2017 Aralık Anneleri

Kzilarrr merhaba bugün alışveriş yaptım:) bebek cantasi aldım e bebek den.180 liradan 125 e düşmüş.ilgilenenlere duyrulur ici kocaman ve çok kullanışlı hemen foto yüklüyorum almak isteyen olursa diye

Bunu aldım kızlar 118 liraya :) 125 değilmiş

Eklentiler

• Screenshot_20170709-155623.webp
    12 KB · Görüntüleme: 98
kızların şimdi yanında ya önemli olan o ne güzel bu bebek de kendiliğinden gelmiş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hep güzel düşün güzel olsun :))

Hayırlı olsun canım. Güle güle kullan. Benim deri kocaman bir çantam vardı. Bebek çantası yerine onu kullanmayı düşünüyorum. Standart bebek çantalarında büyük bişe diyebilirim. Ama ilerde kullanmak için sırt çantası almayı planlıyorum. Daha kullanışlı ve rahat olur diye düşünüyorum. İyi günlerde kullan çantanı/ insan bi an önce alışveriş yapmak istiyo :) biz de önümüzdeki aydan itibaren ufak şeyler başlarız artık

canımmm bu valiz gibi bişey baya büyük bunun sırt çantası da vardı.sirt çantasında herşey üst üste biniyor.benimde sırt çantam var o yüzden öyle düşündüm.bunda yan yana koyabiliyorum.suluk biberon kısmı vs de var :) iç gözünde bebek bezi koyma yerleri de var...o yüzden düzenli olsun diye böyle aldım.:) ya alışveriş e çıkınca insan durduramıyor kendini...benim şuan bebek arabası beşiği birde yatağı eksik.yorgan battaniye nevresim takımları hepsi yapıldı onun dışında örgü işleri de tamam bu ucu kaldı bunları alırsak tamam...ama bebek arabası hiç uygun bulamıyorum.hep 2000 lira bulduklarım.o kadar da para vermek istemiyorum.bebek arabası seçmek beni zorlayacak

Aynen kesinlikle sırt çantası çünkü dışarı çıktığınızda bebek arabasınımı çocuğumu yada markete gittiniz yada alışverişe sırt çantası yük olmuyor öbür çantalar sıkıntı belli bi süre sonra fırlatıp atasınız geliyor:)) ben üç kızımdada sırt çantası kullandım halen küçük kızım için sırt çantası kullanıyorum büyük kolaylık kızlar

Canım içi bölmeli sırt çantaları var dümdüz sırt çantası değil bak araştır hem şık hemde kullanışlı oluyor bi araştır istersen :)

Hayirli olsunn Bende de boyle bisey var baya da saglammis makinede defalarca yikadim yepyeni duruyor. 2cocuk daha buyutur heralde. Bazi arkadaslarim da spor kol cantasi kullandilar adidasin falan. Benimkinden termos canta falan da cikti tabi biberon icin baya is gordu o da. Bebek arabasina bagmala aparatlari cikiyor icinden.

Selam kızlar ne güzel herkes ufak tefek alışverişe Başlamış çok güzel ve tatlı telaşlar bunlar. Ben bir şey sormak daha doğrusu görüşlerinizi almak istiyorum ben bu hafta ağda yaptırmak istiyorum ama bi zararı olur mu diye de korkuyorum nette araştırdım kimi zararsız deyor kimi de son haftalarda yapılmamalı diyor doktoru ile bu konuyu konuşan var mi aranızda. Hamileliğen ilk haftalarda yaptırdım aslında ama şimdi düşük riskede olunca korkuyorum biraz...

Hayirli olsun canim.nub teorisine gore sana ne demislerdi tuttu mu

Çin, rus, nub, yüzük (ve başka koca karı deneyleri) hmm daha aklıma gelen aşerme, karın şekli(ilk kızımdada sivri karınlıydım, bundada en başından beri sivri bir şekil aldı), kese konumu, kıl tüy akla ne gelen varsa erkekti, hani bir erkek için ne çıkabilecekse inatla erkekti
Amaa Kızım geliyor

Ek: ikili testimde sorun olmuştu, ordaki değere o yüzden yorum yapamıyorum. Bu süreçte anladığım kadarıylada anlamsız teorilere +1.

Son düzenleme:
Aynen benimde öyle yalan bu takvimler
Eskiler biliyor ama anneannem karnıma bakıp senin oğlun olacak demişti o haklı çıktı

Canım sorun olmaz tabiii hijyenik bir yer olduğu sürece pis olan yerlere dikkat etmek lazım sürekli gittiğin güvendiğin bir yer olması lazım öyle her yerde yaptırılmaz

Bu kadar teori ve kız :))sağlıkla gelsinler inslalah demek ki tamamen uydurma doğru çıkanlar da tesadüf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…