2017 Aralık Anneleri

2.veya 3. 4. Çocuğu olan annelerde güzel öneriler geliyor :) sizce bebeğe oda yapmalı miyim aklımda hala deli sorular :) önerilerinizi bekliyorum anneler

İlk kıza oda yaptık
Bu kızımda ablası gibi başta yanımda sepet beşikte olur, sonrası yaz dönemi yazlık fln derken
1 yaşa doğru ablasının odasını alır, ablaya yeni birşey ayarlanır gibi geliyor
Tabi bunları yaparken evde biz nereye sığıcaz onu hiç bilmiyorum

Evt benimde haftada bi kaniyo bende sulandirici igne kullaniyorum doktor daha devam ederse kulakburunbogaza git bi dedi ..ama oda bisi yapmiyoki sulandiricidan diyo yolluyo...

Canım ya sürekli oluyor insan kötü hissediyor kendini. Ben hem iğne hem coraspin kullanıyorum. Coraspini kesti doktor.

Günaydın kızlar. Bende birkaç gündür bebeği net hissediyorum. Benim ama bir sorum olacak artık hergün mi hisedecem yoksa bi iki gün ara vermesi normal mi??
umudunu-kaybetme hayırlı haberlerle gel:) canım cinsiyeti kesin öğrenin inşallah

Ne güzel bizim kız tembel arada ben burdayım diyo o kadar .bazende hissetmediğin zamanlar olacak yer değiştiriyor.uyuyo

Insallah cnm ya bnde belrsztlkten krtlmak ıyıyorm artk hayrsıyla

Bız göbekte arıyorz ama dıkkat edın dktrn ultrasonda baktgı yerde bebısler kasıkta su an sertlk oluyo arada hatta ırda gıbek delıgınn bes oarmak altnda benmkı

Doktorum bulur 1 -2 haftayı defi. Maaşallh siz hissetmişsiniz erkenden

Canm bnde emın deglm kımı dktr hıssedrsb dıyomkımı erkn dıyo. Bnde ara sıra haff bı dokunus gbı uc sanıye gıssedıyorm gbı ama bılemıyormkı bebısımdr dıye danuyorm. 20 haftaya kadr hıssedlmeyeblr denıyo ama bız burazda heyecandn belkıde bebıs sanıyorzdr be bılımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…