :) biz de önümüzdeki aydan itibaren ufak şeyler başlarız artıkBunu aldım kızlar 118 liraya :) 125 değilmiş
canımmm bu valiz gibi bişey baya büyük bunun sırt çantası da vardı.sirt çantasında herşey üst üste biniyor.benimde sırt çantam var o yüzden öyle düşündüm.bunda yan yana koyabiliyorum.suluk biberon kısmı vs de var :) iç gözünde bebek bezi koyma yerleri de var...o yüzden düzenli olsun diye böyle aldım.:) ya alışveriş e çıkınca insan durduramıyor kendini...benim şuan bebek arabası beşiği birde yatağı eksik.yorgan battaniye nevresim takımları hepsi yapıldıHayırlı olsun canım. Güle güle kullan. Benim deri kocaman bir çantam vardı. Bebek çantası yerine onu kullanmayı düşünüyorum. Standart bebek çantalarında büyük bişe diyebilirim. Ama ilerde kullanmak için sırt çantası almayı planlıyorum. Daha kullanışlı ve rahat olur diye düşünüyorum. İyi günlerde kullan çantanı/ insan bi an önce alışveriş yapmak istiyo :) biz de önümüzdeki aydan itibaren ufak şeyler başlarız artık
Aynen kesinlikle sırt çantası çünkü dışarı çıktığınızda bebek arabasınımı çocuğumu yada markete gittiniz yada alışverişe sırt çantası yük olmuyor öbür çantalar sıkıntı belli bi süre sonra fırlatıp atasınız geliyor:)) ben üç kızımdada sırt çantası kullandım halen küçük kızım için sırt çantası kullanıyorum büyük kolaylık kızlarHayırlı olsun canım. Güle güle kullan. Benim deri kocaman bir çantam vardı. Bebek çantası yerine onu kullanmayı düşünüyorum. Standart bebek çantalarında büyük bişe diyebilirim. Ama ilerde kullanmak için sırt çantası almayı planlıyorum. Daha kullanışlı ve rahat olur diye düşünüyorum. İyi günlerde kullan çantanı/ insan bi an önce alışveriş yapmak istiyo :) biz de önümüzdeki aydan itibaren ufak şeyler başlarız artık
Canım içi bölmeli sırt çantaları var dümdüz sırt çantası değil bak araştır hem şık hemde kullanışlı oluyor bi araştır istersen :)canımmm bu valiz gibi bişey baya büyük bunun sırt çantası da vardı.sirt çantasında herşey üst üste biniyor.benimde sırt çantam var o yüzden öyle düşündüm.bunda yan yana koyabiliyorum.suluk biberon kısmı vs de var :) iç gözünde bebek bezi koyma yerleri de var...o yüzden düzenli olsun diye böyle aldım.:) ya alışveriş e çıkınca insan durduramıyor kendini...benim şuan bebek arabası beşiği birde yatağı eksik.yorgan battaniye nevresim takımları hepsi yapıldıonun dışında örgü işleri de tamam bu ucu kaldı bunları alırsak tamam...ama bebek arabası hiç uygun bulamıyorum.hep 2000 lira bulduklarım.o kadar da para vermek istemiyorum.bebek arabası seçmek beni zorlayacak
tesekkurler canim benim insallah rabbim sonumuzu guzel eylesinkızların şimdi yanında ya önemli olan o ne güzel bu bebek de kendiliğinden gelmiş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hep güzel düşün güzel olsun :))
Canımmm sırt çantam var zaten kısa süreli dışarı çıkmak için kullanacağım:)Canım içi bölmeli sırt çantaları var dümdüz sırt çantası değil bak araştır hem şık hemde kullanışlı oluyor bi araştır istersen :)
Gelen kutuna bakar mısın sana bişey attımBunu aldım kızlar 118 liraya :) 125 değilmiş
Amin canım amintesekkurler canim benim insallah rabbim sonumuzu guzel eylesin
Hayirli olsunnBunu aldım kızlar 118 liraya :) 125 değilmiş
Hayirli olsun canim.nub teorisine gore sana ne demislerdi tuttu mu
Hadi bakalım kizlar Nerede ise herkes cinsiyeti öğrendiğine göre bu Çin takvimi yalan mı doğru mu bi fikir sahibi olabiliriz kimlerin ki Çin takviminde söylenen cinsiyet çıktı ????????bende yalan oldu kız çıkmıştı oğlum olacak
Benim 29'du ve bu durumda tuttuİkili tarama testi sonucunda beta değeri ile cinsiyet tahmini tutan var mı? 50nin altı olunca erkek,üstünde olursa kız diyorlardı ya ? :)
Aynen benimde öyle yalan bu takvimlerHadi bakalım kizlar Nerede ise herkes cinsiyeti öğrendiğine göre bu Çin takvimi yalan mı doğru mu bi fikir sahibi olabiliriz kimlerin ki Çin takviminde söylenen cinsiyet çıktı ????????bende yalan oldu kız çıkmıştı oğlum olacak
Canım sorun olmaz tabiii hijyenik bir yer olduğu sürece pis olan yerlere dikkat etmek lazım sürekli gittiğin güvendiğin bir yer olması lazım öyle her yerde yaptırılmazSelam kızlar ne güzel herkes ufak tefek alışverişe Başlamış çok güzel ve tatlı telaşlar bunlar. Ben bir şey sormak daha doğrusu görüşlerinizi almak istiyorum ben bu hafta ağda yaptırmak istiyorum ama bi zararı olur mu diye de korkuyorum nette araştırdım kimi zararsız deyor kimi de son haftalarda yapılmamalı diyor doktoru ile bu konuyu konuşan var mi aranızda. Hamileliğen ilk haftalarda yaptırdım aslında ama şimdi düşük riskede olunca korkuyorum biraz...
Bu kadar teori ve kız :))sağlıkla gelsinler inslalah demek ki tamamen uydurma doğru çıkanlar da tesadüfÇin, rus, nub, yüzük (ve başka koca karı deneyleri) hmm daha aklıma gelen aşerme, karın şekli(ilk kızımdada sivri karınlıydım, bundada en başından beri sivri bir şekil aldı), kese konumu, kıl tüy akla ne gelen varsa erkekti, hani bir erkek için ne çıkabilecekse inatla erkekti
Amaa Kızım geliyor
Ek: ikili testimde sorun olmuştu, ordaki değere o yüzden yorum yapamıyorum. Bu süreçte anladığım kadarıylada anlamsız teorilere +1.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?