2017 Aralık Anneleri

Kızlar karnım davul gibi geriliyor iki gündürde karnımın içi genişliyor galiba çok ağrım oluyor kasıklarımda belimde karnımın yanlarında üstünde 19. Haftalığım 64 ile başladım 70.500gr olmuşum durduramıyorum kendimi @dilekylmz22 seninle yarışır kuzum göbüşler çıldırıyorum sürekli açım sürekli şimdiden böyleyse 6. Aydan sonra herhalde koparım ben danazor gibin oldum yaaa

Icimi R ahatlattin canim çok sağol demek ki kişiden kişiye değişiyor peki bebeklerinin kilosu gelişimi iyimiydi beni korkutan gpbegim çıkmayınca sanki bebeğim kilo alamiyor gibi geliyo

Evet gelişimde de bi sorun yoktu ilk bebeğim 3 kilo 600 gram 50 cm boy ile doğdu ikincim de kiloyu tam hatırlamıyorum 3 küsür bişeydi 50 cm boy çok şükür bi sıkıntı yaşamadım ve normal doğum yaptım

hemen hemen ayni kilo miktrlaro almisiz.tabi ben hayatimda ilk defa bu kiloya ciktim
acmiyim her zaman acip sabah 7 de aciktim diye aciyrm gozlerimi:))).vallah ben 100 u gorcem diye cok korkuyrm yaaa.
gobek desen aldi basini gidiyo ama kendi gobegimde var tamami beybi gobegi degil :))) dogurunca insallah bol bol emerlerde cabuk veririz

Inşallah şimdi de bebislerimizde sorun yoktur canim

Kizlar duaniza ihtiyacim var eşim eve sinek ilaci sıkmıştı akşam ben de BI saat sonra yatak odasına geçtim uyudum gece kasintiylabl uyandım aynı sorun esimde de vardi acile gittik esime müdahale ettiler bana müdahale edemediler doktpruma yonlendirdiler bugün doktora gidecem dua edin olur mu bebegime bisey olmamış olsun

Cok gecmis olsun cnm. Bizi haberdar etmeyi unutma. Bebeginin hareketlerinde azalma hissetmemissindir ins.

Kizlarrrr :) evime geldim artık..ailemin yanindaydim nerdeyse 2 aydır.simdi evimdeyim.bir sürü iş beni bekliyor

Kızlar selam:) Bugün aşımız vardı sağlık ocağında. Kan alımı, idrar testi filan da yapıldı rutin olarak. Geçen hafta dr kontrolümde her şey yolunda çıktı, haftaya da ayrıntılı tarama var. Bugün sağlık ocağında kalp atışına baktı hemşire derinden geliyor ama iyi dedi. Bu sesin derinden gelme olayı nedir sizce, sıkıntılı bir şey değildir umarım

zor duyuluyor demek istemiştir belki

benimde ayni randevum vardi.ayni sekilde derinden geliyo dedi.20.haftalarda cok net duyamayz dedi.hatta baslarken belki duyamayablrz telas yapma dedi.sonra duyduk 145 normal dedi.sikinti yapma yani beybilerimz kucuk daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…