- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
gecmis olsun canim.merak etme cok etkili bi ilac degil o.vende bi kez maruz kaldim bi sorun yoktu yani yogurt yeseydin bol bol.sinekleri bile zor etki ediyo sıkıntı yapmaKizlar duaniza ihtiyacim var eşim eve sinek ilaci sıkmıştı akşam ben de BI saat sonra yatak odasına geçtim uyudum gece kasintiylabl uyandım aynı sorun esimde de vardi acile gittik esime müdahale ettiler bana müdahale edemediler doktpruma yonlendirdiler bugün doktora gidecem dua edin olur mu bebegime bisey olmamış olsun
benimde ayni randevum vardi.ayni sekilde derinden geliyo dedi.20.haftalarda cok net duyamayz dedi.hatta baslarken belki duyamayablrz telas yapma dedi.sonra duyduk 145 normal dedi.sikinti yapma yani beybilerimz kucuk daha[/QUO
Yani bir hafta önce kendi doktorumda harikaydı dediği için garip hissettim. Galiba alet farklılığı da var. Teşekkürler canım:)
Yani sıkıntı olsa söylerdi diye düşünüyorum. Teşekkürler canım:)zor duyuluyor demek istemiştir belki
Ben başta yapmayı düşünmüyordum nasılsa yatak odasında yatar bi beşik alırım diyordum ama sonradan dolap konusu işin içine girince bari takım alayım dedim. Dolayısıyla yatak ve dolap takım almaya ve oda yapmaya karar verdim.Kızlar siz oda yapıcakmısınız özellikle ilk bebeği olanlar
Detaylı ultrasona girmedin mi sen orada erken doğum durumun var mı rahim açıklığı ne kadar diye bilgi veriyo. Bende hep aşağıda hissediyorum kasıklarım ağrıyo ama dr açıklık gayet iyi erken doğum görünmüyo dedi çok şükürben yarin gidicem saglik ocagina.yarin ayin 9 u ya tam gununde gideym dedim randevuya.ayy nebileym takmayaym takmayaym diyrm yine buluyrm takcak bisey.sende sikma canini gecer insallah ki daha cok kucuk gecicidr buyuk ihtimalle.yarin sabah sorunca yazcam sana.bi kac arkadasa sordum burda benden oncekiler bizim haftalrmzda onlarında asagidayms.onemli olan 30 a yakin asagida hissetmemekms o zaman erken dogum tehlikesi oluyms ole dediler
Benimde iki gün çok gerildi en son pazartezi akşam üzeri çok kötüydüm dayanamadım nefes bile alamıyordum bir de 10 dakikaya tuvalete gidiyordum pazartesi akşam acile gittik şükür bir şey yok bebiş gayet iyi ama doktor 2 gündür hastanede tutuyor beni kontrol altında tutalım dedi az öncede son kontrolleri yaptı va Eve gidebilirsin dediKızlar karnım davul gibi geriliyor iki gündürde karnımın içi genişliyor galiba çok ağrım oluyor kasıklarımda belimde karnımın yanlarında üstünde 19. Haftalığım 64 ile başladım 70.500gr olmuşum durduramıyorum kendimi @dilekylmz22 seninle yarışır kuzum göbüşler çıldırıyorum sürekli açım sürekli şimdiden böyleyse 6. Aydan sonra herhalde koparım ben danazor gibin oldum yaaa
. Geçmiş olsun canımKizlar duaniza ihtiyacim var eşim eve sinek ilaci sıkmıştı akşam ben de BI saat sonra yatak odasına geçtim uyudum gece kasintiylabl uyandım aynı sorun esimde de vardi acile gittik esime müdahale ettiler bana müdahale edemediler doktpruma yonlendirdiler bugün doktora gidecem dua edin olur mu bebegime bisey olmamış olsun
Valla her hemşire farklı söylüyo bence en iyisi gittiğin hastanedeki doktoruna danışValla canim ozaman benim hemsire bilmiyor.o soyledi.bak icime kurt dustuya
Geçmiş olsun canım Rabbim bebeğini sağlıkla sana bağışlasınKizlar duaniza ihtiyacim var eşim eve sinek ilaci sıkmıştı akşam ben de BI saat sonra yatak odasına geçtim uyudum gece kasintiylabl uyandım aynı sorun esimde de vardi acile gittik esime müdahale ettiler bana müdahale edemediler doktpruma yonlendirdiler bugün doktora gidecem dua edin olur mu bebegime bisey olmamış olsun
ben 10 gun once girdim ayrintiliya.hic bana rahimle ilgili bilgi vermedi.hersey yolunda dedi beybi iyi dedi.bi sorun olsaydi gorurdu sanirim.bügun saglik ocagina gittim ebe nornal dedi asagilarda olmasi yularoya cikacak dedi yavas yavas.Ben başta yapmayı düşünmüyordum nasılsa yatak odasında yatar bi beşik alırım diyordum ama sonradan dolap konusu işin içine girince bari takım alayım dedim. Dolayısıyla yatak ve dolap takım almaya ve oda yapmaya karar verdim.
Detaylı ultrasona girmedin mi sen orada erken doğum durumun var mı rahim açıklığı ne kadar diye bilgi veriyo. Bende hep aşağıda hissediyorum kasıklarım ağrıyo ama dr açıklık gayet iyi erken doğum görünmüyo dedi çok şükür
Aynen canım basit bir cihaz zaten küçücük. Sesi algılıyor olması bile iyi bir şey demek ki diğer cihazlara göre:)saglik ocaklarnda kullanilan profosyenel usg degil ki canim ondan biraz ev tipine benziyo
Canim benim doktorda yapmana gerek yok.ben onermiyorum dedi.baska bor doktorada gidiyorum o ise yap dedi tek doz.valla arada kaldim bende.yarin saglik ocagina gitmem lazim gel asi yapalim dedi.napim bilmiyom.Kızlar merhaba bugün kontrolum vardı 23+3 olmuşuz bu hafta tek doz tetanoz iğnem vardı ama doktorum yaptırmana gerek yok dedi enfeksiyonluk bir durum yılardır olmuyor dedi ayrıca açlık tokluk sekerdede sikinti olmadigi için şeker yüklemesi ne de gerek görmedi sizler ne durumdasin acaba asi ve şeker yuklemesinde
bendekinde kalp ekosu gibi bisey var.sonra kafa olcusu hatta kafanin bi kac yerinden ölçü,gobeginin ölçüsü,uyluk kemigi vs. bi kac tane var haftalari gosteriyo.bi kagittada anomaliler icin secenekler var negatif negatif yaziuo hepsinde yani normal gozukuyo.neden kiKızlar ayrıntılı ultrasonu kim yaptı?Benim onceki hamileligimde radyoloji uzmanı yapmistı.Bu defa kendi doktorum yaptı.Bi de hangi olcumler yapıldı size?Ultrason kagıdında neler yazıyr
bpd kafa olcumi bendede o sekilde simgeler.hatta netten bakmistm.usg de ki kisaltmalar yaz nette yada direk usg de bpd ne demek yaz butun hepsi cikiyo.atsana bakym resmini o kagidinBen de bpd,ofd,hc bi de çözemedğim d simgesi var
Ben de bpd,ofd,hc bi de çözemedğim d simgesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?