- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
2.veya 3. 4. Çocuğu olan annelerde güzel öneriler geliyor :) sizce bebeğe oda yapmalı miyim aklımda hala deli sorular :) önerilerinizi bekliyorum anneler
:)))'burda kimse Yok kızım yanlız kalmasın bari kardeşiyle oynar:))Anaaa aynı şeyleri düşünüyoruz biz
Benim bebiş sürekli bi yerde toplanıyo bi tarafım taş gibi hep:))Bende yaklasık 1 haftadır hareketlerini net hissediyorum. Insana gercekten bi güven veriyomus.
Değişmez bence :)Erkk demisti 15 haftamiz da... daha once de hic tahminde bulunmamisti
Cnm sana özelden msj atmıştım gördün müBende yaklasık 1 haftadır hareketlerini net hissediyorum. Insana gercekten bi güven veriyomus.
Hu huu posta kutuna baktın mıDeğişmez bence :)
biz oglum diye sevmeys basladikDeğişmez bence :)
Evt benimde haftada bi kaniyo bende sulandirici igne kullaniyorum doktor daha devam ederse kulakburunbogaza git bi dedi ..ama oda bisi yapmiyoki sulandiricidan diyo yolluyo...
İyi haberlerini bekliyoruzVarmı bugun benim gbı kontrole gtcek olanlarrrrrr
Ne güzel bizim kız tembel arada ben burdayım diyo o kadar .bazende hissetmediğin zamanlar olacak yer değiştiriyor.uyuyoGünaydın kızlar. Bende birkaç gündür bebeği net hissediyorum. Benim ama bir sorum olacak artık hergün mi hisedecem yoksa bi iki gün ara vermesi normal mi??
umudunu-kaybetme hayırlı haberlerle gel:) canım cinsiyeti kesin öğrenin inşallah
Günaydın kızlar. Bende birkaç gündür bebeği net hissediyorum. Benim ama bir sorum olacak artık hergün mi hisedecem yoksa bi iki gün ara vermesi normal mi??
umudunu-kaybetme hayırlı haberlerle gel:) canım cinsiyeti kesin öğrenin inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.Insallah cnm ya bnde belrsztlkten krtlmak ıyıyorm artk hayrsıyla
Doktorum bulur 1 -2 haftayı defi. Maaşallh siz hissetmişsiniz erkenden
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?