Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umudunu-kaybetme bak senin ultrasona benziyo ilk erkek demisler ama kizmis
Ben de detayli icin sordugumda hastanenin Ultrasonografi bolumu 21-24. haftalar arasi bakiyoruz dedi. Ben de 21. haftaya girdikten sonra randevu alacagim net olsun diye.
Benim ki de acaba erken mi diyorum4 ağustos 20+4 olacak ozaman.
Ay hiç sorma aslında baştan alacaktik bir dopler eve , ya hergün bir kıpırdama olsa kafam rahat olacakda bakalım şu haftaları bir atlatalım da
Arkadaslar gecen aranizdan birinin ultrason goruntusu boyleydi ya,instagramdan bu foto ve kiz.ilk erkek demisler,sonra anlasilmis
Sağol canım benim içime sinmeyen bişey var ama anlayamadım yinede haftaya ne diyecekler ki bakalım bide bi arkadaşıma 2 defa kız 2 defa erkek dediler, böyle tam kafamda netleşmedi ne yalan söyliyeyimGözünaydın canim. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. Ayyy insan özlüyor ya.
Sağol canım benim bakalım içime sinmeyen bişey var ama anlayamadım yinede haftaya ne diyecekler ki bakalım bide bi arkadaşıma 2 defa kız 2 defa erkek dediler, böyle tam kafamda netleşmedi ne yalan söyliyeyim
Aynen canım netleşsin de ona göre hazırlık yapalım insanın siniri bozuluyorBnde aynı gurumdayım . Ayrntılı uktrasonda artık neylesır ınsallah dını :)
Ya işte çıkıntı erkekde de kızda da oluyor onu karıştıyorlar bakın internetde nub teorisi var onu bi araştırın kızı erkek erkeği de kız zannediyorlar bide daha tam gelişmediği için kızdada böyle çıkıntı oluyor pipi gibi
bulmussn galiba ayni senin ultrasona benziyodu.ayrintili ultrasonda belli olur olsun saglikli olsun daNrde canm goremedım benmkı bugunde gostermedı kendını nazlı cıktı kesın kızdr zaten anasına cekmiş![]()
Haklısın canım. İnşallah haftaya kesin bi şey söylerler. Bizimkinden doktor direk olarak "bariz erkek bebek" demişti.Sağol canım benim içime sinmeyen bişey var ama anlayamadım yinede haftaya ne diyecekler ki bakalım bide bi arkadaşıma 2 defa kız 2 defa erkek dediler, böyle tam kafamda netleşmedi ne yalan söyliyeyim
Arkadaslar gecen aranizdan birinin ultrason goruntusu boyleydi ya,instagramdan bu foto ve kiz.ilk erkek demisler,sonra anlasilmis
bulmussn galiba ayni senin ultrasona benziyodu.ayrintili ultrasonda belli olur olsun saglikli olsun da
Aynen canım netleşsin de ona göre hazırlık yapalım insanın siniri bozuluyor
Ya işte çıkıntı erkekde de kızda da oluyor onu karıştıyorlar bakın internetde nub teorisi var onu bi araştırın kızı erkek erkeği de kız zannediyorlar bide daha tam gelişmediği için kızdada böyle çıkıntı oluyor pipi gibi
mayısın 18'inde aradım.Doluymuş günler Ağustos'un 11ine verdiler.bence sen şimdiden almaya bak randövü bulamazsın yoksaBen de detayli icin sordugumda hastanenin Ultrasonografi bolumu 21-24. haftalar arasi bakiyoruz dedi. Ben de 21. haftaya girdikten sonra randevu alacagim net olsun diye.
Almam diyodum bende aldım.20. haftadayim hareket etmiyi Binde Bir Oda.dopleride alali 1 ay olmustur.korkuyorum kullanmaya iki DEFA anca kullanmisimdir.sorma cok pişmanım o el doperindan almadgma.ama daha cok delirirmiydk oda ayri bi mesele :)) saglikli olsunlarda varsın gec hissedelm.